Napisano 17 Październik 200420 l Praca na konkurs "Znaki czasu" który odbywa się nie wiem gdzie (wszystkich wiedzących cokolwiek prosze o jak najszybszy kontakt)
Napisano 17 Październik 200420 l pięknie zrobione, super pomysł, patrzyłbym na to godzinami (nie wiem dlaczego)
Napisano 17 Październik 200420 l ciekwy pomysl ioraz wykonanie ..szkoda ze takih prac niema wiecej ..pozdrawiam serdecznie..pozro
Napisano 18 Październik 200420 l walic przekaz... wazne ze dobrze wyglada... a wyglada naprawde dobrze...
Napisano 19 Październik 200420 l a mnie sie nie podoba... jak to mi sie nie podoba jest zajebista praca...woda mogla by byc troche mniej odbijająco falista ale ogólnie to spox
Napisano 22 Październik 200420 l o rany kolejny kiczorek w stylu Horowitza.... (nie powiem co myślę o pracach tego "fotografa" , który robi taką furorę)
Napisano 22 Październik 200420 l mocno "sterylna" ta pracka, czysciutkie, nasycone, moze nawet zbyt idealne;) koloryzapalka jest wypasiona chociaz troszke mi nie gra jej kontakt z ta fioletowa planeta- nie wiem czy ona to kule wgina jak gume, czy w jakis sposob w nia wchodzi, czy wchodzi i wgina:P ale do czego ja zmierzalam- a tak- podoba mi sie:) pzdr
Napisano 22 Październik 200420 l Jak mi powiesz co chciałeś przedstawić za pomocą tej pracy to napiszę Ci co o niej myślę :) Nie bój się... łykam chyba klimat, ale jestem ciekawy :)