Juzwa Napisano 16 Sierpień 2016 Share Napisano 16 Sierpień 2016 Hej. Wyszlo wczoraj pierwsze dwanascie minut z Kingsglaive: Final Fantasy 15. Te 12 minut to na pewno robota dwóch studiów. Jedno to DIGIC Pictures a drugie to... no własnie nie wiem, ktoś może oświeci? [video=youtube_share;vxH4OMFOa7k] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wujek_kane Napisano 16 Sierpień 2016 Share Napisano 16 Sierpień 2016 Efektowne... Bardzo :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalo Napisano 16 Sierpień 2016 Share Napisano 16 Sierpień 2016 No no! Aktorsko też fajnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
praetorian Napisano 16 Sierpień 2016 Share Napisano 16 Sierpień 2016 [quote name= Te 12 minut to na pewno robota dwóch studiów. Jedno to DIGIC Pictures a drugie to... no własnie nie wiem, ktoś może oświeci? [/quote] Chyba image engine http://image-engine.com/film/kingsglaive-final-fantasy-xv/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JackTheRippy Napisano 16 Sierpień 2016 Share Napisano 16 Sierpień 2016 Gra bedzie kontynuacja filmu czy odwrotnie ? Bo sie gubie juz :D Ogolnie mam dziwne odczucie jakby animacja byla robiona pod japonski dialog. Szkoda, bo dobrych aktorów sciągneli do angielskiej wersji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
agdybybyl Napisano 16 Sierpień 2016 Share Napisano 16 Sierpień 2016 Przeeeeeeeeeeeepiękna.... głupota....!!!....:))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tazio Napisano 22 Sierpień 2016 Share Napisano 22 Sierpień 2016 To robota Digic i z tego co wiem Unit Image. Image Engine robilo inna czesc tego filmu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
praetorian Napisano 22 Sierpień 2016 Share Napisano 22 Sierpień 2016 Image Engine robilo inna czesc tego filmu. A jest to gdzieś to zobaczenia ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tazio Napisano 23 Sierpień 2016 Share Napisano 23 Sierpień 2016 Dopiero w kinie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nes Napisano 23 Sierpień 2016 Share Napisano 23 Sierpień 2016 Te 12 minut to napewno robota dwóch studiów. Jedno to DIGIC Pictures a drugie to... no własnie nie wiem, ktoś może oświeci? W pierwszych 12 minutach było nawet więcej niż dwa studia - napewno są tu ujęcia z Digica, napewno z Platige. Poza tym w produkcji całego filmu wzieło udział kilkanaście studiów: Square Enix, Digic, Platige Image, PuppetWorks, Image Engine, Unit Image, do tego przynajmniej dwa niezidentyfikowane studia z Chin i podejrzewam, że jeszcze sporo innych. Premiera całości za pare tygodni, zobaczymy w creditsach. pozdrawiam nes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 23 Sierpień 2016 Share Napisano 23 Sierpień 2016 Obejrzalem i nadal nie wiem co myslec. Wyglada ciekawie wizualnie, mlodych powinno porwac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tazio Napisano 23 Sierpień 2016 Share Napisano 23 Sierpień 2016 Nie ma co sie zastanawiac. Film na podstawie gry. Spektakularne widowisko, a jak przypadkiem bedzie jakas tresc to bonus. Ja jestem fanem cinematicow wiec dla mnie to wizualna orgia. Nie wiem ile firm nad tym pracowalo. Wiem ze te pierwsze12 min to digic i image unit napewno. Co robil Platige nie wiem. Image engine wiem bo tam nad tym pracowalem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi