Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

takie cos... wiecie ozdoby z kosci kosciana korona etc duzo syfkow - brudow - stylizacja na zakurzona stara smierc - troche moch i laarw lazacych po ciele i ubraniu - jakies weze pajaki etc... szkic.jpg

[Edited on 8-4-2003 by Tesaurus]

• Odpowiedzi 329
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

[lol2][lol2][lol2] buahhaha

Powarznie ehhe zeczywiscie cos przypomina z mojego logo hehehe zajebiscie hehe bede non stop tu walził by efekty oglądac hehehe nie moge sie doczekac juz normalnie nie moge hehehe

Napisano

aaaa jednak też startujesz :D suuuper jeśli utrzymasz poziom innych prac to ja już widzę że wygrałeś ... powodzenia.

Napisano

fajneee...tylko cos tej twarzy sie nie moge dopatrzec..jakby tam jej w ogole nie bylo?:D

P.S.

MACIEKAZAEL14---czy masz teraz \"te dni\" ze tak wszystkich krytykujesz?[no]

Napisano

niech krytykuje :) - a propous - ogladalem wczoraj animal planet - ale tam jest inspiracji do tego typu tematow :) - pozrawiam - a kombinuje zeby kostuche posadzic na tronie :) - z kosci oczywiscie

Napisano

nie no chyba nie przeciez ma na czyms stac (siedziec) - nie robie sali tronowej tylko tron - jako krzeslo - czysz nie - nie wiem poinformujcie mnie jesli sie myle - bo zbliza sie wekkend i jak dam po robocie ....

[Edited on 4-4-2003 by PENdzel]

Napisano

Mi sie podoba bo moje logo było tu podsunięciem pomysły hehe wiec jak dla mnie to jest super pracka tylklo updatów brakuje hihih

Napisano

lowpoly... meshsmoth +nois - nic nadzwyczajnego - chcesz materialy referencyjne? moge powiesic gdzies... jesli bedzie wieksze zainteresowanie - niedlugo pojawi sie tutorial na www.evermotion.org jak taka czaszke zrobic :)

[Edited on 14-4-2003 by PENdzel]

Napisano

sorki że sie wtrącam ale jak adek mógł pozwolić? przecież według mnie to nie dopuszczalne zeby 2 osoby pracowały nad projektem do bitwy podczas gdy wszyscy w takim samym czasie sami harują...

Napisano

Generalnie nic nie mam przeciwko pod warunkiem, że taki duet zadziała na mnie edukacyjnie - czyli się coś od was nauczymy :)

Natomiast ADEK ! do Ciebie - to niezły pomysł, żeby takie warsztaty jak bitwa przeprowadzic również w teamach - ponieważ zazwyczaj prace 3D powstają właśnie w zespole.

Moi koledzy z Eidosa są zainteresowani abyśmy wystartowali razem :D

Napisano

Scorpio i tak wygra wiec - hehehehh - i bez zlosliwosci wszyscy wiemy ze jesli utrzyma forme - to .... (och gdybym jas mial takiego PC kiedys jak mam teraz jak mielem 14 lat....) zazdrosze Scorpiowi - jego wieku i - jak ja mialem 14 lat to moglem sobie na 3d popatrzec tylko na teledysku money 4 nothing - dire straits....

Napisano

No normalnie , hmm musze sie starac jak licho bo widze ze duszo mam roboty nad tym co tworze hehe

A co do twojej pracy wygląda superandzko powarznie , wypas na maxa :D

Napisano

Życze ci tylko powodzenia i wszystkiego dobrego w zyciu , bo to co teraz widze to odjazd totalny , i co myslicie ze mnie zniechecicie hehe oo nie poddam sie

Powodzenia człowiek :P

Napisano

ja nie widzialem wczesniej ze polaczyles glowe z czaszką, ale okazuje sie ze to byl twoj pomysl jako pierwszy, sorki, moge być posądzony o plagiat, jak powiesz że mam nie robić to przestaje.

Napisano

pierwsze proby tronu jeszcze jak widac syf ale sukcesywnie bedzie sie zmnienial :) to dopiero pierwszy szkielet tronu naszego \"LORD D\" moze szkielet to zle powiedziane czekamy na jakies sugestie

tron.jpg

Napisano

chyba bedziemy musieli zrezygnowac z koncepcji wylewajacych sie flakow bo juz ktos podchwycil temacik - wiec moze zamiast tego w brzuchu naszej postaci beda zjedzone dusze? co wy na to?

Napisano

no pomysl z tymi duszami fajny...tlyko jak chesz to zrealizowac? prezcierz dusze nie sa male prawda? wiec jak one sie tam wmiescza?

[piwo]

Napisano

ooo moi kochanie dobry pomysl. to moze brzuch tego krola smierci ebdzie zamkneity i te glowy beda wyrywac sie z tego brzucha spod skory. bedzie taki efekcik jak naciagniata tkanina na twarz. bardzo ceikawy pomysl macie buziaczki:*:*

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności