TheCapo Napisano 2 Wrzesień 2015 Share Napisano 2 Wrzesień 2015 Witam wszystkich. Wrzucam małą wizualizacje. całość wykonana w 3ds Max, Corona Renderer, oraz oczywiście postprodukcja w Adobe Photoshop. Co o tym sądzicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebazx6r Napisano 2 Wrzesień 2015 Share Napisano 2 Wrzesień 2015 :)... noo.. dobre.... jest... w... c....j xD... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monio Napisano 2 Wrzesień 2015 Share Napisano 2 Wrzesień 2015 Mieszkałbym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek Jutrzenka Napisano 2 Wrzesień 2015 Share Napisano 2 Wrzesień 2015 niemoge patrzeć na te prace z corony bo tylko się wkrw. że ten silnik nie jest dostępny w moim głownym programie do 3D. zaista genialna robota milordzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheCapo Napisano 2 Wrzesień 2015 Autor Share Napisano 2 Wrzesień 2015 Sebazx6r, Monio dzięki za komentarze. Maciek Jutrzenka - jaki program używasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mulholland Napisano 2 Wrzesień 2015 Share Napisano 2 Wrzesień 2015 Fajne, elegenckie. Może tylko bym się doczepił do refleksów, trochę więcej tu i ówdzie np. na tej żarówce w pierwszym obrazku. Chociaż to takie moje skrzywienie oststnio. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waza Napisano 2 Wrzesień 2015 Share Napisano 2 Wrzesień 2015 A ja myślę tak: Właściwie wszystko jest OK. Przede wszystkim fajne ujęcia. Ale wg. mnie brak jednak 'życia' - obrazki są zbyt 'płaskie'. Nie wiem, czy zrobiłbym to lepiej, ale nie do końca akceptuję światła użyte w wizkach. Ja bym jednak trochę nad nimi popracował. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheCapo Napisano 4 Wrzesień 2015 Autor Share Napisano 4 Wrzesień 2015 Waza - no dokładnie nad światłem muszę jeszcze posiedzieć i się trochę po uczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi