marecky1984 Posted November 21, 2015 Share Posted November 21, 2015 Witam Chciałbym przedstawić scenę, która została wykonana w 3ds max + V-Ray + Photoshop Modele zapożyczone: Fotel,lampka: Dimensiva Latarenki: PickUp3d Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maciek Jutrzenka Posted November 21, 2015 Share Posted November 21, 2015 nie bardzo przypomina loofta ale pracka spoko - - - Połączono posty - - - aczkolwiek zegar jakoś tak słabow yszedł i ogólnie lewy górny róg jakiś takiś słabyś Link to comment Share on other sites More sharing options...
skalpel3d Posted November 21, 2015 Share Posted November 21, 2015 Faje odbiór światła i atmosfery na plus, tylko czego takie małe i dodane przez załącznik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Camel Posted November 21, 2015 Share Posted November 21, 2015 Kramon, a umiesz określić, dlaczego wyszedł słabo? / W moim odczuciu słabość zegara to zbyt mocne odbicie, prawie czarna plama jeśli chodzi o ramkę zegara i troszkę za gruby kształt chyba że taki model faktycznie istnieje. Lewego rogu nie rozumiem, dlaczego słaby. Może troszeczkę na nim pusto, no ale już nie przesadzajmy z dodatkami do sceny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marecky1984 Posted November 21, 2015 Author Share Posted November 21, 2015 Faje odbiór światła i atmosfery na plus, tylko czego takie małe i dodane przez załącznik Dziękuję za wszystkie opinie. Dodane przez załącznik ponieważ jestem tutaj świeży i nie bardzo wiedziałem jak dodać inaczej, a małe ponieważ przeczytałem na głównej stronie, że zdjęcia nie mogą przekraczać pewnej ilości kb więc zmniejszyłem je z 3000 na takie jakie jest. Co do lewego górnego rogu mogę prosić o jakieś podpowiedzi co by ktoś tam widział? Nie chciałem również zbędnie zaśmiecać sceny :) Odbicie w zegarze zostawiłem takie ponieważ chciałem żeby coś się tam działo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebazx6r Posted November 22, 2015 Share Posted November 22, 2015 Czesc wrzuc na IMGUR lub inny hosting i wrzuc w wątek. Małe to zawsze ładnie wygląda ;). No prawie zawsze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Camel Posted November 22, 2015 Share Posted November 22, 2015 imgur to ostatnio jakosc png'a mi strasznie skopal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts