jefim Napisano 9 Październik 2016 Share Napisano 9 Październik 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kroopson Napisano 10 Październik 2016 Share Napisano 10 Październik 2016 wooooow :) robiłeś to w paincie? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rice Napisano 10 Październik 2016 Share Napisano 10 Październik 2016 Wreszcie realna konkurencja dla photoshopa. Brawo microsoft! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monio Napisano 10 Październik 2016 Share Napisano 10 Październik 2016 Zobaczyłem to wczoraj. Potem sprawdziłem dzień publikacji czy nie prima aprilis, potem wygooglałem newsy żeby się upewnić że to nie fejk. Na końcu eksplodowałem śmiechem. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
osael Napisano 10 Październik 2016 Share Napisano 10 Październik 2016 Ale z czego tu się śmiać? Bo Paint? OHAHAHAHA no boki zrywać. Jak ktoś dzięki temu złapie bakcyla do 3D to tylko się cieszyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imperator Napisano 10 Październik 2016 Share Napisano 10 Październik 2016 viewport 3D już wygląda lepiej niż w photoshopie :) Ale z czego tu się śmiać? Bo Paint? OHAHAHAHA no boki zrywać. No bo wiesz, żeby być cool i trendy to trzeba wszystko co robi ms mieszać z błotem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monio Napisano 10 Październik 2016 Share Napisano 10 Październik 2016 Nie dziwie się że nie kumacie. Przez lata korzystałem z Painta zawodowo, robiąc pixelart na konsole przenośne. Poza obsługą indeksowanej palety to był świetny profesjonalny soft. To co pokazali teraz jest bardzo fajne jako program, ok. Śmieszne jest to że to nie ma zupełnie nic wspólnego z Paintem. Tak jakby zrobić update photoshopa, odpalacie a tam 3dsmax. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nezumi Napisano 10 Październik 2016 Share Napisano 10 Październik 2016 Ale przeciez starych funkcjonalnosci nie usuneli tylko na filmiku chwala sie nowymi. Ten paint moze byc powodem mojej przesiadki na 10ke :D Jesli tak dziala jak na filmiku to super dla dzieciaka do zabawy w 3D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kroopson Napisano 10 Październik 2016 Share Napisano 10 Październik 2016 Dla mnie powodem przesiadki na 10-ke jest delay w snipping toolu :) Ja tam się powaznie jaram - fajnie to wygląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 10 Październik 2016 Share Napisano 10 Październik 2016 Robie liste grafikow, ktorzy uslysza od klienta, ze 'takie to sobie w paincie zrobie'. Wpisujcie sie ponizej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi