Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 25
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Muszę przyznać że ciekawe to jest. Trochę pustawo w lewym dolnym rogu. Jakby tam wstawić jakieś literki to powstał by z tego jakiś plakat or somethin' like that

Napisano

zaneta moze nie typowe pytanie ale czy czytalas moze ksiazke nicka cave'a "gdy oslica ujrzala aniola". nie wiem czemu ale klimatycznie tak mi sie skojarzylo. bardzo mi sie praca podoba, swietna robota:)

Napisano

Fajniusi - niczego sobie klimacik.. chcoiaż mogłoby go być więcej.. :)

Napisano

nie, niestety nie czytalam tej ksiażki...ale moze sie rozejrze za nią:)

oki to jest powiekszenie ludzika...jak widac nie koniecznie dbam o precyzje he..no i troche brudow widac..ale co tam

Napisano

Bardzo fajna praca. Podoba mi się mroczny i z lekka tajemniczy klimat.

Jeśli miałbym się czegoś na siłę czepiać to przyczepił bym się do kompozycji... wydaje mi się że praca lepiej by wyglądała po lekkim przycięciu z lewej strony.

Poza tym super :).

Napisano

no w gruncie rzeczy raczej wyobraźnia... nie jestem zapalonym kibicem fantastyki ...Siudmaka widzialam moze ze 4 prace...(bardziej kreci mnie Beksiński)...a zaczynam zazwyczaj od kuleczki w rogu, reszta leci juz sama bez konkretnego zamyslu

Napisano

Witaj.

Dołączę do wszystkich powyższych słów pochwały.

Kiedyś ,wśród pracek starszych widziałem coś w tym kierunku.I chyba to właśnie najlepiej Ci idzie i najbardziej czujesz bo to z wnętrza.(chyba że się mylę :) )

Pozdrawiam serdecznie.