adek Napisano 24 Marzec 2016 Share Napisano 24 Marzec 2016 Film Jak uratować mamę trafi do kin już 1 czerwca 2016 roku. Niech was nie zmyli ten tytuł, chodzi tutaj o film o którym pisaliśmy wielokrotnie, a którego tytuł został zmieniony (Złote Krople). Pełna treść: Jak uratować mamę - premiera filmu 1 czerwca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 24 Marzec 2016 Share Napisano 24 Marzec 2016 Troche sie nasiedzial na polkach roznych. Zycze powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateusz_s Napisano 24 Marzec 2016 Share Napisano 24 Marzec 2016 O matuchno... ileż to lat już? :) Ale Panowie dociągnęli do końca wreszcie.. pozostaje życzyć sukcesów, choć mam obawy, iż wystąpi tzw. efekt Duke Nukem Forever, Heart of Darkness itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silaslogo Napisano 24 Marzec 2016 Share Napisano 24 Marzec 2016 15 lat temu w banku padło pytanie: - "Gdzie widzisz swoją firmę za 2 - 5 lat?" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Traitor Napisano 24 Marzec 2016 Share Napisano 24 Marzec 2016 1 Czerwca Daniel może powiedzieć śmialo "Mogę wszystko". Gratuluje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateusz_s Napisano 24 Marzec 2016 Share Napisano 24 Marzec 2016 a swoją drogą, ciekawi mnie dlaczego zmieniono tytuł i to na samym finiszu po tylu latach? Pewnie kwestia głupich skojarzeń :PP Ale nie wiem czy to wyjdzie na dobre, bo właśnie większość ludzi kojarzy tą produkcję jako Złote Krople.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smiler Napisano 24 Marzec 2016 Share Napisano 24 Marzec 2016 Niefortunny jest ten nowy tytuł. Jest on trochę w stylu polskich tłumaczeń, jak "Wirujący Seks". Myślę jednak, że marketingowo nie powinien być to problem, bo jednak większość potencjalnych widzów nawet nie słyszała o tym filmie bo skąd ? O tej produkcji wiedzą głównie ludzie, którzy zawodowo siedzą w filmie, animacji czy grafice 3D. Ja czekam na nowy zwiastun. Miejmy nadzieję, że dystrybutor niedługo coś wypuści. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 24 Marzec 2016 Share Napisano 24 Marzec 2016 Moim zdaniem bardzo dobra decyzja, niezaleznie od jakosci nowego tytulu. Zlote Krople nie mowia nic, Uratowac Mame od razu daje jakas informacje. A rodzicie moga zareagowac spontanicznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Traitor Napisano 24 Marzec 2016 Share Napisano 24 Marzec 2016 Kiedys był film o nazwie "Wyrzucic mame z pociągu" <:> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mookie Napisano 25 Marzec 2016 Share Napisano 25 Marzec 2016 Akurat tytuł "Złote krople" bardziej mi odpowiadał, pewnie, że brzmiał nieco patetycznie, ale "Jak uratować mamę" ma dość dramatyczny wydźwięk, zwiastuje jakieś nieszczęście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myth vv och Napisano 25 Marzec 2016 Share Napisano 25 Marzec 2016 "Virtual Magic" prawie jak "Industrial Light & Magic". Prawie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zio_mal Napisano 29 Marzec 2016 Share Napisano 29 Marzec 2016 Świetna wiadomość po latach wyczekiwania....:) Gratuluję i Powodzenia!:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qnaman Napisano 4 Kwiecień 2016 Share Napisano 4 Kwiecień 2016 Nie chcę być chamski. Wizualnie nie powala, nawet gorzej. Ale może fabularnie będzie bardziej ambitnie? Domyślam się jakim piekłem było tworzyć ponad godzinny film w 5 rysowników. Sam mam straszne obsuwy w prywatnych projektach, które chciałem ukończyć rok temu, ale życie powiedziało inaczej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi