Napisano 12 Styczeń 201510 l Hej. Staram się zbierać prace do portfolio Concept Design. Edytowane 7 Marzec 20178 l przez CSH
Napisano 26 Luty 201510 l Autor Dzięki wszystkim. @Fordam - dzięki @DPFantasy - może kiedyś, jeszcze nie czuję się w tym zbyt pewnie. @xiw - dzięki @telthona - dzięki @ignitioner - dzięki --- Meanwhile.. Prodżekt robota
Napisano 29 Marzec 20159 l przydaloby ci sie pocwiczyc troche budowe twarzy, polecam prokopenke albo hamptona
Napisano 28 Sierpień 20168 l Autor Dzięki Blindback Tak, zdecydowanie Feng jest człowiekiem którego warto posłuchać, i na pewno miał wpływ na moje prace. The ransom
Napisano 29 Sierpień 20168 l W ostatniej pracy fajnie byłoby gdyby więcej działo się na ziemi. W każdym razie ta kupa po lewej nie ma tekstury i coś tam nie do końca gra. Ale klimat i miejsce grają jak trzeba.
Napisano 29 Sierpień 20168 l Autor Dzięki, Mam też wrażenie, że źle to rozwiązałem kompozycyjnie. Główny temat zajmuje 10% powierzchni. Dało by się opowiedzieć tą samą historie kadrując np. w tych samych proporcjach, poniżej balkonu. Punk
Napisano 12 Wrzesień 20168 l Bardzo fajna ta ostatnia praca. Fajny klimacik i kolory. Zastanawiam się nad Twoim głównym vocal pointem. Wydaje mi się, że brakuje przy nim jakiegoś beam light od auta na środku, co dodatkowo mogło by jeszcze fajniej podkreślić sylwetkę Twojej postaci.
Napisano 12 Wrzesień 20168 l Świetna praca. Schludna i bez zbędnego efekciarstwa ;) Najbardziej urzekł mnie sklep ARCADE z postaciami ze Space invaders :D
Napisano 15 Wrzesień 20168 l Autor @Kwachu. Nom. Na pewno było by to spójne ze stylistyką noir, którą chciałem zaznaczyć. Warto to przećwiczyć. Dzięki. @Graft. Dzięki
Napisano 7 Marzec 20178 l Super prace. Tą z robotem można by jeszcze usprawnić dodając troszkę perspektywy atmosferycznej
Napisano 3 Kwiecień 20177 l Świetna robota, masz talent! Najbardziej podobają się krajobrazy. Życzę więcej udanych prac.
Napisano 17 Lipiec 20177 l Szkice Lux, kolorowe chyba trochę ostrość tekstur duża i prawie wszędzie jednakowa? Graf dobrze gada.