Buła Napisano 17 Październik 2015 Share Napisano 17 Październik 2015 (edytowane) Witam wszystkich :D Po dość długim czasie przerwy, zakładam nową teczkę. Na początek leci mini-ładowarka Pozdrawiam Edytowane 2 Luty 2019 przez Buła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty Napisano 17 Październik 2015 Share Napisano 17 Październik 2015 bardzo fajny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StK Uriziel Napisano 18 Październik 2015 Share Napisano 18 Październik 2015 całkiem fajne Bułka :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolitic Napisano 2 Listopad 2015 Share Napisano 2 Listopad 2015 W czym renderowane? Wyglada bardzo dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Buła Napisano 21 Marzec 2016 Autor Share Napisano 21 Marzec 2016 Witam wszystkich serdecznie ;D Poczyniłem nową prackę: Pozdrawiam :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tr3buh Napisano 21 Marzec 2016 Share Napisano 21 Marzec 2016 dobre jak cholera wcześniejsze też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krisowski Napisano 21 Marzec 2016 Share Napisano 21 Marzec 2016 Bardzo przyjemne w odbiorze. Modelujesz z concept artów, zdjęć? Chętnie zobaczę Twoje refki, bo design jest bardzo zgrabny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Buła Napisano 21 Marzec 2016 Autor Share Napisano 21 Marzec 2016 Bardzo przyjemne w odbiorze. Modelujesz z concept artów, zdjęć? Chętnie zobaczę Twoje refki, bo design jest bardzo zgrabny. Modelowałem po prostu przetrzepując zdjęcia różnych lodziarek i do tego zgromadzone referencje ciężarówki (Chevrolet Step Van). Nie miałem konceptów żadnych do tego, więc elementy 'lodziarkowe' kombinowałem sam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monio Napisano 25 Marzec 2016 Share Napisano 25 Marzec 2016 Super design i wykonanie. Na koparce przydałoby się trochę zadrapań do metalu, wgięć. Wygląda jak ledwo używana i zabrudzona od stania na parkingu. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Buła Napisano 2 Luty 2019 Autor Share Napisano 2 Luty 2019 Po latach postanowiłem wrzucić nową pracę :) Magnetofon szpulowy Grundig TK20. Trochę odświeżony design względem oryginału :) Marmoser Viewer i więcej screenów na: https://www.artstation.com/artwork/GXk5Ez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalo Napisano 2 Luty 2019 Share Napisano 2 Luty 2019 Ale wspaniale wyrenderowany model. Świetnie go zrobiłeś. Czym renderujesz? Takie ciepłe barwy zawsze mi się z toolbagiem kojarzą ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Buła Napisano 2 Luty 2019 Autor Share Napisano 2 Luty 2019 Ale wspaniale wyrenderowany model. Świetnie go zrobiłeś. Czym renderujesz? Takie ciepłe barwy zawsze mi się z toolbagiem kojarzą ;) Trafiłeś, Toolbag :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 3 Luty 2019 Share Napisano 3 Luty 2019 naprawde fajny, spójny styl. Wyglada przyjemnie. To do jakiegoś większego projektu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Buła Napisano 3 Luty 2019 Autor Share Napisano 3 Luty 2019 naprawde fajny, spójny styl. Wyglada przyjemnie. To do jakiegoś większego projektu? Dzięki :) Nie, to typowa pracka do teczki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 3 Luty 2019 Share Napisano 3 Luty 2019 o, szkoda. Ma to już wymierną wartość komercyjną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi