Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam wszystkich

poczatek roku to w sumie dobry czas zeby zalozyc teczke.

Niektorzy kojarza mnie z dzialu 3D http://max3d.pl/forum/threads/89134-Teczka-3D-postacie-mrhoho, teraz sprobuje powalczyc z 2d.

Mam nadzieje ze teczka 2D bedzie czesciej aktualizowana. Jako ze rzezbie w domowym zaciszu licze na krytyke i pomoc forum ;)

Ponizej aktualny stan umiejetnosci...

as.jpg

go_color4.jpg

xa.png

PawelRebisz_char1_fin.jpg

PawelRebisz_char2_ultrafin.png

Edytowane przez mrhoho

• Odpowiedzi 15
  • Wyświetleń 3,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Pierwszy!

Wypas Panie. Aktualny stan umiejętności oceniam bardzo wysoko ;P

Napisano

Yyyy mega, gość z toporem mi się nie podoba bo miejscami wydaje mi się płaski. Bardzo mi się widzi natomiast pierwszy i drugi portret. A ta niebieska postać z rogami jest dość śmiechowa w pozytywnym tego słowa znaczeniu. Taki dziwny zakonnik lub coś. Ja osobiście tak nie potrafię więc moją ocenę można zignorować.

Napisano

Wszytko jak najbardziej na TAK :)

Do ostatniej pracy podpierałeś się refkami czy anatomie opanowałeś do perfekcji ?

Napisano

mrohoho SUPER! Mógłbyś czasami pokazać jakich refek użyłeś napewno by to pomogło osobą takim jak ja mógłbym podpatrzeć jak powinno się refki dobierać =))

Napisano

Fajny ten szaman, super byłoby go zobaczyć z jeszcze większą ilością ekwipunku. Z wcześniejszej wrzutki moim faworytem jest ten niebieski szermierz:) pozdr

Napisano

chyba nie trzeba nawet pisać, że skillowo jesteś kosior pierwszej kategorii

ale 3 pierwsze obrazki w teczce szczególnie mnie ugodziły

pozdrrr

Napisano

nos i policzki sa tłuste, dlatego można bez obaw dawac na nich troche mocniejsze bliki ;ddd