Napisano 3 Maj 20159 l Hej, Rzucam temat pod dyskusję. Szykuję się do zmiany sprzętu i wertując internet w poszukiwaniu mocniejszych stacji roboczych mamy różne możliwości, zaczynając od tych dużych firm, a kończąc na mniejszych lokalnych "składakach". Trafiłem na GpuComputer i właśnie o nich chciałbym wypytać. Ktoś coś od nich kupował, ma jakieś doświadczenie? Jak spisują się ich konfiguracje - sam słaby w te klocki jestem, więc trudno mi określić czy coś jest poskładane z głową :) Ogólnie, będę wdzięczny za każdy komentarz. Ewentualnie jeśli znacie jakieś alternatywy, to też będzie pomocne. Dzięki i pozdrawiam Michał
Napisano 3 Maj 20159 l bierz śmiało od nich :P potwierdzam - mamy w pracy kilka topowych maszyn od nich, działają świetnie, ceny też bardzo dobre.
Napisano 3 Maj 20159 l na topowych Xeonach nigdzie taniej nie kupisz !!! - też brałem u niech i jest jak najbardziej OK
Napisano 4 Maj 20159 l Zdecydowanie polecam. Sprzęt zawsze wygrzany przed odbiorem a ceny nieosiągalne nigdzie indziej.
Napisano 4 Maj 20159 l Jak najbardziej polecam - sprzęt działa bezawaryjnie, firmowo podkręcony. Do tego pozytywne doświadczenia jeśli chodzi o obsługę klienta wydziwiającego ;)
Napisano 22 Maj 20159 l Również mogę polecić. Sprzęt bezawaryjny. Cenowo nie do przebicia, a pytałem w wielu miejscach;)