brain Napisano 13 Październik 2016 Share Napisano 13 Październik 2016 (edytowane) Większość tekstur (4 duże atlasy tekstur) zostało wykonane przeze mnie. (pojazdy i parę dodatkowych propsów nie moje) Edytowane 14 Październik 2016 przez brain Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebazx6r Napisano 13 Październik 2016 Share Napisano 13 Październik 2016 Ładne to to :) * Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalo Napisano 13 Październik 2016 Share Napisano 13 Październik 2016 Zawodowo :) Świetne i ciekawe modele. Tylko jakoś kolory trochę za żywe. Pierwszy rzut oka nie daje poczucia postapokaliptycznego miejsca. Trzeb się przyjrzeć szczegółom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 13 Październik 2016 Share Napisano 13 Październik 2016 genialne. Ogolnie szukalem ostatnio czegos w Unity Asset Store - bardzo wysoki poziom w relatywnie niskich cenach. Rzuc pozniej linke do store, chetnie podesle swojemu klientowi namiary na Ciebie - ciagle szukaja kogos z doswiadczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brain Napisano 13 Październik 2016 Autor Share Napisano 13 Październik 2016 (edytowane) Dzięki za komentarze :) Odnośnie kolorów, klient sam renderował to w unity. Z tego co pamiętam, to miało być bardziej cartoon niż post-apo. Olaf, na dole masz link do mojego behance. Co do tej paczki to znajduje się tutaj: https://www.assetstore.unity3d.com/en/#!/content/61011 Edytowane 13 Październik 2016 przez brain Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
benton Napisano 14 Październik 2016 Share Napisano 14 Październik 2016 Typuję współczesne Rio po karnawale, może jakaś dzielnica slumsowa. Może Hiszpania po tym święcie walki na pomidory. Ale ciekawe, takie miasteczka są boskie. Post-apo, Fallout, Neuroshima to jest większa rozwałka, większa jednolitość kolorów, które mają zawsze domieszkę szarego (tzw. "spolszczenie"). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brain Napisano 14 Październik 2016 Autor Share Napisano 14 Październik 2016 Typuję współczesne Rio po karnawale, może jakaś dzielnica slumsowa. Dokładnie coś takiego. Miało być bardziej kolorowo i cartoonowo, niż mrocznie i falloutowo. Nazwy niestety nie ustalałem. :) Szkoda, że nie ma zombie które chodzą po ulicy. Na pewno by to o wiele lepiej wyglądało i dodało by trochę klimatu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keajra Napisano 15 Październik 2016 Share Napisano 15 Październik 2016 Jak sie obroniz przed tym komentarzem na asset store?: All models having over 3k tris. even for a truck Not suitable for mobile game Mi sie podoba, nawet mysle o kupnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rice Napisano 15 Październik 2016 Share Napisano 15 Październik 2016 A tego typu paczka to przypadkiem nie do prototypu? Chyba sie tego do finalnych gier nie używa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brain Napisano 15 Październik 2016 Autor Share Napisano 15 Październik 2016 Jak sie obroniz przed tym komentarzem na asset store?: Mi sie podoba, nawet mysle o kupnie. Za bardzo nie mam się przed czym bronić :P. 1. To nie moja paczka, tylko mojego klienta. 2. Chyba nie jest nigdzie napisane, że to jest pod mobile? Zazwyczaj widzę taką informację w opisie paczki. A tego typu paczka to przypadkiem nie do prototypu? Chyba sie tego do finalnych gier nie używa. Jeżeli ja osobiście bym robił własną grę to bym na pewno nie używał paczek z assetstore. Te paczki są dla np. programistów, którzy chcą zrobić własną grę, a nie mają pieniędzy na tego typu paczkę, albo po prostu dla ludzi co chcą sobie zrobić dla testów grę bez wydawania dużej ilości pieniędzy. Na pewno nie używają ich duże firmy i na pewno to nie paczki do gier AAA itd. Ciężko zrobić z tego finalną grę, ponieważ musiałbyś znaleźć osobę, która dorobi Ci brakujące modele w bardzo podobnym stylu. (może być ciężko) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TrigonumVR Napisano 15 Październik 2016 Share Napisano 15 Październik 2016 Bardzo ładnie to wygląda :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brain Napisano 20 Październik 2016 Autor Share Napisano 20 Październik 2016 Bardzo ładnie to wygląda :) Dziękować :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi