artzgodka Napisano 19 Sierpień 2017 Share Napisano 19 Sierpień 2017 Czołem ;) Chciałbym przedstawić ilustrację którą ostatnio wykonałem. Szybki strzał ale mam nadzieję, że się spodoba. Użyty soft to LW + ZB. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebazx6r Napisano 19 Sierpień 2017 Share Napisano 19 Sierpień 2017 Proste ze az zajebiste sznurek i kotwica... xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 19 Sierpień 2017 Share Napisano 19 Sierpień 2017 dobrze wyglada. Myslalem, ze po kliknieciu w obrazek zobacze szerszy kadr, ale nie ;) Bardzo fajne, takie stockowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nezumi Napisano 19 Sierpień 2017 Share Napisano 19 Sierpień 2017 Nie znam sie na zegludze jakos bardzo, ale drewniana kotwica z lina zwykla?.. Chyba zeby sobie na scianie powiesic jako ozdobe. Poza tym na poler (ten slupek) rzuca sie line cumownicza z uchem a nie kotwice... Jakos mi calosc wydaje sie bez sensu ale bardzo ladne mimo wszystko ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebazx6r Napisano 20 Sierpień 2017 Share Napisano 20 Sierpień 2017 Bo to drewniana kotwica. W erze Substance Paintere i licznych zadrapań farb na metalu pan chyba chciał sie wyróżnić. Niezatapialną kotwicą ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PLS Napisano 21 Sierpień 2017 Share Napisano 21 Sierpień 2017 Fajnie wyglądają sznury, ale kotwica z drewna trochę dziwna;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 21 Sierpień 2017 Share Napisano 21 Sierpień 2017 w sumie w marketach z wystrojem do ogrodów większość kotwic jest z drewna. Po co zatem mieszać ludziom w głowie faktami ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 21 Sierpień 2017 Share Napisano 21 Sierpień 2017 (edytowane) https://www.livescience.com/1546-divers-discover-oldest-wooden-anchor.html Nic dziwnego że grecka kultura podupadła... Istnieją rodzaje drewna cięższe od wody (drzewa żelazne). Mam w domu łyżkę z drewna oliwnego która tonie. Czy ta kotwica jest zgodna z rzeczywistością to inna sprawa. Sznury wyglądają na nowiutkie w porównaniu do kotwicy. Edytowane 21 Sierpień 2017 przez Ania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi