Lucas Napisano 29 Grudzień 2015 Napisano 29 Grudzień 2015 Toyota Corolla WRC w malowaniu Martini Racing, którą jeździł Leszek Kuzaj podczas 31 Rajdu Tatr. Model pierwotnie robiony w ramach Mini Bitwy (z której chyba niewiele wyszło;) )ale bardziej dla przyjemności i dla poprawienia umiejętności. Rzadko brałem się za renderowanie samochodów więc w tej kwestii trochę muszę się jeszcze nauczyć.
..:: WIKTOR ::.. Napisano 30 Grudzień 2015 Napisano 30 Grudzień 2015 O! Fajnie, że skończyłeś :) Gratuluję! Modelik przyjemny, choć można by było jeszcze w paru miejscach poszaleć. Aż się łezka w oku kręci - to były rajdy.
Sebazx6r Napisano 30 Grudzień 2015 Napisano 30 Grudzień 2015 Fajna praca. Jesliu moge coś od siebie dodać to render wyglada troche jak zabawka :). Miejscami sie krzywi chyba ale to przez tak zadka siatke. Gratuluje. Przydałoby sie ładniejsze tło. Ogolnie fajnie ze skonczyles, bo widzialem ze w bitwie chyba byles sam :).
Lukasz_D Napisano 13 Styczeń 2016 Napisano 13 Styczeń 2016 tylna lampa wygląda jakby była przyklejona z innego zdjęcia :)
Lucas Napisano 13 Styczeń 2016 Autor Napisano 13 Styczeń 2016 Miałem go pokrzywić, żeby wyglądał realistyczniej (na miarę precyzji motoryzacyjnej tamtego okresu ;) ) ale w końcu zapomniałem. I właśnie to wszystko niestety wyszło w szczegółach.
Rekomendowane odpowiedzi