PENdzel Napisano 3 Kwiecień 2003 Share Napisano 3 Kwiecień 2003 takie cos... wiecie ozdoby z kosci kosciana korona etc duzo syfkow - brudow - stylizacja na zakurzona stara smierc - troche moch i laarw lazacych po ciele i ubraniu - jakies weze pajaki etc... [Edited on 8-4-2003 by Tesaurus] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SiD Napisano 3 Kwiecień 2003 Share Napisano 3 Kwiecień 2003 Dobre dobre :) postaraj sie z tym hehe powarznie ci mówie super to wygląda :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PENdzel Napisano 3 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 3 Kwiecień 2003 SID twoje img-logo bylo inspiracja :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SiD Napisano 3 Kwiecień 2003 Share Napisano 3 Kwiecień 2003 [lol2][lol2][lol2] buahhaha Powarznie ehhe zeczywiscie cos przypomina z mojego logo hehehe zajebiscie hehe bede non stop tu walził by efekty oglądac hehehe nie moge sie doczekac juz normalnie nie moge hehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
azazel Napisano 3 Kwiecień 2003 Share Napisano 3 Kwiecień 2003 a mi sie nie podoba .. bo tandetnie to wyglada ... no ale co tam .. warzne zeby sie tobie podobalo pozd .[pokazal jezyk] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MJ Napisano 3 Kwiecień 2003 Share Napisano 3 Kwiecień 2003 aaaa jednak też startujesz :D suuuper jeśli utrzymasz poziom innych prac to ja już widzę że wygrałeś ... powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Triple X Napisano 3 Kwiecień 2003 Share Napisano 3 Kwiecień 2003 sądząc po poprzednim twoi projekcie (z tą masyzną ;) i rysunku to to wyjedzie zajebiście i nawet lepiej niz na rysunku :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 3 Kwiecień 2003 Share Napisano 3 Kwiecień 2003 fajneee...tylko cos tej twarzy sie nie moge dopatrzec..jakby tam jej w ogole nie bylo?:D P.S. MACIEKAZAEL14---czy masz teraz \"te dni\" ze tak wszystkich krytykujesz?[no] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PENdzel Napisano 4 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 4 Kwiecień 2003 niech krytykuje :) - a propous - ogladalem wczoraj animal planet - ale tam jest inspiracji do tego typu tematow :) - pozrawiam - a kombinuje zeby kostuche posadzic na tronie :) - z kosci oczywiscie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 4 Kwiecień 2003 Share Napisano 4 Kwiecień 2003 a tron moze byc nie lamiac regulaminu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PENdzel Napisano 4 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 4 Kwiecień 2003 nie no chyba nie przeciez ma na czyms stac (siedziec) - nie robie sali tronowej tylko tron - jako krzeslo - czysz nie - nie wiem poinformujcie mnie jesli sie myle - bo zbliza sie wekkend i jak dam po robocie .... [Edited on 4-4-2003 by PENdzel] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SiD Napisano 4 Kwiecień 2003 Share Napisano 4 Kwiecień 2003 Mi sie podoba bo moje logo było tu podsunięciem pomysły hehe wiec jak dla mnie to jest super pracka tylklo updatów brakuje hihih Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Kosiorek Napisano 8 Kwiecień 2003 Share Napisano 8 Kwiecień 2003 [piwo]He ja wiem on walnie od razu gotowca -tak z grubej rury[piwo] [Edited on 12-4-2003 by Tomek Kosiorek] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PENdzel Napisano 11 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 11 Kwiecień 2003 niestety przeczytalem regulamin i jest cos o updatach no wec macie ochlapa pastwicie sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PENdzel Napisano 11 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 11 Kwiecień 2003 a jest blad w rzuchwie ale mysle ze i tak bedzie malo to widac - jeszcze tyle roboty .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SiD Napisano 11 Kwiecień 2003 Share Napisano 11 Kwiecień 2003 Stary jaki bład hehe super sie prezentuje powarznie jestem zszokowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wujek_kane Napisano 11 Kwiecień 2003 Share Napisano 11 Kwiecień 2003 A ja sie przyczepie do... windozy XP :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowalski Napisano 14 Kwiecień 2003 Share Napisano 14 Kwiecień 2003 Napisz z czego zrobiłeś tę czaszkę (to jest siatka, patch, NURBS). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PENdzel Napisano 14 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 14 Kwiecień 2003 lowpoly... meshsmoth +nois - nic nadzwyczajnego - chcesz materialy referencyjne? moge powiesic gdzies... jesli bedzie wieksze zainteresowanie - niedlugo pojawi sie tutorial na www.evermotion.org jak taka czaszke zrobic :) [Edited on 14-4-2003 by PENdzel] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SCORPI Napisano 14 Kwiecień 2003 Share Napisano 14 Kwiecień 2003 nieźle ale kilku rzeczy brakuje.. jak coś zauważe jescze to powiem, oto moje grafy :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PENdzel Napisano 14 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 14 Kwiecień 2003 Sorpio wodzu moj mistrzu - i tak obciagnieta bedzie skora i malo bedzie widac - a po co byla robiona cala - wkrotce sie przekonacie - dzieki Skorpio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SCORPI Napisano 14 Kwiecień 2003 Share Napisano 14 Kwiecień 2003 conform???? :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PENdzel Napisano 14 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 14 Kwiecień 2003 prace zdecydowalismy robic wspolnie z Kumplem z Teamu - Evermotion Gabriel wieszaj bipeta :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SCORPI Napisano 14 Kwiecień 2003 Share Napisano 14 Kwiecień 2003 bitwe??????? bo jak tak to coś nie gra! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PENdzel Napisano 14 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 14 Kwiecień 2003 gra rozmawialem z Adkiem - od tej pory wszystko robimy razem - kazdy projekt :) [Edited on 14-4-2003 by PENdzel] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SCORPI Napisano 14 Kwiecień 2003 Share Napisano 14 Kwiecień 2003 sorki że sie wtrącam ale jak adek mógł pozwolić? przecież według mnie to nie dopuszczalne zeby 2 osoby pracowały nad projektem do bitwy podczas gdy wszyscy w takim samym czasie sami harują... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boowa Napisano 14 Kwiecień 2003 Share Napisano 14 Kwiecień 2003 Generalnie nic nie mam przeciwko pod warunkiem, że taki duet zadziała na mnie edukacyjnie - czyli się coś od was nauczymy :) Natomiast ADEK ! do Ciebie - to niezły pomysł, żeby takie warsztaty jak bitwa przeprowadzic również w teamach - ponieważ zazwyczaj prace 3D powstają właśnie w zespole. Moi koledzy z Eidosa są zainteresowani abyśmy wystartowali razem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PENdzel Napisano 14 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 14 Kwiecień 2003 Scorpio i tak wygra wiec - hehehehh - i bez zlosliwosci wszyscy wiemy ze jesli utrzyma forme - to .... (och gdybym jas mial takiego PC kiedys jak mam teraz jak mielem 14 lat....) zazdrosze Scorpiowi - jego wieku i - jak ja mialem 14 lat to moglem sobie na 3d popatrzec tylko na teledysku money 4 nothing - dire straits.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SiD Napisano 14 Kwiecień 2003 Share Napisano 14 Kwiecień 2003 No normalnie , hmm musze sie starac jak licho bo widze ze duszo mam roboty nad tym co tworze hehe A co do twojej pracy wygląda superandzko powarznie , wypas na maxa :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PENdzel Napisano 14 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 14 Kwiecień 2003 i potkniec jak sadze :) w gryfie Ci powiem co jeszcze wykombinowalem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowalski Napisano 14 Kwiecień 2003 Share Napisano 14 Kwiecień 2003 ok, było by super - znaczy jak byś dał namiary na te materiały referencyjneo tworzeniu takiej czaszki jak Twoja, czekam z niecierpliwością :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowalski Napisano 14 Kwiecień 2003 Share Napisano 14 Kwiecień 2003 acha i jeszcze jedno, jak byś mógł to napisz też gdzie można się dowiedzieć czegoś więcej o biped\'ach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowalski Napisano 15 Kwiecień 2003 Share Napisano 15 Kwiecień 2003 mój meil to [email protected] co do flaczków to chybal lepsza będziesz siatka - bo jak by musiał przytrzymywać cały czas ręką to miałby utrudnione ruchy - więc dla własnej wygody by pewnie coś wymyślił, może nawet siatkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SiD Napisano 15 Kwiecień 2003 Share Napisano 15 Kwiecień 2003 Życze ci tylko powodzenia i wszystkiego dobrego w zyciu , bo to co teraz widze to odjazd totalny , i co myslicie ze mnie zniechecicie hehe oo nie poddam sie Powodzenia człowiek :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PENdzel Napisano 15 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 15 Kwiecień 2003 niemartw sie SID - bez ciebie nie bylo by tego modelu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PENdzel Napisano 15 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 15 Kwiecień 2003 oki a wiec wylgam troszke czaszka byla robiona cala po to by zrobic skore na SSS ... kto czyta uwaznie posty ten juz wie o co chodzi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid Napisano 15 Kwiecień 2003 Share Napisano 15 Kwiecień 2003 ja nie widzialem wczesniej ze polaczyles glowe z czaszką, ale okazuje sie ze to byl twoj pomysl jako pierwszy, sorki, moge być posądzony o plagiat, jak powiesz że mam nie robić to przestaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PENdzel Napisano 15 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 15 Kwiecień 2003 e przestan hehe pewnie 100 godsci na swice wpada na te same pomysly w danej chwili :) - spoko :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gabrielwigierski Napisano 15 Kwiecień 2003 Share Napisano 15 Kwiecień 2003 ty chyba zartujesz:D:D masz swietny pomysl i masz to robic hehe.koniecznie. a o plagiat nas nie posadza. pozdrawaim .wiec siadaj do roboty . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MeG Napisano 15 Kwiecień 2003 Share Napisano 15 Kwiecień 2003 [wow][wow][wow][wow][wow] swietne zamurowalo mnie !!! nie wiem co pisac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uncle Napisano 15 Kwiecień 2003 Share Napisano 15 Kwiecień 2003 a ja sie przyczepie do zebow :) co to jest wogle? ;) jakies takie lewe ;d hiehie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PENdzel Napisano 15 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 15 Kwiecień 2003 na twoich UNCLE wzorowane - heheheh - sorry za zarcik :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gabrielwigierski Napisano 15 Kwiecień 2003 Share Napisano 15 Kwiecień 2003 UNcle zeby mozna zrobic idealnie ale odpowiedz prosze czy jest sens??? postac bedzie z daleka. czy bylo by to efektowne??? (nei chodzi o efekt pracy) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PENdzel Napisano 16 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 16 Kwiecień 2003 pierwsze proby tronu jeszcze jak widac syf ale sukcesywnie bedzie sie zmnienial :) to dopiero pierwszy szkielet tronu naszego \"LORD D\" moze szkielet to zle powiedziane czekamy na jakies sugestie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PENdzel Napisano 16 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 16 Kwiecień 2003 chyba bedziemy musieli zrezygnowac z koncepcji wylewajacych sie flakow bo juz ktos podchwycil temacik - wiec moze zamiast tego w brzuchu naszej postaci beda zjedzone dusze? co wy na to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 16 Kwiecień 2003 Share Napisano 16 Kwiecień 2003 no pomysl z tymi duszami fajny...tlyko jak chesz to zrealizowac? prezcierz dusze nie sa male prawda? wiec jak one sie tam wmiescza? [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PENdzel Napisano 16 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 16 Kwiecień 2003 miniatorki glow (twarzy) z szaderem z FF kolaczace sie w srodku postaci - widac je przez dziurawa klatke piersiowa... cos w tym stylu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 16 Kwiecień 2003 Share Napisano 16 Kwiecień 2003 a one beda probowaly sie wydostac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PENdzel Napisano 16 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 16 Kwiecień 2003 wlasnie tak! tylko z gabrielem musze to jeszcze ustalic - cos mu nie lezy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gabrielwigierski Napisano 16 Kwiecień 2003 Share Napisano 16 Kwiecień 2003 ooo moi kochanie dobry pomysl. to moze brzuch tego krola smierci ebdzie zamkneity i te glowy beda wyrywac sie z tego brzucha spod skory. bedzie taki efekcik jak naciagniata tkanina na twarz. bardzo ceikawy pomysl macie buziaczki:*:* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi