Napisano 25 Luty 201510 l Cześć! Czas w końcu zawitać na maxa ;) kilka ostatnich prac, staroci nie będę wrzucać ;)
Napisano 25 Luty 201510 l Hej czyśbyś robił concepty do Dyinght Light? =) Mega fajne prace ale 4 właśnie wyglądają jak z Dyinght light.
Napisano 1 Marzec 201510 l Autor Hej czyśbyś robił concepty do Dyinght Light? =) Mega fajne prace ale 4 właśnie wyglądają jak z Dyinght light. Cześć :) conceptów dla Dyinght Light nie robię ;) dzięki za opinię :) dodaję coś nowego.
Napisano 1 Marzec 201510 l Naprawdę? A byłem pewny że coś robiłeś =) bo prace na mega wysokim poziomie także nie zdziwiłbym się =)) A ten nowy no MOCNY =D
Napisano 4 Marzec 201510 l Fajne prace. Mógłbym się jedynie doczepić do dwóch: 1. ta z ruinami- coś ten kadr chyba źle przyciąłeś- za mało miejsca przed schodami i niepotrzebnie obciąłeś te pomniki 2. te łancuchy w koncepcie babeczki, moim zdaniem, w ogóle tam nie pasują. Poza tym wszystko cacy :).
Napisano 4 Marzec 201510 l Autor A możesz coś więcej o tych pracach napisać? To robione for fun? Dokładnie jest tak jak piszesz. Nie jestem zawodowym grafikiem. Grafikę traktuję jako relaks po godzinach pracy. Powyższe prace są robione są for fun, z wszystkie zlecenie traktuję po prostu jako możliwość dorobienia. W najbliższym czasie chciałbym nauczyć się lepiej rysować, a następnie dodawać elementy 3d, ale aktualnie skupiam się na polepszeniu umiejętności rysowania ;) Fajne prace. Mógłbym się jedynie doczepić do dwóch: 1. ta z ruinami- coś ten kadr chyba źle przyciąłeś- za mało miejsca przed schodami i niepotrzebnie obciąłeś te pomniki 2. te łancuchy w koncepcie babeczki, moim zdaniem, w ogóle tam nie pasują. Poza tym wszystko cacy :). Dzięki za opinię, akurat obie prace są mało dopracowywane, robione w około godzinę. Ostatnio staram się jak najszybciej uchwycić pewien motyw (zarys) pracy pomijając detale. pozdro!
Napisano 5 Marzec 201510 l twoje prace bylyby o wiele bardziej malarskie gdybys uzywal mniej miekkiego pedzla
Napisano 17 Marzec 20159 l Autor dzięki Rozpu, ale akurat zależy mi znacznie bardziej na uzyskaniu realistycznego efektu niż malarskiego, nie jestem wielkim fanem prac, gdzie wszędzie widać pociągnięcia pędzlem. Przy okazji kilka wipów, udało mi się również zgarnąć wyróżnienie na Digital Art served :) http://www.digitalartserved.com/gallery/14495235/MATTE-PAINTING
Napisano 17 Marzec 20159 l ano. pociągnięcia pędzlem w wiekszosci prac nie robia duzego wrazenia, ale DA się je wykorzystac ladnie, tylko ze to trudne xd ja tam bardzo lubie takie udane prace typu nicponim czy jaime jones gdzie pedzle są wykorzystane z głowa. takie zbyt "wymuskane" fotograficzne prace sprawiaja imo wrazenie meczacych
Napisano 20 Marzec 20159 l Hmm... Spora różnica między tą ulicą ze skuterami a tym ostatnim, z przewagą ulicy. Bardzo duży chaos wkradł się do tej ostatniej, nie do końca jestem w stanie określić co dzieje się na ilustracji, gdzie jest horyzont itd.
Napisano 17 Czerwiec 20159 l Autor Cześć, dość dawno mnie tu nie było, a kilka prac doszło, wrzucam wszystko po kolei, niektóre luźne szkice, niektóre trochę bardziej dopracowane. Jak zawsze za każdą radę będę wdzięczny.
Napisano 18 Czerwiec 20159 l Łaaa, fajnie się tutaj dzieje ;) Polecam dodać miniaturkę do wątku bo szkoda by było jakby ktoś to pominął ;)