artzgodka Napisano 19 Sierpień 2017 Napisano 19 Sierpień 2017 Czołem ;) Chciałbym przedstawić ilustrację którą ostatnio wykonałem. Szybki strzał ale mam nadzieję, że się spodoba. Użyty soft to LW + ZB. Pozdrawiam
Sebazx6r Napisano 19 Sierpień 2017 Napisano 19 Sierpień 2017 Proste ze az zajebiste sznurek i kotwica... xD
olaf Napisano 19 Sierpień 2017 Napisano 19 Sierpień 2017 dobrze wyglada. Myslalem, ze po kliknieciu w obrazek zobacze szerszy kadr, ale nie ;) Bardzo fajne, takie stockowe.
Nezumi Napisano 19 Sierpień 2017 Napisano 19 Sierpień 2017 Nie znam sie na zegludze jakos bardzo, ale drewniana kotwica z lina zwykla?.. Chyba zeby sobie na scianie powiesic jako ozdobe. Poza tym na poler (ten slupek) rzuca sie line cumownicza z uchem a nie kotwice... Jakos mi calosc wydaje sie bez sensu ale bardzo ladne mimo wszystko ;)
Sebazx6r Napisano 20 Sierpień 2017 Napisano 20 Sierpień 2017 Bo to drewniana kotwica. W erze Substance Paintere i licznych zadrapań farb na metalu pan chyba chciał sie wyróżnić. Niezatapialną kotwicą ;>
PLS Napisano 21 Sierpień 2017 Napisano 21 Sierpień 2017 Fajnie wyglądają sznury, ale kotwica z drewna trochę dziwna;)
olaf Napisano 21 Sierpień 2017 Napisano 21 Sierpień 2017 w sumie w marketach z wystrojem do ogrodów większość kotwic jest z drewna. Po co zatem mieszać ludziom w głowie faktami ;)
Ania Napisano 21 Sierpień 2017 Napisano 21 Sierpień 2017 (edytowane) https://www.livescience.com/1546-divers-discover-oldest-wooden-anchor.html Nic dziwnego że grecka kultura podupadła... Istnieją rodzaje drewna cięższe od wody (drzewa żelazne). Mam w domu łyżkę z drewna oliwnego która tonie. Czy ta kotwica jest zgodna z rzeczywistością to inna sprawa. Sznury wyglądają na nowiutkie w porównaniu do kotwicy. Edytowane 21 Sierpień 2017 przez Ania
Rekomendowane odpowiedzi