uzumakishadow Napisano 29 Maj 2015 Napisano 29 Maj 2015 Za przerzucenie naszego toola piętro wyżej;) Mam nadzieję, że przysłuży się to lepiej widoczności tego softu co zaowocuje też większa ilością użytkowników i ruchu w tym dziale:)
Maciek Jutrzenka Napisano 29 Maj 2015 Napisano 29 Maj 2015 Brakuje tylko modowego kramona :p prawdę mówiąc jeśli mam być szczery ostatnie 2 miesiące poważnie rozważam nad przesiadką na Modo.
1pudel Napisano 30 Maj 2015 Napisano 30 Maj 2015 dzięki, fajnie jak przełoży się to na ilość postów :)
uzumakishadow Napisano 30 Maj 2015 Autor Napisano 30 Maj 2015 prawdę mówiąc jeśli mam być szczery ostatnie 2 miesiące poważnie rozważam nad przesiadką na Modo. Uuu czemu? (bez ironii) czego brakuje w blendku?
Ajgor Napisano 30 Maj 2015 Napisano 30 Maj 2015 nie ma wersji pudełkowej. A kto komu broni wypalić Blendka na płycie i zamknąć w pudełku? ;) :D
Traitor Napisano 30 Maj 2015 Napisano 30 Maj 2015 (edytowane) Maxa i vraya już od daawna nie sprzedają w pudelku. Serial na maila, pen z kluczem poczta, dlugopis od dystrybutora na pocieszenie, i to tyle. Wiec nie ma się czym martwic:) Edytowane 30 Maj 2015 przez Traitor
Ja-CK-aL Napisano 3 Czerwiec 2015 Napisano 3 Czerwiec 2015 Tak, tak :) dziękujemy Adku :) Ps. MODO tez jest bez pudełka Boris ;)
Rekomendowane odpowiedzi