osael Napisano 16 Listopad 2016 Share Napisano 16 Listopad 2016 My tu gadu gadu, a Panoptiqm opublikowało short "Magic Forest" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalo Napisano 16 Listopad 2016 Share Napisano 16 Listopad 2016 "Bo to zła kobieta była" Niestety, takie życie :) Fajny design, miłe i przyjemne dla oka. Trochę ponuro na koniec ale to na plus. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anabell Napisano 16 Listopad 2016 Share Napisano 16 Listopad 2016 I Lubaszenko nie grał :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
claude Napisano 16 Listopad 2016 Share Napisano 16 Listopad 2016 Chyba pierwszy raz widziałem wiewiórkę z cycami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 16 Listopad 2016 Share Napisano 16 Listopad 2016 character design jest straszny. Ktos przypadkowy sie chyba za to zabral, szkoda jest sporo wiedzy teraz jak wykonac do dobrze. Kamere i animacje pomijam, bo pasuje do tematyki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalo Napisano 16 Listopad 2016 Share Napisano 16 Listopad 2016 Myśle, że to trochę rzecz gustu. Mi char design pasuje do histori i stylistyki wokoło. Claude, wiewióra z cyckami jest też w Spondgebobie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 16 Listopad 2016 Share Napisano 16 Listopad 2016 Myśle, że to trochę rzecz gustu bardziej mialem na mysli wiedze o budowaniu postaci zgodna z percepcja naszego mozgu. Nic, co byloby kwestia gustu, a jedynie odrobione lekcje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 16 Listopad 2016 Share Napisano 16 Listopad 2016 i tak i nie ale zgadzam sie ze "kroliczka" mi nie pyka, ale grzybki kozak :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Graft Napisano 16 Listopad 2016 Share Napisano 16 Listopad 2016 Może projektowali po zażyciu grzybów ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalo Napisano 16 Listopad 2016 Share Napisano 16 Listopad 2016 O tym jest ten film :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebazx6r Napisano 16 Listopad 2016 Share Napisano 16 Listopad 2016 W końcu wyszło :). Ale się naczekałem na efekty wspólnej pracy. Zawsze jest niedosyt ale wyszło psiasznie :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keajra Napisano 16 Listopad 2016 Share Napisano 16 Listopad 2016 @Sebazx6r robiles przy tym? Czy moze Cie zle zrozumialem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nathanielxd Napisano 16 Listopad 2016 Share Napisano 16 Listopad 2016 Właśnie tak czekałem, aż się to pojawi, bo widziałem pierwszy raz na O!PLA, ale się chciałem przyjrzeć :) Świetna robota, gratki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1pudel Napisano 16 Listopad 2016 Share Napisano 16 Listopad 2016 to już podchodzi pod propagowanie narkomanii :) szkoda królika, pierwsza działka za darmo i źle skończył chopok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebazx6r Napisano 19 Listopad 2016 Share Napisano 19 Listopad 2016 Tak robilem. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi