MeG Napisano 2 Kwiecień 2003 Napisano 2 Kwiecień 2003 w sumie to sie za bitwe moja zara zabiore jak tylko portal do cenobitki skoncze .... w sumie bedzie to skrzyzowanie atmosfery z gry silent hill z cenobitami i zombies i do tego bigosu troche terminatora co do imienia potwora z umarly powstalego nie mam jescze imienia wiec poki co nazwe to to ERCHELONE cenobite dead warior i bedzie to w kazdym badz razie tego jestem pewna \"zmartwychstala kobita\" ... no i zycze wszystkim powodzenia i wyrownanej rywalizacji ! poki co ide konczyc cenobitke [Edited on 2-4-2003 by MeG] [Edited on 9-4-2003 by Tesaurus]
Dr. eA Napisano 2 Kwiecień 2003 Napisano 2 Kwiecień 2003 Chyba lubisz okreslenie \"cenobit\":) [Edited on 2-4-2003 by aNdREa]
MeG Napisano 2 Kwiecień 2003 Autor Napisano 2 Kwiecień 2003 wczesniej mialam \"aua\" z heterosapiens[pokazal jezyk] [Edited on 12-4-2003 by MeG]
sasqoc Napisano 2 Kwiecień 2003 Napisano 2 Kwiecień 2003 Tez chcialem ozywiac kobitke:] No coz wymysle cos innego. Jetsem ciekaw jak tobie to wyjdzie. Powodzenia.
Pablo Napisano 3 Kwiecień 2003 Napisano 3 Kwiecień 2003 hmm na razie to co widzialem co potrafi Meg....to powiem Wam ze STRZESCIE SIE JEJ !!!! mam takie wrazenie ze to Ona teraz bitwe wygra :) powodzenia MeG 3mam kciuki:)
Sharp Napisano 4 Kwiecień 2003 Napisano 4 Kwiecień 2003 hehe,skoro tak to nie mogę się doczekać pierwszych efektów:)
SiD Napisano 4 Kwiecień 2003 Napisano 4 Kwiecień 2003 MeG wierze ze dasz z siebie wszystko i wykorzystasz na maxa swoje umiejętnosci , kurde juz nie moge sie doczekac az sie pale by zoabczyc twoje dokonania :)
MeG Napisano 5 Kwiecień 2003 Autor Napisano 5 Kwiecień 2003 jak wszystko dobrze pojdzie moje prugatory /cenobite bedzie gotowe to zobaczyci leb BESTII lol moge powiedziec ze inspiracja bedzie muzyka Rammstein. i videoclips od Marlin Manson @ pablo sa lepsi ode mnie przeciez ! @sasqoc co do kobity o je jak rozpoznasz ze to kobita bedzie to ok .. ale stwierdzilam ze to ma laczyc cech obydwu plci .. w sumie \"living death\" w formie kobity jest bardziej przerazajacy . ze wzgledu na symbolike /kobieta-matka a tu w przynoszaca smierc / cos jak doppelganger synonimu kobiety z zimna dusza demona ../jesli toto ma dusze w ogole/ czyli zle intencje pur lol ...i dzieki za wsparcie !
Pablo Napisano 5 Kwiecień 2003 Napisano 5 Kwiecień 2003 Meg...moze i sa....ale na pewno nie ma lepszej KOBIETY :):)
MeG Napisano 5 Kwiecień 2003 Autor Napisano 5 Kwiecień 2003 oh pablo jest gotham mi o niej czesto wspomina Caroline Dahlen ... sama bardzo lubie jej styl ..
Pablo Napisano 5 Kwiecień 2003 Napisano 5 Kwiecień 2003 ale mi chodzi o te kobiety ktore biora udzial w bitwie :):) i udzielaja sie na tym forum:)
MeG Napisano 5 Kwiecień 2003 Autor Napisano 5 Kwiecień 2003 aha pablo ne wiedzialam trzeba sprecyzowac ....;)
Eden-3d Napisano 5 Kwiecień 2003 Napisano 5 Kwiecień 2003 hej powodzenia widzialem twoje pracki masz duze szanse:D
VGT Napisano 6 Kwiecień 2003 Napisano 6 Kwiecień 2003 Ja bym powiedział, że nawet bardzo duże szanse. Biorąc pod uwagę jakość wykonanych postaci w Twojej galerii zapowiada się na prawdę ostra pracka. :cool:
SiD Napisano 6 Kwiecień 2003 Napisano 6 Kwiecień 2003 MeG prosze nie patrza na to kto jest lepszy a kto gorszy bo tak nie mozna patrzec , mi si ewydaje ze tu chodzi bardzie kto wie wiecej o maxia a kto mniej i komu łatwiej si ekozysta z niego a kto do piero sie uczy bo jezeliu chodiz o modelowanie to kurde blade , drga MeG widziałęm twoje prace i byłme wrecz pod wielkim wrazeniem i wierze ze twoja wybraznie zdoła zrobic cos pieknego i pochałaniającego ja w ciebie wierze ( BOOsiaczek na pocieszenie i [uścisk] Prosze nie przejmuje sie i wez sie do roboty :) bo ja sie nie moge doczekac pierwszych renderingów
Frenzy Napisano 7 Kwiecień 2003 Napisano 7 Kwiecień 2003 Meg, strasznie mroczne te twoje pomysły, strach się bać. Ale popieram, już widze te dziesiątki zawistnych męskich szowinistycznych oczu wpatrujący się na ten wątek. No ja trzymam kciuki i zazdrosze i w ogóle... może kiedyś się przerobie na kobiete... to sobie pogawędzimy nocami przy mocnej kawie i kokosowych ciasteczkach o mrożących krew w żyłach scenkach. Tja. Powodzenia.
Pablo Napisano 8 Kwiecień 2003 Napisano 8 Kwiecień 2003 heh my tu gadu gadu a kiedy jakis chociarz malutki update?:]
MeG Napisano 8 Kwiecień 2003 Autor Napisano 8 Kwiecień 2003 jak juz mowilam zaczne robic jak cenobitke skoncze .... w sumie to nie jestem w 100% pewna czy to bedzie kobieta a le wiem czym sie bede inspirowac ...pewnie juz wiecie kim ??? no Till ´em Lindemann ´em z Rmmstein´a tu mozecie obejrzec w jakich klimatach utrzyma sie pracka SONNE SEEMANN DU RIECHS SO GUT pare fotek Till´a moze go z kobiecymi czesciami ciala pomieszam kto wie .... w sumie dzisiaj koncze cenobitke wlasnie renderuje ostateczna wersje
SiD Napisano 8 Kwiecień 2003 Napisano 8 Kwiecień 2003 Oooo fajne foteczki hehe MeG ty mała maniaczko hehe Ale psoko podoba mi sie sek w tym hmm ze nie widac modelu ale jam cierpliwy człek jestem
MeG Napisano 8 Kwiecień 2003 Autor Napisano 8 Kwiecień 2003 @ SiD no przeciez pisalam ze dopiero jak skoncze cenobitke to sie rendery pokaza .... tzn pewnie dzis albo jutro obiecuje !
Gab3d Napisano 8 Kwiecień 2003 Napisano 8 Kwiecień 2003 Jezuuuuuuuuuuu kocham RAMMSTEINA !!!! Pozdro. od [DU-HAST-PL] Czekam na koncert, chlopaki podobno weszli do studia (Till potwierdzil) czyli niedlugo powinna byc trasa z nowym albumem :D:D:D dzialaj MEG dzialaj![piwo] R+ wymiata!
Eden-3d Napisano 8 Kwiecień 2003 Napisano 8 Kwiecień 2003 cos niewidac tych update jestem ciekaw to tam zmalojesz;)
MeG Napisano 9 Kwiecień 2003 Autor Napisano 9 Kwiecień 2003 @ eden powiedzialam juz keidy update .. jak nie umiesz czytac to mi przykro ...
Pablo Napisano 9 Kwiecień 2003 Napisano 9 Kwiecień 2003 Meg nie denerwuj sie :))..nie wsyscy czytaja pprzednie posty..mozesz im to wybaczyc:)))..ale ja czytalem i sie czepiam..tzn skonczylas juz cenobitke bo jest w Galeri wiec gdzie update :P:P:P:D[soczek]
MeG Napisano 9 Kwiecień 2003 Autor Napisano 9 Kwiecień 2003 pablo ? a moge w koncu isc spac nie siedze przed kompem 24 h na dobe mam faceta ktory mi mialczy ze nie mam dla niego czasu i inne obowiazki tez mam czlowieku !
Pablo Napisano 9 Kwiecień 2003 Napisano 9 Kwiecień 2003 :(:(:(uuuu chyba cos zlego powiedzialem...wiec przepraszam ale nie wiedzialem ze tyle siedzisz prezd kompem itd...juz nic nie mowie [no] pa:(
MeG Napisano 9 Kwiecień 2003 Autor Napisano 9 Kwiecień 2003 teraz jestem przy modelowaniu na bitwe pablo jesli chcesz wiedziec .....
Pablo Napisano 9 Kwiecień 2003 Napisano 9 Kwiecień 2003 no oki...ale ja tu juz chyba nic nie napisze...bo prawdopodnie odchodze z forum..paru osobm nie podoba sie moja postawa wiec nie bede przeszkadzal...3maj sie :(i zycze wygranej bitwy
MeG Napisano 9 Kwiecień 2003 Autor Napisano 9 Kwiecień 2003 tey pablo nie idz !!! bez ciebie bedzie to forum \"lyse\" i ja napisalam ze mi sie twoja pracka podoba !!! i to bardzo rob dalej i sie tak nie przejmuj nie warto !!!
MeG Napisano 10 Kwiecień 2003 Autor Napisano 10 Kwiecień 2003 no czekam na konstruktywna krytyke posty YrC á mnie nie interesuja [Edited on 10-4-2003 by MeG]
SiD Napisano 10 Kwiecień 2003 Napisano 10 Kwiecień 2003 Nie mam krytyki tylko patrze jeszcz ejak goulepszac bedziesz to juz wogóle wypasik tlyko połacz mu te połowki twarzy oki :)
darkelf Napisano 10 Kwiecień 2003 Napisano 10 Kwiecień 2003 Hmm, konstruktywna krytyka... jest zarombiscie jak dla mnie, nie widze wad w tym momencie. 0 konstruktywizmu, trudno ;p [cfaniak]powodzenia.:cool:
Sharp Napisano 10 Kwiecień 2003 Napisano 10 Kwiecień 2003 Fajnie wymodelowałaś mięśnie twarzy, realnie to wygląda...ciekawe jak będzie z resztą...
Pablo Napisano 10 Kwiecień 2003 Napisano 10 Kwiecień 2003 noo Meg widze ze znowu pokazujesz kto jest najlepszy z kobiet nma forum jesli chodzi o modelowanie :):)...jedynie co skrytykuje to czolo...nie wiem moze sie myle ale wedlug mnie jest troche za wysokie...
Tomek Kosiorek Napisano 10 Kwiecień 2003 Napisano 10 Kwiecień 2003 no nie wiem czy tylko z kobiet bo ode mnie to o duuuzo lepsza , ale jak ktos to juz zauwazyl ja jestem za stary zeby sie liczyc w \"stawce\".....hehehe....ale niejednego wpedzisz w kompleksy MeG...konstruktywnie-nie wiem, zobaczymy co zrobisz,ze by nie byl taki pikny tylko \"Living Dead\" bo na razie to widze jakich facetow lubisz....o to bylo konstruktywne chiba...[piwo] [Edited on 10-4-2003 by Tomek Kosiorek]
MeG Napisano 10 Kwiecień 2003 Autor Napisano 10 Kwiecień 2003 no bedzie wygladal podobnie tyle ze go \"podniscze \" pozeszywam i potne :)
Conq Napisano 10 Kwiecień 2003 Napisano 10 Kwiecień 2003 [wow] Świetnie ci to wyszło! Wielki brat jest pod wrażeniem :) Według mnie wszystko jest proporcjonalne, nie można się do niczego doczepić. Z niecierpliwością czekam na dalsze partie modelu :) oby tak dalej!
SCORPI Napisano 10 Kwiecień 2003 Napisano 10 Kwiecień 2003 nio ładnie :) tylko troche mi ten nos nie pasuje... nio ale nie wiem, ogólnie to bardzo dobrze
Tomek Kosiorek Napisano 10 Kwiecień 2003 Napisano 10 Kwiecień 2003 mi sie podoba bo on ma podobny ten nos...a w ogole to ni wiem czy facet moze miec ladny nos?...SCORPI juz raz skrytykowal jeden nos....to byl nos Sfinksa i co z tego wyniklo???[co?] (to zart-nie gniewaj sie SCORPI) [Edited on 11-4-2003 by Tomek Kosiorek]
sinclar Napisano 11 Kwiecień 2003 Napisano 11 Kwiecień 2003 ten na zdjeciu to twoj facet ? hmm...sympatyczny :D (zart ..nie gniewaj sie) A tak na powaznie, to model twarzy jest calkiem do rzeczy (popraw troszeczke to czolo). Masz juz jakis pomysl na texture ..koniecznie ja wyczesz w jakies pocharatane, zaropiale szramy ..moze jakas dziara ? dorzuc wredne, zaczerwienione, podkrazone oczy i dodaj posunieta pruchnice ..bedzie extra - powodzenia !
MeG Napisano 11 Kwiecień 2003 Autor Napisano 11 Kwiecień 2003 hehe moj facet jak by Lindemman byl moim facetem to bym 3d nie robila tylko sie w niego lamila i nic pozatym az bym z glodu padla LOL dzieks za komentarz ale mam troche inny pomysl ... w sumie jak mysle o texturowaniu to mnie ciarki przechodza lol ne ogolnie podniszcze go jeszce .... pozatym TOMEK KOSIOREK podsunal mi super pomysl dzieki dzieki Tomku ! [Edited on 11-4-2003 by MeG]
SiD Napisano 11 Kwiecień 2003 Napisano 11 Kwiecień 2003 Tomek buahahah nos sfinksa hehe dobry delikatny żarcik heheh nie moge A MeG co do fotki to jest fajnista jak to ci wyjdzie heh to jestem pod wrzazeniem i to do x 2 heheh Trzymam za ciebie kciuki tak jak ty za mnie :) cmoOOkasek w policzek na szczescie ( po ostatnim takim cmokasku moja była wpadła po samochud hehe to był również cmokass na szczecie i dlatego juz jest była heheh)
Triple X Napisano 16 Kwiecień 2003 Napisano 16 Kwiecień 2003 heh zawsze ludzie albo cos ludziopodepbnego :D:D W każdym razie narazie zajebiste dziwne ale zajebiste :)
MeG Napisano 16 Kwiecień 2003 Autor Napisano 16 Kwiecień 2003 taki se maly update ... rydwan na ktorym bedzie siedziala/stala glowna postac bedzie ciagniety przez kobity zombies ... ehh jescze tyle roboty przy tam rydwanie
Tomek Kosiorek Napisano 16 Kwiecień 2003 Napisano 16 Kwiecień 2003 [wow]....fajne- czekam na wiecej - bo zapowiada sie bardzo dobra praca....nie wiem jakich niebanalnych stwierdzen uzyc.....wysoki poziom i duzo pracy widac.....naprawde nie wiem co powiedziec no moze jeszcze to MeG , ze potrafisz zaskoczyc nawet po tym co juz pokazalas.....;)
Sharp Napisano 16 Kwiecień 2003 Napisano 16 Kwiecień 2003 Noo....ciekawe, ciekawe...fajny pomysł i jeszcze lepsze wykonanie:D
SiD Napisano 16 Kwiecień 2003 Napisano 16 Kwiecień 2003 MeG co ja ci moge tu powiedziec niemam smiałosci ciebie krytykowac , bo to jest piekny powóz i super sie prezentujee z tymi czaszkami hehe , pewnie duszo pracy w to władowałas i podziwiem ciebie za to :)
Pablo Napisano 16 Kwiecień 2003 Napisano 16 Kwiecień 2003 nooo narescie update:)))...piknie to wyglada i te czachy oohhh :):)....jak juz mowilem i bede mowil jestes najlepsza kobieta ktora bawi sie maxem:)))..naprawde cicha woda z Ciebie :))) pozdorkfi:)
SiD Napisano 16 Kwiecień 2003 Napisano 16 Kwiecień 2003 Nie wiem MeG czy dobrze mnie zrozumiesz ale ja jeszcze mam taką lekką wizje co mozna dorobic , wiec masz :
Rekomendowane odpowiedzi