mrhoho Napisano 15 Styczeń 2015 Share Napisano 15 Styczeń 2015 (edytowane) Witam wszystkich poczatek roku to w sumie dobry czas zeby zalozyc teczke. Niektorzy kojarza mnie z dzialu 3D http://max3d.pl/forum/threads/89134-Teczka-3D-postacie-mrhoho, teraz sprobuje powalczyc z 2d. Mam nadzieje ze teczka 2D bedzie czesciej aktualizowana. Jako ze rzezbie w domowym zaciszu licze na krytyke i pomoc forum ;) Ponizej aktualny stan umiejetnosci... Edytowane 22 Luty 2015 przez mrhoho Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
STRZYG Napisano 15 Styczeń 2015 Share Napisano 15 Styczeń 2015 Pierwszy! Wypas Panie. Aktualny stan umiejętności oceniam bardzo wysoko ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrhoho Napisano 15 Styczeń 2015 Autor Share Napisano 15 Styczeń 2015 THX, niestety jestem swiadom czerstwości, ale bede cisnał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DPFantasy Napisano 16 Styczeń 2015 Share Napisano 16 Styczeń 2015 Naprawde fajne prace czekam na więcej :) Klimat gościa z toporem mnie zmiażdżył +_+ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xiw Napisano 18 Styczeń 2015 Share Napisano 18 Styczeń 2015 Yyyy mega, gość z toporem mi się nie podoba bo miejscami wydaje mi się płaski. Bardzo mi się widzi natomiast pierwszy i drugi portret. A ta niebieska postać z rogami jest dość śmiechowa w pozytywnym tego słowa znaczeniu. Taki dziwny zakonnik lub coś. Ja osobiście tak nie potrafię więc moją ocenę można zignorować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrhoho Napisano 22 Luty 2015 Autor Share Napisano 22 Luty 2015 takie w ramach cwiczen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SentieL Napisano 22 Luty 2015 Share Napisano 22 Luty 2015 Wszytko jak najbardziej na TAK :) Do ostatniej pracy podpierałeś się refkami czy anatomie opanowałeś do perfekcji ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrhoho Napisano 22 Luty 2015 Autor Share Napisano 22 Luty 2015 podpierałem oczywiscie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DPFantasy Napisano 22 Luty 2015 Share Napisano 22 Luty 2015 mrohoho SUPER! Mógłbyś czasami pokazać jakich refek użyłeś napewno by to pomogło osobą takim jak ja mógłbym podpatrzeć jak powinno się refki dobierać =)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraxMustHurt Napisano 22 Luty 2015 Share Napisano 22 Luty 2015 Damn, kolejny wymiatacz. Będzie miło śledzić teczkę, ahoj! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej Dyja Napisano 22 Luty 2015 Share Napisano 22 Luty 2015 Fajny ten szaman, super byłoby go zobaczyć z jeszcze większą ilością ekwipunku. Z wcześniejszej wrzutki moim faworytem jest ten niebieski szermierz:) pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
regnar Napisano 23 Luty 2015 Share Napisano 23 Luty 2015 nice walor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gryzon Napisano 24 Luty 2015 Share Napisano 24 Luty 2015 Piękna robota. Będę się przyglądał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysz Napisano 24 Luty 2015 Share Napisano 24 Luty 2015 chyba nie trzeba nawet pisać, że skillowo jesteś kosior pierwszej kategorii ale 3 pierwsze obrazki w teczce szczególnie mnie ugodziły pozdrrr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Kuna Napisano 26 Luty 2015 Share Napisano 26 Luty 2015 Świetne prace! Szaman jest rewelacyjny! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rozpu Napisano 26 Luty 2015 Share Napisano 26 Luty 2015 nos i policzki sa tłuste, dlatego można bez obaw dawac na nich troche mocniejsze bliki ;ddd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi