ftorek Napisano 7 Kwiecień 2003 Autor Napisano 7 Kwiecień 2003 hej! no to mamy stopy :) - a wlasciwie stope :) nie jest zbyt szczegolowa ale nie bedzie to po prostu potrzbne - nie bedzie tego wcale widac :))
SiD Napisano 7 Kwiecień 2003 Napisano 7 Kwiecień 2003 No kurde co to jest hehe konkretna rzecz normalnie nie moge , superandzka wow powarznie koles co tam lezy ma przsrane hehe
Pablo Napisano 7 Kwiecień 2003 Napisano 7 Kwiecień 2003 fajna :)))..moglbys te paluszki troche u dolu skrocic...ale to taki maly sczegol:P:D
ftorek Napisano 7 Kwiecień 2003 Autor Napisano 7 Kwiecień 2003 wiem zauwazylem to poozniej - juz je troche bardziej zaokraglilem u dolu :) ps. te stopy to w ogole maja mase baboli ale niepoprawiam bo czasu malo a pozatym nie przewiduje jakiegos Tajemniczego Kadru W Ktorym Widac Wielkiego Palucha :))))))))) [Edited on 7-4-2003 by ftorek]
Pablo Napisano 7 Kwiecień 2003 Napisano 7 Kwiecień 2003 heh napisalem przecirz ze to drobny sczegol:P:P ogolnie fajnie :)
ftorek Napisano 7 Kwiecień 2003 Autor Napisano 7 Kwiecień 2003 ehh wy to jestesce marudni, ale no coz: poprawie to plaskostopie :))))) a tymczasem mam taki pomysl tylko nie wiem czy dobry: co wy na to???
Nimrod Napisano 7 Kwiecień 2003 Napisano 7 Kwiecień 2003 Dobrze, że mu stópki zrobiłeś :D, teraz o wiele lepiej wygląda. A co do tych kabelków to mogą być, przydałby się widok z daleka, żeby zobaczyć jak się ogólnie prezentują, bo z bliska dobrze.
Blooddragon Napisano 7 Kwiecień 2003 Napisano 7 Kwiecień 2003 ja nie moge, przekichane:D bosko. wygląda troche jak u mojego dentysty:D zrób częśc kabli takich a częśc takich
Frenzy Napisano 7 Kwiecień 2003 Napisano 7 Kwiecień 2003 To coś z gościa wyciąga resztki jego... energii (???) a on całkiem dobrze się miewa, całkiem spory brzuszek, zapewne ma tam gdzies podstawione piwco, takie perpetum mobile? Ja bym proponował go MOCNO odchudzić, byłoby lepiej widać o co chodzi, wiesz, żebra mocno podkreślone na skórze, brzuch wklęsły, mocno podkreślone kości policzkowe i takie tam, trzymamy kciuki.[soczek]
pieczarr Napisano 7 Kwiecień 2003 Napisano 7 Kwiecień 2003 Bardzo fajna pracka. Co do tych ostatnio dodanych przewodów to proponowałbym abyś w miejscach w których wnikają one w ciało tego biedzka wprowadził jakiś fałd skóry lub jakieś gniazda do których były by podłączone
Pablo Napisano 8 Kwiecień 2003 Napisano 8 Kwiecień 2003 wlasnie...dolaczam sie do wypowiedzi Pieczara...dodaj takie jakby gniazdka na tej skorze...al\'a Matrix :]..ogolnie jest ekstra !! tylko jescze jedno...jesli ta noga wisi w powietrzu to nie powinno byc bardziej wygieeta? prezcierz ten koles nie jest wcale czyms spiety:D
SiD Napisano 8 Kwiecień 2003 Napisano 8 Kwiecień 2003 Nie no kolo mnie rozwala normalknie mnie rozwala to jest konkretne hehe , super kalbe i inne przewody zajebisie ( sory za słowa ) ci to wyszło heh :D :D
Gość etam Napisano 8 Kwiecień 2003 Napisano 8 Kwiecień 2003 Originally posted by ftorek i updad - slabej jakosci bo zalezalo mi na czasie - ale co wy na to?? Słaba jakość? Chyba dlatego ma klimat...
Pablo Napisano 9 Kwiecień 2003 Napisano 9 Kwiecień 2003 i wlasnie taki klimat powinien byc utrzymany w koncowej fazie:]][spox][soczek]
Phantom Napisano 12 Kwiecień 2003 Napisano 12 Kwiecień 2003 Bardzo mi się to wszystko...podoba...najbardziej te telewizorki...czuje taki klimat...Fallout\'owski...(chodzi mi gre)...co do tej rury...to Etam chyba bardzo lubisz \"Sexmisje\" :D Ciekaw jestem czy jush mash pomysł na tło dla tak ciekawej pracki...na to głównie teraz czekam...pozdro i 3m sie !! May the Force will be with you !!
robczan Napisano 12 Kwiecień 2003 Napisano 12 Kwiecień 2003 to dla mnie prawie najlepsza praca w bitwie.
dawid Napisano 12 Kwiecień 2003 Napisano 12 Kwiecień 2003 dawno nie odwiedzalem forum, i wlanie tu zamierzam dać pierwszego posta, gdyż pracka ta i sie bardzo podoba.
sinclar Napisano 12 Kwiecień 2003 Napisano 12 Kwiecień 2003 no, no ..zapowiada sie obiecujaco. wiecej fald skornych, zyl itp. na kolesiu a bedzie super. powodzenia
Esbi Napisano 12 Kwiecień 2003 Napisano 12 Kwiecień 2003 BARDZO mi się podoba klimat w tej pracy (szczególnie ten czarno biały źiarnisty render). Troche mi się kojarzy to z DOOM\'em III :D
ftorek Napisano 23 Maj 2003 Autor Napisano 23 Maj 2003 zgadza sie... niestety... moze jeszcze kjiedys siem tym zajme :) ale to juz do zobaczenia na wip\'ie :) pozzdro i wszystkim wielkie thnx
Phantom Napisano 25 Maj 2003 Napisano 25 Maj 2003 tia...każdy tak mówi...potem te pracki odchodzą w zapomnienie...a tak dobraj jak ta dawno nie widziałęm...pod względem klimatycznym oczywiście...wykonania gorzej bo textur nie ma...ale nawet taka jest super...ftorek jak byś nie miał nic przeciwko zrobie sobie z tego tapete...pokoloruje...dodam coś od siebie...bo naprawde...podoba mi się to cudeńko :D pozdro...
ftorek Napisano 26 Maj 2003 Autor Napisano 26 Maj 2003 hej phantom - pewnie jak chcesz to bierz - nie bede cie scigal na mocy praw autorskich :))) i mam pytanie - jak przeniesc threada do innego dzialu?? - do wipa konkretnie??
Phantom Napisano 26 Maj 2003 Napisano 26 Maj 2003 modeerator musi ci pomoc...pogadaj z saygonem :D...thx...za udostepnienie mi praw autorkich do przetworzenia twojej pracy :P pozdro...
Rekomendowane odpowiedzi