(Ż)Aneta Napisano 27 Wrzesień 2004 Share Napisano 27 Wrzesień 2004 ...ołówek...skanowanko...photoshop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mkaszpir Napisano 27 Wrzesień 2004 Share Napisano 27 Wrzesień 2004 Chmm całkiem interesujące :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kooba Napisano 27 Wrzesień 2004 Share Napisano 27 Wrzesień 2004 nawet bardziej niż interesujące i bardziej niż całkiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekhc Napisano 27 Wrzesień 2004 Share Napisano 27 Wrzesień 2004 bardzo mi sie podoba, swietne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aduch Napisano 27 Wrzesień 2004 Share Napisano 27 Wrzesień 2004 Muszę przyznać że ciekawe to jest. Trochę pustawo w lewym dolnym rogu. Jakby tam wstawić jakieś literki to powstał by z tego jakiś plakat or somethin' like that Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartonfink Napisano 27 Wrzesień 2004 Share Napisano 27 Wrzesień 2004 OOO bardzo ladne :) Siudmak - cisnie mi sie na usta :) Bardzo przyjemne kolorki. Ten stworek(z czulkami) bardzo udany . Szkoda tylko ze taka malą rozdzialke tu Dałaś :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Archangel Napisano 27 Wrzesień 2004 Share Napisano 27 Wrzesień 2004 ŁOŁ ! NAPRAWDE dobre :) !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
little-ninja Napisano 27 Wrzesień 2004 Share Napisano 27 Wrzesień 2004 ee siudmak przy tym wymieka ... git jak dla mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcel Napisano 27 Wrzesień 2004 Share Napisano 27 Wrzesień 2004 Nie przepadam za takimi klimatami, ale To jest Naprawdę Dobre ! Zarówno kolorystycznie jak i plastycznie. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SCORPI Napisano 28 Wrzesień 2004 Share Napisano 28 Wrzesień 2004 hohoho no ładnie :) to jest super, postarałaś sie :) troche wygląda jak strzępki quaterionow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 28 Wrzesień 2004 Share Napisano 28 Wrzesień 2004 rewelka, widzę że nie tylko mi pierwszy przyszedł na myśl Siudmak :) Naprawdę bardzo interesująca pracka, gratulacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kora Napisano 28 Wrzesień 2004 Share Napisano 28 Wrzesień 2004 zaneta moze nie typowe pytanie ale czy czytalas moze ksiazke nicka cave'a "gdy oslica ujrzala aniola". nie wiem czemu ale klimatycznie tak mi sie skojarzylo. bardzo mi sie praca podoba, swietna robota:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sir_Bols Napisano 28 Wrzesień 2004 Share Napisano 28 Wrzesień 2004 heh... powiem szczerze ze nielubie takich prac... ale powiem tez ze mimo to ta mi sie cholernie podoba... daj moze jakis zoomik na tego malego goscia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 28 Wrzesień 2004 Share Napisano 28 Wrzesień 2004 wygląda fajnie, kompozycyjnie również bardzo ciekawa no i te kolorki :D Pikne to:D Pozdr giorgione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 28 Wrzesień 2004 Share Napisano 28 Wrzesień 2004 Fajniusi - niczego sobie klimacik.. chcoiaż mogłoby go być więcej.. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mCh Napisano 28 Wrzesień 2004 Share Napisano 28 Wrzesień 2004 momentami czuję blur... niemniej jednak ciekawe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
(Ż)Aneta Napisano 28 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 28 Wrzesień 2004 nie, niestety nie czytalam tej ksiażki...ale moze sie rozejrze za nią:) oki to jest powiekszenie ludzika...jak widac nie koniecznie dbam o precyzje he..no i troche brudow widac..ale co tam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
netu Napisano 28 Wrzesień 2004 Share Napisano 28 Wrzesień 2004 swietna pracka - bardzo mi sie podoba. super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Obvious Napisano 28 Wrzesień 2004 Share Napisano 28 Wrzesień 2004 momentami czuję blur... niemniej jednak ciekawe. co z tym blurem nie tak? zaneto udana pracka :) ciut za duzo sie dzieje w prawym rogu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Batou Napisano 29 Wrzesień 2004 Share Napisano 29 Wrzesień 2004 Bardzo fajna praca. Podoba mi się mroczny i z lekka tajemniczy klimat. Jeśli miałbym się czegoś na siłę czepiać to przyczepił bym się do kompozycji... wydaje mi się że praca lepiej by wyglądała po lekkim przycięciu z lewej strony. Poza tym super :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kora Napisano 29 Wrzesień 2004 Share Napisano 29 Wrzesień 2004 zaneta polecam, przypuszczam ze moglaby ci sie spodobac. a cos konkretnego cie inspiruje czy to tylko wyobraznia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
(Ż)Aneta Napisano 29 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 29 Wrzesień 2004 no w gruncie rzeczy raczej wyobraźnia... nie jestem zapalonym kibicem fantastyki ...Siudmaka widzialam moze ze 4 prace...(bardziej kreci mnie Beksiński)...a zaczynam zazwyczaj od kuleczki w rogu, reszta leci juz sama bez konkretnego zamyslu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tr3sor Napisano 30 Wrzesień 2004 Share Napisano 30 Wrzesień 2004 praca kozak w pyte mopsa :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 30 Wrzesień 2004 Share Napisano 30 Wrzesień 2004 ...a zaczynam zazwyczaj od kuleczki w roguWreszcie jakis konkretny przepis na sukces :) Jestem pewny, ze nastepna prace zaczne tak samo :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sammael_at Napisano 1 Październik 2004 Share Napisano 1 Październik 2004 ja nastepna p;race tez zaczne od kuleczki wrogu! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
geminus Napisano 1 Październik 2004 Share Napisano 1 Październik 2004 Witaj. Dołączę do wszystkich powyższych słów pochwały. Kiedyś ,wśród pracek starszych widziałem coś w tym kierunku.I chyba to właśnie najlepiej Ci idzie i najbardziej czujesz bo to z wnętrza.(chyba że się mylę :) ) Pozdrawiam serdecznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi