Napisano 17 Październik 20159 l Witam wszystkich :D Po dość długim czasie przerwy, zakładam nową teczkę. Na początek leci mini-ładowarka Pozdrawiam Edytowane 2 Luty 20196 l przez Buła
Napisano 21 Marzec 20168 l Autor Witam wszystkich serdecznie ;D Poczyniłem nową prackę: Pozdrawiam :D
Napisano 21 Marzec 20168 l Bardzo przyjemne w odbiorze. Modelujesz z concept artów, zdjęć? Chętnie zobaczę Twoje refki, bo design jest bardzo zgrabny.
Napisano 21 Marzec 20168 l Autor Bardzo przyjemne w odbiorze. Modelujesz z concept artów, zdjęć? Chętnie zobaczę Twoje refki, bo design jest bardzo zgrabny. Modelowałem po prostu przetrzepując zdjęcia różnych lodziarek i do tego zgromadzone referencje ciężarówki (Chevrolet Step Van). Nie miałem konceptów żadnych do tego, więc elementy 'lodziarkowe' kombinowałem sam.
Napisano 25 Marzec 20168 l Super design i wykonanie. Na koparce przydałoby się trochę zadrapań do metalu, wgięć. Wygląda jak ledwo używana i zabrudzona od stania na parkingu. ;)
Napisano 2 Luty 20196 l Autor Po latach postanowiłem wrzucić nową pracę :) Magnetofon szpulowy Grundig TK20. Trochę odświeżony design względem oryginału :) Marmoser Viewer i więcej screenów na: https://www.artstation.com/artwork/GXk5Ez
Napisano 2 Luty 20196 l Ale wspaniale wyrenderowany model. Świetnie go zrobiłeś. Czym renderujesz? Takie ciepłe barwy zawsze mi się z toolbagiem kojarzą ;)
Napisano 2 Luty 20196 l Autor Ale wspaniale wyrenderowany model. Świetnie go zrobiłeś. Czym renderujesz? Takie ciepłe barwy zawsze mi się z toolbagiem kojarzą ;) Trafiłeś, Toolbag :)
Napisano 3 Luty 20196 l naprawde fajny, spójny styl. Wyglada przyjemnie. To do jakiegoś większego projektu?
Napisano 3 Luty 20196 l Autor naprawde fajny, spójny styl. Wyglada przyjemnie. To do jakiegoś większego projektu? Dzięki :) Nie, to typowa pracka do teczki :)