PENdzel Napisano 20 Maj 2003 Autor Share Napisano 20 Maj 2003 i wyzsza rozdzielczosc :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PENdzel Napisano 20 Maj 2003 Autor Share Napisano 20 Maj 2003 TO JEST DO POBRANIA :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boowa Napisano 20 Maj 2003 Share Napisano 20 Maj 2003 no to mam fajną tapetkę na windowsa :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 20 Maj 2003 Share Napisano 20 Maj 2003 ....... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tesaurus Napisano 20 Maj 2003 Share Napisano 20 Maj 2003 Cutyje regulamin bitwy: \"W tej bitwie trzeba wykreować postać, umieszczoną na możliwie niewielkim podeście (fragment ziemi, podest etc). O żadnym otoczeniu nie może być mowy...\" Zastosujcie sie do tego. Inaczej nie zostaniecie dopuszczeni do oceny ! Proste otoczenie to nie skomplikowana scena ! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gabrielwigierski Napisano 20 Maj 2003 Share Napisano 20 Maj 2003 hmm... przeceisz nie musisz od razu sie denerwowac:D:D przeceisz sa zamieszczone rendery z podestem wczesniejsze. tylko ja tutaj nei widze scenerii tak apropo to tylko swiatlo przeceisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkelf Napisano 20 Maj 2003 Share Napisano 20 Maj 2003 czesc! hmm, zajawkowy... ale oko mi sie nie podoba :(. jest takie... litosciwe :). przynajmniej takie odnioslem wrazenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tesaurus Napisano 20 Maj 2003 Share Napisano 20 Maj 2003 Ok, wiec sami wybierzemy to co uwazamy za zgodne z regulaminem, nie ma problemu. Postac plus podloze i ewentualnie to na czym siedzi. Bez tych wszystkich czaszek, flag itp... Koniec dyskusji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SiD Napisano 20 Maj 2003 Share Napisano 20 Maj 2003 Własnie swaitło jest super-gitasowo-atomowo-extra-bombowe Powiedz mi jak ty je zrobiłes , krok po kroku jak tego dokonałes pokaz rzut z góry gdzie mas zco umieszczone , bo normalnie az mnie kreci jak ty tego dokonałes :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gabrielwigierski Napisano 20 Maj 2003 Share Napisano 20 Maj 2003 wiec neidlugo zameiszcze rendering taki jaki ma byc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gabrielwigierski Napisano 20 Maj 2003 Share Napisano 20 Maj 2003 tesaurus ty chyba nas nei lubisz bardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gabrielwigierski Napisano 20 Maj 2003 Share Napisano 20 Maj 2003 jak chcial TESAURUS WIEC.... OTO FINAL WERSJA 1.2 HEHEEHEHHE /PENdzel +Gabi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PENdzel Napisano 20 Maj 2003 Autor Share Napisano 20 Maj 2003 no teraz jest chyba wszystko tak jak ma byc... - moze szanowne jury wezmie pod uwage kilka ujec :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gabrielwigierski Napisano 20 Maj 2003 Share Napisano 20 Maj 2003 To jest wersja do pobrania.!!!!!!!!!!!!!!!!do konkursu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gabrielwigierski Napisano 20 Maj 2003 Share Napisano 20 Maj 2003 poprawione drobne szczegoly. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boowa Napisano 20 Maj 2003 Share Napisano 20 Maj 2003 hehehe.... a czyli można liczyć, że będzie to 1-sza pracka w waszej narazie niedziałającej galerii? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gabrielwigierski Napisano 20 Maj 2003 Share Napisano 20 Maj 2003 nie no mamy troche staroci:D:D do koonca tygodnia postaramy sie cos ze stronka zrobic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boowa Napisano 20 Maj 2003 Share Napisano 20 Maj 2003 no.... teraz bedzie więcej czasu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gotham Napisano 20 Maj 2003 Share Napisano 20 Maj 2003 Hi, Pierwsza sprawa, czyli nie piszcie że ktoś was nie lubi, czy inne bzdurki. W sumie to ja powinienem się zajmować zgodnością, ale tak się składa że nie mam dojścia do internetu... I widziałem może z 8 bitw na 74... Tak to wygląda. A zarzuty Tesaurusa były uzasadnione. Prosta sprawa. Wasza postać ginęła w szczegółowym tronie... A głównym dogmatem regulaminu że szczątkowe tło jest DODATKIEM do postaci. Teraz wszystko jest OK. Powodzenia na podsumowaniu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gabrielwigierski Napisano 20 Maj 2003 Share Napisano 20 Maj 2003 PRACE DO PODSUMOWANIA!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gabrielwigierski Napisano 20 Maj 2003 Share Napisano 20 Maj 2003 I to jako praca dodatkowa. PODOBNO MOZNA 4 wiec my dajemy tylko 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Max Schreck Napisano 21 Maj 2003 Share Napisano 21 Maj 2003 Fajnie to oświetliliście! No i to oczko, jest powalające. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 22 Maj 2003 Share Napisano 22 Maj 2003 i te rączki są powalające.. a może własnie to obojętne na rączki \"zamyślone\" OKO. To mi przywodzi na myśl mojego psa, który bezskutecznie domaga się spaceru kiedy wracam do domu. Tak.. ta praca daje do myslenia ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phantom Napisano 22 Maj 2003 Share Napisano 22 Maj 2003 no mi sie bardzo podoba...ciekawe sa te twarze wystajace z brzucha...szkoda ze sa tak nie wyrazne...ale nie jest zle :P pozdro...powodzenia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 22 Maj 2003 Share Napisano 22 Maj 2003 hmmm...pytanko...te 2 rendery sa takie same?:D tzn czy jeden z nich nie jest odwrocony??? bo na tym pierwszym oko jest po lewej stronie a na drugim po prawej stronie :D:D czy moze oko mu sie przemieszca?[lol] pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gabrielwigierski Napisano 23 Maj 2003 Share Napisano 23 Maj 2003 HEHE. Dziekujemy abrdzo za komentarze. troche zdolowalem sie porownaniem do tego proszacego pieska heheh( z tym ze fakt moj piesek tez ma takie proszace oczki). Jezeli chodzi o detale bylo troche za malo czasu niestety przeliczylismy sie wiec i wyszlo troche na szybkiego a pospiech nie sluzy niczemu dobremu przeciesz. Probowalismy stworzyc prace ktora da troche do myslenia. by mozna bylo ja interpretowac w dwojaki sposob. Z jednej strony ejst to w koncu KROL SMIERCI( int. szatan), a z drugiej widac jakby brakowalo mu juz sil i dusze ktore zebral zaczynaja byc silneijsze. Probuja sie wydostac.Wiec przy zastosowaniu oczu( ktore daly tego obecnego charakteru)osaignelismy to co chcielismy w sumie. jakis zal i bol. A moze nasza postac boi sie tego co nieuniknione. moze patrzy na nas bysmy sie zlitowali nad nim. boi sie.Jest sprytny, w koncu jest to praktycznie szatan, wiec stosuje triki klamstwa. Ale co nie zmienia faktu ze cierpi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gabrielwigierski Napisano 23 Maj 2003 Share Napisano 23 Maj 2003 A co do odwrocenia to nei sadze by mialo to ajkies glebsze znaczenie.zwykly mirror Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mORPH Napisano 1 Czerwiec 2003 Share Napisano 1 Czerwiec 2003 Bomba pracka. Chyle czoło przed mistrzem :-)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAIN Napisano 5 Czerwiec 2003 Share Napisano 5 Czerwiec 2003 NIc nie mówie bo musze szczęke na podłodze szukać[boje się]:D- o już znalazłem Pracka genialna po prostu boska GRATULUJE i życze powodzenia na głosowaniu:) Pozdro, KAIN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MeG Napisano 12 Czerwiec 2003 Share Napisano 12 Czerwiec 2003 Gratuluje wyroznienia !! chyle czola przed mistrzami moimi patrzec ludzie patrzec i podziwiac !! [spox]:o :o :o i niech wam sczeka opada ! brawo brawo brawo !! Evermotion rulez :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi