Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Nie moge sie doczekac mega powaznych komentarzy o upadku cywilizacji, kultury, sztuki, humanizmu, filozofii i ogolnej pozogi intelektualnej oraz braku umiejetnosci w robieniu efektow specjalnych.

Ladies and gentlemen, I give you..!

• Odpowiedzi 17
  • Wyświetleń 3,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Gdyby ktoś miał nieograniczoną moc i spytał się mnie czego bym nie chciał na tym świecie.... nawet bym się nie zastanawiał... Marvela...!!!...:))))))))))))))))))))))))

Napisano

Upadek cywilizacji, kultury, sztuki, humanizmu, filozofii! ogólnie pożoga intelektualna! O i do tego kiepskie efekty jakby dzieci w przedszkolu na długiej przerwie robiły z kanapką w ręku, i ten color grading! :)

Ciekawe czy gdybym nadal miał 12 lat to czułbym się w dzisiejszych czasach tak jakby święta były prawie cały czas? :)

A Michael Bay dopiero co zdradził, że mają już 14 scenariuszy do kolejnych transformerów! link ( duże zaskoczenie, do tej pory chyba wszyscy myśleli, że te filmy nie mają scenariusza tylko wybuchy ba tle wychuchów bo wyglądają fajno )

What times to be alive! Chwalcie Pana! :D

Napisano
  • Autor

Imperator - nie cierpie Transformersow (chociaz pierwsze widzialem ze 2 czy 3 razy bo efekty mnie miazdzyly), ale jak wyjda trailery to wrzuce na 100% ;) Zeby sie Tryglaw w grobie przewracal w oczekiwaniu na slowianski hit :D Cudze chwalicie - swojego nie macie... Czy jak to tam szlo.

Napisano
... czego bym nie chciał na tym świecie.... nawet bym się nie zastanawiał... Marvela...!!!...:))))))))))))))))))))))))

a ja to bym chciał zeby nie było takich humanistuf ktorzy mają ludzi w dupie, takich co myslą że jak wyślą swoje drętwe wypociny na festiwal Urynalia 2014 w Pcimiu Dolnym i zdobęda nagrodę "Złotego Kleksa" to wydaje im się że wznieśli się ponad wszystkich!! .. pomijam fakt że pewnie całą swoją tfurczość realizują na kradzionym oprogramowaniu - jaaaaaaaaakieeeeż to humanistyczne ;) ... no chyba ze na legalnym - to odszczekuję ! :) p.s. trailer bardzo spoko! jesli ten klimat zostanie utrzymany w całym filmie to będzie nieźle!

Napisano

To źle? Zależy jak wpisze się w całej historii. Ten fragment wygląda jak jakaś retrospekcja.

To mnie mocno zastanawia, że te filmy o superbohaterach są ostatnio bardziej kolorowe. Też pod kątem kostiumów.

C8PIGylUQAAcSKK.jpg:large

Napisano

poszli mocno w strone Guardians of The Galaxy, który zresztą jest ciekawy. Jednak zawsze samego Thora lubiłem jako "bardziej poważnego"

Napisano

W muzyce od lat trwa walka na głośność utworów... nawet kosztem dynamiki... myślę, że tutaj z kolorem jest podobnie...:)

Napisano
To źle?

chodzi o to, ze wyglada jak produkt dla rybek akwariowych z attention span ponizej 9sek.

kolory, neony, pierdony pojawiaja sie w filmach, bo nie potrafimy sie skupic. Oczywiscie cierpia na tym zdolnosci kognitywne ale to nie moj problem.

Faktem jednak jest ze wg. najnowszych badan mamy nizszy niz rybki akwariowe:

http://www.telegraph.co.uk/science/2016/03/12/humans-have-shorter-attention-span-than-goldfish-thanks-to-smart/

Napisano
  • Autor

Ja nie mam komorki w ogole i lubie kolorowe filmy.

Dobrze ze jest kolorowo, jak za starych czasow :D

c0cf8e53d9c16bc22a9ad2cb81f044f9.jpg

Napisano

ja nie mowie, ze to zle czy dobrze. Takie spostrzezenie, ze film mozna spokojnie ogladac ze zwierzakami domowymi, bo beda rownie zaaferowane.

Napisano
  • Autor

Moj pies oglada wylacznie czarnobiale filmy nieme, krecone kamera 8mm. Przy akompaniamencie pianisty OCZYWISCIE. Zadnej jankeskiej papki.