MichalNowak Posted May 3, 2015 Share Posted May 3, 2015 Hej, Rzucam temat pod dyskusję. Szykuję się do zmiany sprzętu i wertując internet w poszukiwaniu mocniejszych stacji roboczych mamy różne możliwości, zaczynając od tych dużych firm, a kończąc na mniejszych lokalnych "składakach". Trafiłem na GpuComputer i właśnie o nich chciałbym wypytać. Ktoś coś od nich kupował, ma jakieś doświadczenie? Jak spisują się ich konfiguracje - sam słaby w te klocki jestem, więc trudno mi określić czy coś jest poskładane z głową :) Ogólnie, będę wdzięczny za każdy komentarz. Ewentualnie jeśli znacie jakieś alternatywy, to też będzie pomocne. Dzięki i pozdrawiam Michał Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maciek Jutrzenka Posted May 3, 2015 Share Posted May 3, 2015 bierz śmiało od nich :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hris Posted May 3, 2015 Share Posted May 3, 2015 bierz śmiało od nich :P potwierdzam - mamy w pracy kilka topowych maszyn od nich, działają świetnie, ceny też bardzo dobre. Link to comment Share on other sites More sharing options...
artzgodka Posted May 3, 2015 Share Posted May 3, 2015 na topowych Xeonach nigdzie taniej nie kupisz !!! - też brałem u niech i jest jak najbardziej OK Link to comment Share on other sites More sharing options...
arturprx2 Posted May 4, 2015 Share Posted May 4, 2015 Zdecydowanie polecam. Sprzęt zawsze wygrzany przed odbiorem a ceny nieosiągalne nigdzie indziej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kubbek Posted May 4, 2015 Share Posted May 4, 2015 Jak najbardziej polecam - sprzęt działa bezawaryjnie, firmowo podkręcony. Do tego pozytywne doświadczenia jeśli chodzi o obsługę klienta wydziwiającego ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukasjogabonito Posted May 22, 2015 Share Posted May 22, 2015 Również mogę polecić. Sprzęt bezawaryjny. Cenowo nie do przebicia, a pytałem w wielu miejscach;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts