Caith Sith Napisano 17 Październik 2004 Share Napisano 17 Październik 2004 Praca na konkurs "Znaki czasu" który odbywa się nie wiem gdzie (wszystkich wiedzących cokolwiek prosze o jak najszybszy kontakt) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ftorek Napisano 17 Październik 2004 Share Napisano 17 Październik 2004 nonono - slicznosci :) - wysoce to miodne :D pozdrawiam i gratuluje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spoon Napisano 17 Październik 2004 Share Napisano 17 Październik 2004 tylko Dali sie w grobie uśmiecha... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 17 Październik 2004 Share Napisano 17 Październik 2004 bardzo ciekawa praca tylko troche mniej fioletowe bym zrobila Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martez Napisano 17 Październik 2004 Share Napisano 17 Październik 2004 Bardzo ciekawy pomysł, wykonanie też na wysokim poziomie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 17 Październik 2004 Share Napisano 17 Październik 2004 wow super a najbardziej oczarował mnie materiał zapałki:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ognisty Napisano 17 Październik 2004 Share Napisano 17 Październik 2004 pięknie zrobione, super pomysł, patrzyłbym na to godzinami (nie wiem dlaczego) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość raminez Napisano 17 Październik 2004 Share Napisano 17 Październik 2004 ciekwy pomysl ioraz wykonanie ..szkoda ze takih prac niema wiecej ..pozdrawiam serdecznie..pozro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość raminez Napisano 17 Październik 2004 Share Napisano 17 Październik 2004 P.S. a przedewszystkim przekaz ...przepieknie... pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sir_Bols Napisano 18 Październik 2004 Share Napisano 18 Październik 2004 walic przekaz... wazne ze dobrze wyglada... a wyglada naprawde dobrze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salay Napisano 19 Październik 2004 Share Napisano 19 Październik 2004 a mnie sie nie podoba... jak to mi sie nie podoba jest zajebista praca...woda mogla by byc troche mniej odbijająco falista ale ogólnie to spox Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ufol Napisano 22 Październik 2004 Share Napisano 22 Październik 2004 zajedwabista pracka. dawaj wiencej :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 22 Październik 2004 Share Napisano 22 Październik 2004 Bardzo miła dla oka praca, ciekawa kolorystycznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Badyl Napisano 22 Październik 2004 Share Napisano 22 Październik 2004 aż się wierzyć, że to 3d :) bardzo, bardzo ładne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrafMax Napisano 22 Październik 2004 Share Napisano 22 Październik 2004 o rany kolejny kiczorek w stylu Horowitza.... (nie powiem co myślę o pracach tego "fotografa" , który robi taką furorę) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kora Napisano 22 Październik 2004 Share Napisano 22 Październik 2004 mocno "sterylna" ta pracka, czysciutkie, nasycone, moze nawet zbyt idealne;) koloryzapalka jest wypasiona chociaz troszke mi nie gra jej kontakt z ta fioletowa planeta- nie wiem czy ona to kule wgina jak gume, czy w jakis sposob w nia wchodzi, czy wchodzi i wgina:P ale do czego ja zmierzalam- a tak- podoba mi sie:) pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 22 Październik 2004 Share Napisano 22 Październik 2004 Jak mi powiesz co chciałeś przedstawić za pomocą tej pracy to napiszę Ci co o niej myślę :) Nie bój się... łykam chyba klimat, ale jestem ciekawy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi