Napisano 24 Marzec 20168 l Film Jak uratować mamę trafi do kin już 1 czerwca 2016 roku. Niech was nie zmyli ten tytuł, chodzi tutaj o film o którym pisaliśmy wielokrotnie, a którego tytuł został zmieniony (Złote Krople). Pełna treść: Jak uratować mamę - premiera filmu 1 czerwca
Napisano 24 Marzec 20168 l O matuchno... ileż to lat już? :) Ale Panowie dociągnęli do końca wreszcie.. pozostaje życzyć sukcesów, choć mam obawy, iż wystąpi tzw. efekt Duke Nukem Forever, Heart of Darkness itp
Napisano 24 Marzec 20168 l 15 lat temu w banku padło pytanie: - "Gdzie widzisz swoją firmę za 2 - 5 lat?"
Napisano 24 Marzec 20168 l a swoją drogą, ciekawi mnie dlaczego zmieniono tytuł i to na samym finiszu po tylu latach? Pewnie kwestia głupich skojarzeń :PP Ale nie wiem czy to wyjdzie na dobre, bo właśnie większość ludzi kojarzy tą produkcję jako Złote Krople..
Napisano 24 Marzec 20168 l Niefortunny jest ten nowy tytuł. Jest on trochę w stylu polskich tłumaczeń, jak "Wirujący Seks". Myślę jednak, że marketingowo nie powinien być to problem, bo jednak większość potencjalnych widzów nawet nie słyszała o tym filmie bo skąd ? O tej produkcji wiedzą głównie ludzie, którzy zawodowo siedzą w filmie, animacji czy grafice 3D. Ja czekam na nowy zwiastun. Miejmy nadzieję, że dystrybutor niedługo coś wypuści.
Napisano 24 Marzec 20168 l Moim zdaniem bardzo dobra decyzja, niezaleznie od jakosci nowego tytulu. Zlote Krople nie mowia nic, Uratowac Mame od razu daje jakas informacje. A rodzicie moga zareagowac spontanicznie.
Napisano 25 Marzec 20168 l Akurat tytuł "Złote krople" bardziej mi odpowiadał, pewnie, że brzmiał nieco patetycznie, ale "Jak uratować mamę" ma dość dramatyczny wydźwięk, zwiastuje jakieś nieszczęście.
Napisano 4 Kwiecień 20168 l Nie chcę być chamski. Wizualnie nie powala, nawet gorzej. Ale może fabularnie będzie bardziej ambitnie? Domyślam się jakim piekłem było tworzyć ponad godzinny film w 5 rysowników. Sam mam straszne obsuwy w prywatnych projektach, które chciałem ukończyć rok temu, ale życie powiedziało inaczej...