Napisano 15 Styczeń 201510 l Witam wszystkich poczatek roku to w sumie dobry czas zeby zalozyc teczke. Niektorzy kojarza mnie z dzialu 3D http://max3d.pl/forum/threads/89134-Teczka-3D-postacie-mrhoho, teraz sprobuje powalczyc z 2d. Mam nadzieje ze teczka 2D bedzie czesciej aktualizowana. Jako ze rzezbie w domowym zaciszu licze na krytyke i pomoc forum ;) Ponizej aktualny stan umiejetnosci... Edytowane 22 Luty 201510 l przez mrhoho
Napisano 15 Styczeń 201510 l Pierwszy! Wypas Panie. Aktualny stan umiejętności oceniam bardzo wysoko ;P
Napisano 16 Styczeń 201510 l Naprawde fajne prace czekam na więcej :) Klimat gościa z toporem mnie zmiażdżył +_+
Napisano 18 Styczeń 201510 l Yyyy mega, gość z toporem mi się nie podoba bo miejscami wydaje mi się płaski. Bardzo mi się widzi natomiast pierwszy i drugi portret. A ta niebieska postać z rogami jest dość śmiechowa w pozytywnym tego słowa znaczeniu. Taki dziwny zakonnik lub coś. Ja osobiście tak nie potrafię więc moją ocenę można zignorować.
Napisano 22 Luty 201510 l Wszytko jak najbardziej na TAK :) Do ostatniej pracy podpierałeś się refkami czy anatomie opanowałeś do perfekcji ?
Napisano 22 Luty 201510 l mrohoho SUPER! Mógłbyś czasami pokazać jakich refek użyłeś napewno by to pomogło osobą takim jak ja mógłbym podpatrzeć jak powinno się refki dobierać =))
Napisano 22 Luty 201510 l Fajny ten szaman, super byłoby go zobaczyć z jeszcze większą ilością ekwipunku. Z wcześniejszej wrzutki moim faworytem jest ten niebieski szermierz:) pozdr
Napisano 24 Luty 201510 l chyba nie trzeba nawet pisać, że skillowo jesteś kosior pierwszej kategorii ale 3 pierwsze obrazki w teczce szczególnie mnie ugodziły pozdrrr
Napisano 26 Luty 201510 l nos i policzki sa tłuste, dlatego można bez obaw dawac na nich troche mocniejsze bliki ;ddd