stoogie Napisano 25 Luty 2015 Napisano 25 Luty 2015 Cześć! Czas w końcu zawitać na maxa ;) kilka ostatnich prac, staroci nie będę wrzucać ;)
DPFantasy Napisano 25 Luty 2015 Napisano 25 Luty 2015 Hej czyśbyś robił concepty do Dyinght Light? =) Mega fajne prace ale 4 właśnie wyglądają jak z Dyinght light.
stoogie Napisano 1 Marzec 2015 Autor Napisano 1 Marzec 2015 Hej czyśbyś robił concepty do Dyinght Light? =) Mega fajne prace ale 4 właśnie wyglądają jak z Dyinght light. Cześć :) conceptów dla Dyinght Light nie robię ;) dzięki za opinię :) dodaję coś nowego.
DPFantasy Napisano 1 Marzec 2015 Napisano 1 Marzec 2015 Naprawdę? A byłem pewny że coś robiłeś =) bo prace na mega wysokim poziomie także nie zdziwiłbym się =)) A ten nowy no MOCNY =D
stoogie Napisano 1 Marzec 2015 Autor Napisano 1 Marzec 2015 Może kiedyś będę robił :) narazie jestem jeszcze za słaby :)
adek Napisano 4 Marzec 2015 Napisano 4 Marzec 2015 A możesz coś więcej o tych pracach napisać? To robione for fun?
zaki79 Napisano 4 Marzec 2015 Napisano 4 Marzec 2015 Fajne prace. Mógłbym się jedynie doczepić do dwóch: 1. ta z ruinami- coś ten kadr chyba źle przyciąłeś- za mało miejsca przed schodami i niepotrzebnie obciąłeś te pomniki 2. te łancuchy w koncepcie babeczki, moim zdaniem, w ogóle tam nie pasują. Poza tym wszystko cacy :).
stoogie Napisano 4 Marzec 2015 Autor Napisano 4 Marzec 2015 A możesz coś więcej o tych pracach napisać? To robione for fun? Dokładnie jest tak jak piszesz. Nie jestem zawodowym grafikiem. Grafikę traktuję jako relaks po godzinach pracy. Powyższe prace są robione są for fun, z wszystkie zlecenie traktuję po prostu jako możliwość dorobienia. W najbliższym czasie chciałbym nauczyć się lepiej rysować, a następnie dodawać elementy 3d, ale aktualnie skupiam się na polepszeniu umiejętności rysowania ;) Fajne prace. Mógłbym się jedynie doczepić do dwóch: 1. ta z ruinami- coś ten kadr chyba źle przyciąłeś- za mało miejsca przed schodami i niepotrzebnie obciąłeś te pomniki 2. te łancuchy w koncepcie babeczki, moim zdaniem, w ogóle tam nie pasują. Poza tym wszystko cacy :). Dzięki za opinię, akurat obie prace są mało dopracowywane, robione w około godzinę. Ostatnio staram się jak najszybciej uchwycić pewien motyw (zarys) pracy pomijając detale. pozdro!
Rozpu Napisano 5 Marzec 2015 Napisano 5 Marzec 2015 twoje prace bylyby o wiele bardziej malarskie gdybys uzywal mniej miekkiego pedzla
stoogie Napisano 17 Marzec 2015 Autor Napisano 17 Marzec 2015 dzięki Rozpu, ale akurat zależy mi znacznie bardziej na uzyskaniu realistycznego efektu niż malarskiego, nie jestem wielkim fanem prac, gdzie wszędzie widać pociągnięcia pędzlem. Przy okazji kilka wipów, udało mi się również zgarnąć wyróżnienie na Digital Art served :) http://www.digitalartserved.com/gallery/14495235/MATTE-PAINTING
Rozpu Napisano 17 Marzec 2015 Napisano 17 Marzec 2015 ano. pociągnięcia pędzlem w wiekszosci prac nie robia duzego wrazenia, ale DA się je wykorzystac ladnie, tylko ze to trudne xd ja tam bardzo lubie takie udane prace typu nicponim czy jaime jones gdzie pedzle są wykorzystane z głowa. takie zbyt "wymuskane" fotograficzne prace sprawiaja imo wrazenie meczacych
DraxMustHurt Napisano 20 Marzec 2015 Napisano 20 Marzec 2015 Hmm... Spora różnica między tą ulicą ze skuterami a tym ostatnim, z przewagą ulicy. Bardzo duży chaos wkradł się do tej ostatniej, nie do końca jestem w stanie określić co dzieje się na ilustracji, gdzie jest horyzont itd.
stoogie Napisano 17 Czerwiec 2015 Autor Napisano 17 Czerwiec 2015 Cześć, dość dawno mnie tu nie było, a kilka prac doszło, wrzucam wszystko po kolei, niektóre luźne szkice, niektóre trochę bardziej dopracowane. Jak zawsze za każdą radę będę wdzięczny.
badassky Napisano 18 Czerwiec 2015 Napisano 18 Czerwiec 2015 Łaaa, fajnie się tutaj dzieje ;) Polecam dodać miniaturkę do wątku bo szkoda by było jakby ktoś to pominął ;)
Rekomendowane odpowiedzi