Napisano 27 Wrzesień 200420 l dzisiaj tylko szkic ... nie mam czasu by to pokolorowac :( //moze kidys .... temat" "wspanialy mezczyzna, ktory sam jest wspaniala maszyna" :)
Napisano 27 Wrzesień 200420 l Mezczyzni sa jak dzieci ;p ten facet sam zbudowal swoja wspaniala maszyne
Napisano 27 Wrzesień 200420 l przedstawiam szybki szkic mężczyzny wtłoczonego do pralki w celach intelektualno- rozrywkowych( cokolwiek to ma znaczyc;)
Napisano 28 Wrzesień 200420 l kazik- fuj;) gsone- ukradłeś mi pomysł- Trzymam w ręku identyczny szkic kolesia w pralce, tylko pod trochę innym kątem:( dzudzu- super! No to jeszcze ja- trochę to kijowe ale chodziło o umieszczenie mojego kolegi( który mieszka w Ursusie) jak jedzie do szkoły:) Mało czasu miałem, bo mam szlaban na komputer;)
Napisano 28 Wrzesień 200420 l Autor Chmm ciekawe, ciekawe... Temat na dziś: Straż nocna Koniec 8:00 29 września Powodzenia życzę
Napisano 28 Wrzesień 200420 l właściwie to miał być tylko koncept, ale nie mam czasu, więc tylko taki myszkowy ultraspeed
Napisano 28 Wrzesień 200420 l misi3ck dobre. tylko czemu on śpi z otwartymi oczyma? ale to szczegół. starzy ludzie robią różne rzeczy :) mój patrol straży:
Napisano 28 Wrzesień 200420 l bo w polsce ciecie tak pilnuja wlasnie :] ze spia z otwartymi oczyma pytanko: mozna wiecej niz jeden daily speed na dzien?? (nie wiem czy mi sie chce ale tak pytam)
Napisano 28 Wrzesień 200420 l No to tutaj ultra szybki speed: 'straznik prawa.... w nocy' kolorowe sny kiedy ja....:P
Napisano 28 Wrzesień 200420 l mial byc obrazek caly a jest tyko kawalek bo po prostu odpadlem nie mam sily, ide spac, miala byc nocna straz pratchettowa, a udalo sie jedynie wyspidowac mlodszego funkcjonariusza detrytusa (nie salutowac) (+/-) , 'branoc, chociaz noc jeszce mloda...;)
Napisano 29 Wrzesień 200420 l Autor Uff temat na dzis: Krasnoludki czają się niedaleko życzę poczucia humoru :D
Napisano 29 Wrzesień 200420 l tak troche komiksowo (nie chce mi sie kolorowac)... aluzja do naszych zachodnich sasiadow ;-p
Napisano 29 Wrzesień 200420 l nastepny speed cos slabo dzisjaj:-) ja juz dzisaj 2 smiglem i juz chyba natym skoncze bo niedlugo myszka mi sie rozleci:-)hahah
Napisano 29 Wrzesień 200420 l No to krasnoludek podgladacz Hej panowie moderatorzy moze by uczynic ten watek, watkiem stalym, hmm?
Napisano 29 Wrzesień 200420 l Hmmm... "I juz cie rodzina z domu wygania, i juz cie krasnolud z nozycami gania, a Ty nos, nos, nos, dlugie wlosy jak my" :D
Napisano 30 Wrzesień 200420 l Autor Pora na następny temacik Temat: Avatary idą na wojnę Zakończenie jak zwykle 8:00 dnia następnego Życzę wyczucia :D
Napisano 30 Wrzesień 200420 l rozumiem że avatary? bo avatrów to nie znalazłem. ale za to znalazłem "avatr is a common misspelling of avatar. - searchspell"
Napisano 30 Wrzesień 200420 l ciekawie sie pracuje na takim obrazku. nie wiadomo co sie dzieje... i co jest prawdziwe a co nie.
Napisano 30 Wrzesień 200420 l szybki manifest zrobiony z avatarkow z speed session... nie podoba mi sie ale wysylam ;-p NO WAR... pozdro
Napisano 30 Wrzesień 200420 l O! Jak się spodobało, ciekawe czemu jeszcze nie ma w rekomendacjach;) A tak wogule to myślę że można by było zrobić wspólny rysunnnek forumowiczów- każdy by narysował siebie i sukcesywwnie ktos by to wszystko sklejał:)
Napisano 30 Wrzesień 200420 l Autor He, he, he. Widzę że propaganda się szerzy :D. Ja jestem gotów do wojny ]:/
Napisano 30 Wrzesień 200420 l Autor >kolegaalek, coś jak na cgtalk? jestem za :D Forumowiczów portret własny, Załóż wątek :D
Napisano 30 Wrzesień 200420 l Autor :/ To wynik nowej pianki do włosów zwiększających ich objętość :D
Napisano 1 Październik 200420 l Autor Ho, ho niektórzy poczuli co się święci, tak więc pora powiedzieć wam że dziś powinniście przyłozyć do tematu z całych sił :D Temat: Pierwsza Wojna Avatarów Zakończenie, jak zwykle 8:00 w sobotę Pamiętajcie, to wojna ! Wasze Avatary staną do boju, niech walczą dzielnie :D Jeśli was zaatakuje ktoś, nie pozostawajcie bierni brońcie się :D