Napisano 10 Marzec 20169 l Siemaneczko, Dawno nic nie było - robota, studia, życie jest nobelon ;) Popełniłem więc taką szybką zajawke ze Skylinem tak o! Model znaleziony przypadkiem gdzieś w necie (jakieś ruskie strony). Scena modelowana, świecone hdrką. Softy: 3dsmax, Corona 1.3, Photoshop. Detaliki Post Pozdrawiam kolunie ;)
Napisano 10 Marzec 20169 l Fajną furkę wybrałeś. Renderek jak zawsze spoko, ciężko się na Tobie zawieść ;)
Napisano 11 Marzec 20169 l Wydaje mi się, że coś tam dziwnego się dzieje w rogach przedniej szyby ale ,że model nie Twój to nie ma co się czepiać. Sam render bardzo dobry, idealny na tapetę :)
Napisano 11 Marzec 20169 l @Trisquote mówisz o tej pionowej lini na zbliżeniu? To pęknięta szyba! ;) Świetny render!
Napisano 11 Marzec 20169 l bardzo dobra robota nawet świetna! podrzuciłbyś model? swoją drogą sam bym wyrenderował ^^
Napisano 11 Marzec 20169 l @2013 dobre z tą pękniętą szybą :D ogólnie tam przy szybach jakieś dziwne rzeczy się tworzą.
Napisano 19 Marzec 20169 l Jak zwykle. Kozak! Lakier na duży +. Bardzo podoba mi się też samo postpro. No i oczywiście życzę fronta :)
Napisano 21 Marzec 20169 l swietna robota!!! front! jedyne co bym dopiescil to wydetalowal troche bardziej ta sciane, moze jakies brudy czy cus, po za tym sztos! pzdr