Buła Napisano 17 Październik 2015 Napisano 17 Październik 2015 (edytowane) Witam wszystkich :D Po dość długim czasie przerwy, zakładam nową teczkę. Na początek leci mini-ładowarka Pozdrawiam Edytowane 2 Luty 2019 przez Buła
Buła Napisano 21 Marzec 2016 Autor Napisano 21 Marzec 2016 Witam wszystkich serdecznie ;D Poczyniłem nową prackę: Pozdrawiam :D
Krisowski Napisano 21 Marzec 2016 Napisano 21 Marzec 2016 Bardzo przyjemne w odbiorze. Modelujesz z concept artów, zdjęć? Chętnie zobaczę Twoje refki, bo design jest bardzo zgrabny.
Buła Napisano 21 Marzec 2016 Autor Napisano 21 Marzec 2016 Bardzo przyjemne w odbiorze. Modelujesz z concept artów, zdjęć? Chętnie zobaczę Twoje refki, bo design jest bardzo zgrabny. Modelowałem po prostu przetrzepując zdjęcia różnych lodziarek i do tego zgromadzone referencje ciężarówki (Chevrolet Step Van). Nie miałem konceptów żadnych do tego, więc elementy 'lodziarkowe' kombinowałem sam.
Monio Napisano 25 Marzec 2016 Napisano 25 Marzec 2016 Super design i wykonanie. Na koparce przydałoby się trochę zadrapań do metalu, wgięć. Wygląda jak ledwo używana i zabrudzona od stania na parkingu. ;)
Buła Napisano 2 Luty 2019 Autor Napisano 2 Luty 2019 Po latach postanowiłem wrzucić nową pracę :) Magnetofon szpulowy Grundig TK20. Trochę odświeżony design względem oryginału :) Marmoser Viewer i więcej screenów na: https://www.artstation.com/artwork/GXk5Ez
michalo Napisano 2 Luty 2019 Napisano 2 Luty 2019 Ale wspaniale wyrenderowany model. Świetnie go zrobiłeś. Czym renderujesz? Takie ciepłe barwy zawsze mi się z toolbagiem kojarzą ;)
Buła Napisano 2 Luty 2019 Autor Napisano 2 Luty 2019 Ale wspaniale wyrenderowany model. Świetnie go zrobiłeś. Czym renderujesz? Takie ciepłe barwy zawsze mi się z toolbagiem kojarzą ;) Trafiłeś, Toolbag :)
olaf Napisano 3 Luty 2019 Napisano 3 Luty 2019 naprawde fajny, spójny styl. Wyglada przyjemnie. To do jakiegoś większego projektu?
Buła Napisano 3 Luty 2019 Autor Napisano 3 Luty 2019 naprawde fajny, spójny styl. Wyglada przyjemnie. To do jakiegoś większego projektu? Dzięki :) Nie, to typowa pracka do teczki :)
Rekomendowane odpowiedzi