dzudzu Napisano 27 Wrzesień 2004 Share Napisano 27 Wrzesień 2004 dzisiaj tylko szkic ... nie mam czasu by to pokolorowac :( //moze kidys .... temat" "wspanialy mezczyzna, ktory sam jest wspaniala maszyna" :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jedrush Napisano 27 Wrzesień 2004 Share Napisano 27 Wrzesień 2004 Mezczyzni sa jak dzieci ;p ten facet sam zbudowal swoja wspaniala maszyne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
romo Napisano 27 Wrzesień 2004 Share Napisano 27 Wrzesień 2004 Jazda po trawce... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phantom Napisano 27 Wrzesień 2004 Share Napisano 27 Wrzesień 2004 buhahaha...najs najs :D grass killer debesciak...:D pozdrawiam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gsOne Napisano 27 Wrzesień 2004 Share Napisano 27 Wrzesień 2004 przedstawiam szybki szkic mężczyzny wtłoczonego do pralki w celach intelektualno- rozrywkowych( cokolwiek to ma znaczyc;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ka21k Napisano 27 Wrzesień 2004 Share Napisano 27 Wrzesień 2004 Dmuchana maszyna :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolegaalek Napisano 28 Wrzesień 2004 Share Napisano 28 Wrzesień 2004 kazik- fuj;) gsone- ukradłeś mi pomysł- Trzymam w ręku identyczny szkic kolesia w pralce, tylko pod trochę innym kątem:( dzudzu- super! No to jeszcze ja- trochę to kijowe ale chodziło o umieszczenie mojego kolegi( który mieszka w Ursusie) jak jedzie do szkoły:) Mało czasu miałem, bo mam szlaban na komputer;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mkaszpir Napisano 28 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 28 Wrzesień 2004 Chmm ciekawe, ciekawe... Temat na dziś: Straż nocna Koniec 8:00 29 września Powodzenia życzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brite Napisano 28 Wrzesień 2004 Share Napisano 28 Wrzesień 2004 właściwie to miał być tylko koncept, ale nie mam czasu, więc tylko taki myszkowy ultraspeed Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Misi3ck Napisano 28 Wrzesień 2004 Share Napisano 28 Wrzesień 2004 troche na sile ale niech bedzie..strazniki strazniki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
harseisis Napisano 28 Wrzesień 2004 Share Napisano 28 Wrzesień 2004 misi3ck dobre. tylko czemu on śpi z otwartymi oczyma? ale to szczegół. starzy ludzie robią różne rzeczy :) mój patrol straży: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Misi3ck Napisano 28 Wrzesień 2004 Share Napisano 28 Wrzesień 2004 bo w polsce ciecie tak pilnuja wlasnie :] ze spia z otwartymi oczyma pytanko: mozna wiecej niz jeden daily speed na dzien?? (nie wiem czy mi sie chce ale tak pytam) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jedrush Napisano 28 Wrzesień 2004 Share Napisano 28 Wrzesień 2004 Tylko jedno przyszlo mi do glowy ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mCh Napisano 28 Wrzesień 2004 Share Napisano 28 Wrzesień 2004 budzik eteryczny - nocny strażnik czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lumaq Napisano 28 Wrzesień 2004 Share Napisano 28 Wrzesień 2004 No to tutaj ultra szybki speed: 'straznik prawa.... w nocy' kolorowe sny kiedy ja....:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekhc Napisano 28 Wrzesień 2004 Share Napisano 28 Wrzesień 2004 mial byc obrazek caly a jest tyko kawalek bo po prostu odpadlem nie mam sily, ide spac, miala byc nocna straz pratchettowa, a udalo sie jedynie wyspidowac mlodszego funkcjonariusza detrytusa (nie salutowac) (+/-) , 'branoc, chociaz noc jeszce mloda...;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomur Napisano 28 Wrzesień 2004 Share Napisano 28 Wrzesień 2004 Wspaniale sobie wszyscy radzicie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość scandal! Napisano 29 Wrzesień 2004 Share Napisano 29 Wrzesień 2004 Takie cus... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mkaszpir Napisano 29 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 29 Wrzesień 2004 Uff temat na dzis: Krasnoludki czają się niedaleko życzę poczucia humoru :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
everyman Napisano 29 Wrzesień 2004 Share Napisano 29 Wrzesień 2004 tak troche komiksowo (nie chce mi sie kolorowac)... aluzja do naszych zachodnich sasiadow ;-p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Misztela Napisano 29 Wrzesień 2004 Share Napisano 29 Wrzesień 2004 nastepny speed cos slabo dzisjaj:-) ja juz dzisaj 2 smiglem i juz chyba natym skoncze bo niedlugo myszka mi sie rozleci:-)hahah Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lumaq Napisano 29 Wrzesień 2004 Share Napisano 29 Wrzesień 2004 No to krasnoludek podgladacz Hej panowie moderatorzy moze by uczynic ten watek, watkiem stalym, hmm? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
harseisis Napisano 29 Wrzesień 2004 Share Napisano 29 Wrzesień 2004 ej. sorry bo chyba złamałem jakieś prawa autorskie. cóż... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gsOne Napisano 29 Wrzesień 2004 Share Napisano 29 Wrzesień 2004 wrzuce i ja mojego speedzika:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mkaszpir Napisano 29 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 29 Wrzesień 2004 W tym momencie Bob zdał sobie sprawę że to koszmar. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ka21k Napisano 29 Wrzesień 2004 Share Napisano 29 Wrzesień 2004 Hmmm... "I juz cie rodzina z domu wygania, i juz cie krasnolud z nozycami gania, a Ty nos, nos, nos, dlugie wlosy jak my" :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mkaszpir Napisano 30 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 30 Wrzesień 2004 Pora na następny temacik Temat: Avatary idą na wojnę Zakończenie jak zwykle 8:00 dnia następnego Życzę wyczucia :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
harseisis Napisano 30 Wrzesień 2004 Share Napisano 30 Wrzesień 2004 rozumiem że avatary? bo avatrów to nie znalazłem. ale za to znalazłem "avatr is a common misspelling of avatar. - searchspell" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mkaszpir Napisano 30 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 30 Wrzesień 2004 słusznie rozumujesz Harseisis, mój błąd :/ już naprawiony :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
harseisis Napisano 30 Wrzesień 2004 Share Napisano 30 Wrzesień 2004 ciekawie sie pracuje na takim obrazku. nie wiadomo co sie dzieje... i co jest prawdziwe a co nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzudzu Napisano 30 Wrzesień 2004 Share Napisano 30 Wrzesień 2004 hmmm ... ciekawe :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gsOne Napisano 30 Wrzesień 2004 Share Napisano 30 Wrzesień 2004 czy Mkaszpir obroni forum? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Falcrum Napisano 30 Wrzesień 2004 Share Napisano 30 Wrzesień 2004 Hehe..dobre ;D Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
everyman Napisano 30 Wrzesień 2004 Share Napisano 30 Wrzesień 2004 szybki manifest zrobiony z avatarkow z speed session... nie podoba mi sie ale wysylam ;-p NO WAR... pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomur Napisano 30 Wrzesień 2004 Share Napisano 30 Wrzesień 2004 @everyman - no zaczepiste !! Juz sobie w kolorku to drukuje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolegaalek Napisano 30 Wrzesień 2004 Share Napisano 30 Wrzesień 2004 every man- zgadzam się z twoimi poglądami. a tu tak 3 minutówka;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 30 Wrzesień 2004 Share Napisano 30 Wrzesień 2004 Lezka wzruszenia zakrecila sie w mym oku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MF Napisano 30 Wrzesień 2004 Share Napisano 30 Wrzesień 2004 Świetne ;) hihihi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lumaq Napisano 30 Wrzesień 2004 Share Napisano 30 Wrzesień 2004 Hubba bubba:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 30 Wrzesień 2004 Share Napisano 30 Wrzesień 2004 lol hahaha dobre buhahaha mada*aka ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolegaalek Napisano 30 Wrzesień 2004 Share Napisano 30 Wrzesień 2004 O! Jak się spodobało, ciekawe czemu jeszcze nie ma w rekomendacjach;) A tak wogule to myślę że można by było zrobić wspólny rysunnnek forumowiczów- każdy by narysował siebie i sukcesywwnie ktos by to wszystko sklejał:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mkaszpir Napisano 30 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 30 Wrzesień 2004 He, he, he. Widzę że propaganda się szerzy :D. Ja jestem gotów do wojny ]:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mkaszpir Napisano 30 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 30 Wrzesień 2004 >kolegaalek, coś jak na cgtalk? jestem za :D Forumowiczów portret własny, Załóż wątek :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aduch Napisano 30 Wrzesień 2004 Share Napisano 30 Wrzesień 2004 można by z tego zrobić komiks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
harseisis Napisano 30 Wrzesień 2004 Share Napisano 30 Wrzesień 2004 Mkaszpir coś się tak napuszył? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mkaszpir Napisano 30 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 30 Wrzesień 2004 :/ To wynik nowej pianki do włosów zwiększających ich objętość :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nimrod Napisano 30 Wrzesień 2004 Share Napisano 30 Wrzesień 2004 Kolegaalek: czad! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 30 Wrzesień 2004 Share Napisano 30 Wrzesień 2004 dawaj w chmurkach cytaty z wypowiedzi ;) zrob taki mega death match ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 30 Wrzesień 2004 Share Napisano 30 Wrzesień 2004 hehe, swietny temat. Prace mnie rozbroily :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mkaszpir Napisano 1 Październik 2004 Autor Share Napisano 1 Październik 2004 Ho, ho niektórzy poczuli co się święci, tak więc pora powiedzieć wam że dziś powinniście przyłozyć do tematu z całych sił :D Temat: Pierwsza Wojna Avatarów Zakończenie, jak zwykle 8:00 w sobotę Pamiętajcie, to wojna ! Wasze Avatary staną do boju, niech walczą dzielnie :D Jeśli was zaatakuje ktoś, nie pozostawajcie bierni brońcie się :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi