marecky1984 Napisano 21 Listopad 2015 Napisano 21 Listopad 2015 Witam Chciałbym przedstawić scenę, która została wykonana w 3ds max + V-Ray + Photoshop Modele zapożyczone: Fotel,lampka: Dimensiva Latarenki: PickUp3d
Maciek Jutrzenka Napisano 21 Listopad 2015 Napisano 21 Listopad 2015 nie bardzo przypomina loofta ale pracka spoko - - - Połączono posty - - - aczkolwiek zegar jakoś tak słabow yszedł i ogólnie lewy górny róg jakiś takiś słabyś
skalpel3d Napisano 21 Listopad 2015 Napisano 21 Listopad 2015 Faje odbiór światła i atmosfery na plus, tylko czego takie małe i dodane przez załącznik
Camel Napisano 21 Listopad 2015 Napisano 21 Listopad 2015 Kramon, a umiesz określić, dlaczego wyszedł słabo? / W moim odczuciu słabość zegara to zbyt mocne odbicie, prawie czarna plama jeśli chodzi o ramkę zegara i troszkę za gruby kształt chyba że taki model faktycznie istnieje. Lewego rogu nie rozumiem, dlaczego słaby. Może troszeczkę na nim pusto, no ale już nie przesadzajmy z dodatkami do sceny.
marecky1984 Napisano 21 Listopad 2015 Autor Napisano 21 Listopad 2015 Faje odbiór światła i atmosfery na plus, tylko czego takie małe i dodane przez załącznik Dziękuję za wszystkie opinie. Dodane przez załącznik ponieważ jestem tutaj świeży i nie bardzo wiedziałem jak dodać inaczej, a małe ponieważ przeczytałem na głównej stronie, że zdjęcia nie mogą przekraczać pewnej ilości kb więc zmniejszyłem je z 3000 na takie jakie jest. Co do lewego górnego rogu mogę prosić o jakieś podpowiedzi co by ktoś tam widział? Nie chciałem również zbędnie zaśmiecać sceny :) Odbicie w zegarze zostawiłem takie ponieważ chciałem żeby coś się tam działo.
Sebazx6r Napisano 22 Listopad 2015 Napisano 22 Listopad 2015 Czesc wrzuc na IMGUR lub inny hosting i wrzuc w wątek. Małe to zawsze ładnie wygląda ;). No prawie zawsze.
Camel Napisano 22 Listopad 2015 Napisano 22 Listopad 2015 imgur to ostatnio jakosc png'a mi strasznie skopal.
Rekomendowane odpowiedzi