Napisano 15 Maj 20159 l Witam, chciałem zapytac osoby z branży ile kosztuje stworzenie 1 minutowego filmiku(trailera) animowanego w 3D, czy ktoś z forum podejmował sie takiego zlecenia, czy ewentualnie możecie kogos polecic? - - - Połączono posty - - - oraz mam pytanie ile by mnie kosztowało przetworzenie postaci narysowanej klasycznie na wersje cyfrowa?
Napisano 15 Maj 20159 l Nie znam sie ale z ilosci informacji strzelalbym w przedziale od 600zl do 60 000zl
Napisano 15 Maj 20159 l Minutowy trailer za 600zl?:) hahaha Digic wystartuje do w przetargu:) mysle ze bez muzy zrobilbym nawet za 500zl. Wybacz Herring, ale wlasciwie nic nie powiedziales jak by to mialo wygladac i jakiej jakosci oczekujesz. Jesli podasz wiecej detali to ludzie na pewno pomoga. pozdro
Napisano 15 Maj 20159 l mysle ze bez muzy zrobilbym nawet za 500zl. mam lepsze aniamcyjnie i muzyka też świetna :) no ale przy minucie to już z tysiaka by trzeba brać :)
Napisano 16 Maj 20159 l Autor Panowie może byłem malo szczegółowy- potrzebuje do biznes planu w miarę konkretnych kwot, oczywiście zdaje sobie sparwe że to czego szukam nie kosztuje 1000 zł,. ChodI o trailer w konwencji Disney/ pixar 30-60 sekund około 10 postaci ze zmieniającą się dynamiczną sceneria, dialogi , ile w takim razie może kosztować taka praca, ile zajmuje czasu dla jakiej ekipy, i czy kto robi to na tym poziomie w Polsce
Napisano 16 Maj 20159 l Jak masz konkret to piszesz do studiów animacji i otrzymasz odpowiedź. Kwoty i timingi mogą być kosmicznie różne.