Napisano 16 Listopad 20168 l "Bo to zła kobieta była" Niestety, takie życie :) Fajny design, miłe i przyjemne dla oka. Trochę ponuro na koniec ale to na plus.
Napisano 16 Listopad 20168 l character design jest straszny. Ktos przypadkowy sie chyba za to zabral, szkoda jest sporo wiedzy teraz jak wykonac do dobrze. Kamere i animacje pomijam, bo pasuje do tematyki.
Napisano 16 Listopad 20168 l Myśle, że to trochę rzecz gustu. Mi char design pasuje do histori i stylistyki wokoło. Claude, wiewióra z cyckami jest też w Spondgebobie :)
Napisano 16 Listopad 20168 l Myśle, że to trochę rzecz gustu bardziej mialem na mysli wiedze o budowaniu postaci zgodna z percepcja naszego mozgu. Nic, co byloby kwestia gustu, a jedynie odrobione lekcje.
Napisano 16 Listopad 20168 l i tak i nie ale zgadzam sie ze "kroliczka" mi nie pyka, ale grzybki kozak :D
Napisano 16 Listopad 20168 l W końcu wyszło :). Ale się naczekałem na efekty wspólnej pracy. Zawsze jest niedosyt ale wyszło psiasznie :).
Napisano 16 Listopad 20168 l Właśnie tak czekałem, aż się to pojawi, bo widziałem pierwszy raz na O!PLA, ale się chciałem przyjrzeć :) Świetna robota, gratki.
Napisano 16 Listopad 20168 l to już podchodzi pod propagowanie narkomanii :) szkoda królika, pierwsza działka za darmo i źle skończył chopok