Pionier Napisano 27 Kwiecień 2015 Share Napisano 27 Kwiecień 2015 (edytowane) Hej wszystkim! Pracę skończyłem już dość dawno temu ale postanowiłem ją jednak wrzucić do galerii. Jest to "frontpage" do strony www który wykonałem dla agencji GoodMorning, zaś ich klientem był bank DNB. Całość miała być lekka i przyjemna, bo był to sajt zdaje się robiony dla dzieciaków. Wszystko od a do z zostało zrobione w modo 801, wyrenderowane w Vrayu pod modo. Całość zajęła 6 dni wliczając poprawki i model sowy który zrobiłem w zBrushu :P. Elementy graficzne, czyli fonty, treści na książce i tablecie zostały dostarczone przez agencje. Muszę przyznać że pracowało się bardzo miło na modo, jest pieruńsko szybki w modelowaniu i uvw ;) Mam nadzieję że Wam się podoba, w razie pytań chętnie na nie odpowiem, Pozdr, P. Sam render i siatki: Edytowane 27 Kwiecień 2015 przez Pionier Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Profeska Napisano 27 Kwiecień 2015 Share Napisano 27 Kwiecień 2015 Brawo Pionier Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plasti Napisano 27 Kwiecień 2015 Share Napisano 27 Kwiecień 2015 swietny pomysl, kompozycja..... ja myslalem ze zobacze cos z dramenbejsem a tu lipa :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolitic Napisano 27 Kwiecień 2015 Share Napisano 27 Kwiecień 2015 Nie dosc ze nie ma Drum N' Bass to jeszcze autor zyczy sobie fronta:) Jak na web page jak znalazl. Podoba sie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 28 Kwiecień 2015 Autor Share Napisano 28 Kwiecień 2015 rzeczywiście śmiesznie wyszło z tymi nazwami, całkowicie przypadkowo :) dzięki za posty i opinie, P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
velendil Napisano 4 Maj 2015 Share Napisano 4 Maj 2015 Cacy :) Gratu;acje fronta :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gryzon Napisano 6 Maj 2015 Share Napisano 6 Maj 2015 Bardzo lekko i przyjemnie. Świetna robota, pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gapciolud Napisano 6 Maj 2015 Share Napisano 6 Maj 2015 Super pracka, fajne kolorki! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artzgodka Napisano 8 Maj 2015 Share Napisano 8 Maj 2015 Bardzo ładne, przyjemne !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 10 Maj 2015 Autor Share Napisano 10 Maj 2015 Dzięki za opinie oraz fronta :) pozdrawiam, P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deshu Napisano 5 Czerwiec 2015 Share Napisano 5 Czerwiec 2015 Gratz. Sówka inspirowana czyjąś pracą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neb Napisano 8 Czerwiec 2015 Share Napisano 8 Czerwiec 2015 Ładna czysta praca. Jak zawsze profeska :) Mam pytanie odnośnie Vray pod Modo. Testowałem betę ale nie miałem czasu zagłębia się w testy. Jak oceniasz obecną wersję ? Nie miałeś problemów z materialami i ogólnie pracą Vraya ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 8 Czerwiec 2015 Autor Share Napisano 8 Czerwiec 2015 dzięki za nowe posty, @deshu, sowa inspirowana mixem referencji z internetu, @Neb, dzięki bardzo, jesli o mnie chodzi integracja Vraya z modo juz na tym etapie jest wystarczająca więc oceniam ją dobrze, mimo że to wciąz beta. pozdr, P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi