wezyr512 Napisano 31 Styczeń 2017 Share Napisano 31 Styczeń 2017 Nie wiem czy już było http://www.wacom.com/en-hk/products/pen-computers/wacom-mobilestudio-pro-16 Jeśli tak, to wątek do usunięcia:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalo Napisano 31 Styczeń 2017 Share Napisano 31 Styczeń 2017 Za tą cenę wolałbyn mosić stacjonarke na plechach :P Fajny gadżet ale nie do poważnej pracy, imho. Na takim ekranie to sobie poszkicować można, a do tego można sobie znaleźć coś tańszego. Chociażby kartkę i ołówek - co napewno niektórym 'digitalom' na zdrowie wyjdzie (chociaż by mi). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Idaho Napisano 31 Styczeń 2017 Share Napisano 31 Styczeń 2017 Za tą cenę wolałbyn mosić stacjonarke na plechach :P Fajny gadżet ale nie do poważnej pracy, imho. Na takim ekranie to sobie poszkicować można, a do tego można sobie znaleźć coś tańszego. Chociażby kartkę i ołówek - co napewno niektórym 'digitalom' na zdrowie wyjdzie (chociaż by mi). Najwyższa pora skończyć z takim gadaniem (żeby nie powiedzieć dosadniej). Kartka i ołówek, taaaa. Jak masz czas i chcesz się bawić w ARTYSTĘ (fon. ahtysteę :D). Idziesz dzisiaj szukać pracy i pytają jaki soft znasz i co potrafisz w nim zrobić i nie mówię o niszowym rynku w Polsce. Jak firma wypuszcza tzn że jest zapotrzebowanie. Ktoś już ma etap ołówka i kredek za sobą i musi zacząć poznawać oraz robić (czyt. zapierniczać) w konkretnym sofcie bo tego wymagają firmy. Szczerze ja się źle czuję na kartce bo nie ma ctr+z, layerów czy move toola. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalo Napisano 31 Styczeń 2017 Share Napisano 31 Styczeń 2017 Mi chodzi tylko o praktyczną stronę tego tabletu. Dla mnie rozmiar ekranu ma znaczenie, zwłaszcza gdy w grę wchodzi kilka okien na raz, przemieszczanie się między nimi itp. Właśnie z tego powodu nie widzę dla takiego urządzenia zastosowania innego niż jakiś szkicownik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 31 Styczeń 2017 Share Napisano 31 Styczeń 2017 (edytowane) 10tys za szkicownik to bym zaplacil, gdyby nalezal do Picasso ;) Edytowane 31 Styczeń 2017 przez olaf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wujek_kane Napisano 31 Styczeń 2017 Share Napisano 31 Styczeń 2017 10tys za szkicownik to bym zaplacil, gdyby nalezal do Picasso ;) ...i wozisz nim płody rolne na targ? ;) To jest zabawka czy narzędzie pracy? Jak na zabawkę *trochę* drogie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 31 Styczeń 2017 Share Napisano 31 Styczeń 2017 jakbym kupil szkicownik Picasso za 10k, to nie musialbym olowka do konca zycia brac do reki, bo sprzedalbym go za tysiac razy wiecej. Nie widze takiej korzysci w Wacomie za 10tys. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makak Napisano 31 Styczeń 2017 Share Napisano 31 Styczeń 2017 Kiedyś wyczytałem, że Picasso zapłacił za obiad w restauracji "bazgrołem" na chusteczce, więc jestem w stanie uwierzyć ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 31 Styczeń 2017 Share Napisano 31 Styczeń 2017 ta czytalem ta anegdote, wlasciciel spytal czemu nie podpisal szkicu, a on odpowiedzial, ze nie chce kupowac calej restauracji ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 31 Styczeń 2017 Share Napisano 31 Styczeń 2017 bym kupil gdybym nie mial juz companiona, najlepszy komputer jaki kiedykolwiek mialem :) polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek Jutrzenka Napisano 31 Styczeń 2017 Share Napisano 31 Styczeń 2017 #najgorzej.. kiedy po całym roku zastanawiania się stwierdziłeś że kupujesz jednak stacjonarkę. i już zdecydowałeś się na konkretny setup.. i nagle pojawia się takie coś :X Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kickic Napisano 31 Styczeń 2017 Share Napisano 31 Styczeń 2017 ktoś się orientuję dlaczego na stronie wacoma nie można już kupić companiona ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 31 Styczeń 2017 Share Napisano 31 Styczeń 2017 #najgorzej.. kiedy po całym roku zastanawiania się stwierdziłeś że kupujesz jednak stacjonarkę. i już zdecydowałeś się na konkretny setup.. i nagle pojawia się takie coś :X kupuj stacjonarke jak nie masz dobrej. Ten komp to troche jak ferrari jest spoko, ale musisz miec samochod do codziennej jazdy do pracy ktoś się orientuję dlaczego na stronie wacoma nie można już kupić companiona ? bo jest nowy produkt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 3 Luty 2017 Share Napisano 3 Luty 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi