mCh Napisano 5 Listopad 2004 Napisano 5 Listopad 2004 wybacz mi pendzel :D pe-es do wszystkich chodziarzy: tu nie ma nic chodzić, to ma wyglądać. pokój.
prabab Napisano 5 Listopad 2004 Napisano 5 Listopad 2004 Jeśli o nic nie ma chodzić, to ładnie nawet.
mCh Napisano 5 Listopad 2004 Autor Napisano 5 Listopad 2004 aha, dla tych, którzy jednak chcą, by coś chodziło: chodzi w tym robak. oznacza to śmierć za ojczyznę, obronę praw gejów, wiarę w boga, miłość do ojca, seks w zmywarce. dośc dużo znaczeń w jednej pracy, prawda? uau.
KaleN Napisano 5 Listopad 2004 Napisano 5 Listopad 2004 fajne, fajne a glebia znaczen i mnogosc interpretacji jest wprost oszalamiajaca ;)
chveti Napisano 5 Listopad 2004 Napisano 5 Listopad 2004 a mi się nie podoba :) a najbardziej te znaki idące przez środek
buczer Napisano 5 Listopad 2004 Napisano 5 Listopad 2004 typografia ok. postmodernistyczna ;) reszta raczej nijaka.
rowr Napisano 5 Listopad 2004 Napisano 5 Listopad 2004 hmm moze interesujace ale podobne do ostatniego aha a ja jestem jednak fanem ruchu :D ale i tak niezle choc nijakie :)
Ufooox Napisano 6 Listopad 2004 Napisano 6 Listopad 2004 Odpada, kolory siakies takie... :/ PS: Odblokuj mnie.
mCh Napisano 6 Listopad 2004 Autor Napisano 6 Listopad 2004 mw4d widzę, że gusta kolorystyczne równierz mamy różne. ps. nie odblokuje.
SansSerif Napisano 6 Listopad 2004 Napisano 6 Listopad 2004 calosc bardzo ladna. kolory swietne ale typografia... czcionki wymyslaja ludzie miesiacami, dopracowuja subtelne detale, proporcje nie po to by pozniej ktos je skalowal nieproporcjonalnie :|
spoon Napisano 6 Listopad 2004 Napisano 6 Listopad 2004 zgadzam sie z szeryfem w 100%-z typografią trzeba dużo wyczucia, według mnie to właśnie tu ludzie robią najwięcej błędów. często widzę dobry plakat, gdzie całość psuje właśnie zkichana typografia:(
buczer Napisano 6 Listopad 2004 Napisano 6 Listopad 2004 taaa...niewypał z tymi literkami na srodku ale na dole jest całkiem ok. "nieczytelnie" ale sympatycznnie. bo tu chyba nie chodzi o "typografie ułatwiajaca czytanie" ; ) i o konkretna informacje. osobiscie bardziej raza mnie te czarne poszarpane plamy i przyciasna kompozycja (za mało pustych przestrzeni) ps: ale jak sobie przypomne zdjecie mch to jestem wstanie wybaczyc mu wszystkie błedy ;)
Salvator Napisano 6 Listopad 2004 Napisano 6 Listopad 2004 nom, początkowo nie chciałem komentować, bo mogę być stronniczy, ale... .. alegoryczności w tej pracy można szukać i szukać i się nie znajdzie, zresztą sam jej zaprzeczyłeś. Skoro uważasz, że większość z nas tworzy tandetę to co powiesz o bezgu ściu, które prezentujesz w tej pracy... totalnie nieestetyczne, mogłeś zostać przy surrealizmie, symbolice bądź abstrakcji ale nie przy wszystkich trzech naraz! niewypał z kompozycją obrazu, to nie może dobrze wyglądać w takim układzie, niewykorzystane mocne punkty obrazu i środek ciężkości tradycyjnie w samym środeczku. Liternictwo ... lepiej, żeby go nie było. kolorystyka?! lol ta czerwień pasuje dosłownie i w przenośni jak pięść do nosa... i nie musisz wrzucać tu wszystkiego co wyskrobiesz w 15 minut w ps'ie myśląc,że wszyscy zjeżdżają cię z zawiści, że nie są tak inteligentni jak ty LOL zacznij traktować ludzi poważnie
dzudzu Napisano 6 Listopad 2004 Napisano 6 Listopad 2004 eeee bez przesady; spoko jest, jako tako wszystko balansuje; oko na tym siedzi; troche rażą niewykorzystane przestrenie, tak czy inaczej ciekawe cwiczenie kompozycyjne ... działaj dalej.
mCh Napisano 6 Listopad 2004 Autor Napisano 6 Listopad 2004 Salvator: Co jak co, ale nie wmówisz mi, że nie potrafię dobierać kolorów. Już zbyt dużo osób się tym IMHO zachwycało. Zupełnie zgadzam sie co do liternictwa, ale jakos się usprawiedliwię - nie za bardzo zwracałem tutaj na to uwagę. miało być trochę chaotycznie... Żeby nie było niedomówień - jestem szczery do bólu. Nie cierpię niedomówień i niejasności, ukrywanej prawdy czy ze względu na "dobro", czy "na złość". Dlatego też nie jestem głupio skromny.
mCh Napisano 6 Listopad 2004 Autor Napisano 6 Listopad 2004 tutaj ćwiczyłem różowy kolor.. jak wyszło każdy widzi, kolory tragiczne. nadal nie czuje tej barwy, szać...
tweety Napisano 6 Listopad 2004 Napisano 6 Listopad 2004 jesli mogę wtrącić swoje trzy grosze to powiem że 1 pracka jest ciekawa. kolorystyka mogłabybyć troszkę zmieniona ale każdy ma inne gusta, co do napisu biegnącego przez środek to zlikwiduj go bo psuje kompozycję, natomiast zupełnie nie psuje mi tutaj taki natłok słów "alpha symphony" w jednym miejscu. powinnny być dwa góra trzy a ty masz ich 6. trochę za dużo, nie można skupic się na słowach. ogólnie pracka jest spoko i fajnie by było gdyby na każdym billboardzie były takie plakaty a nie takie jak "TESCO - nowa promocja".1 pzdr
darkelf Napisano 6 Listopad 2004 Napisano 6 Listopad 2004 w sumie jakbys jeszcze jakis slawny byl to i na scianie moglym sobie to powiesic ;)... procz literek oczywiscie[ albo przynajmniej musialbys jakos to zmienic ;P ] komnata.
mCh Napisano 6 Listopad 2004 Autor Napisano 6 Listopad 2004 Leander, nie rozumiem skąd ta nagła agresja w stosunku do mojej osoby. bo raz nie pochwaliłem twojej pracy? Szczerze, zawiodlem się na tobie... po kim jak po kim, ale po tobie się nie spodziewałem takich zagrań.
SansSerif Napisano 6 Listopad 2004 Napisano 6 Listopad 2004 hmm fajne te ostatnie tylko szkoda ze bazgroly sa tak symetryczne
Salvator Napisano 7 Listopad 2004 Napisano 7 Listopad 2004 heh, mCh nie kto się zachwycał twoją kolorystyką, ale peace misiu :* rób jak uważasz, w końcu to sprawa każdego z osobna, żeby zrobić klientowi dobrze ;] co do ostatniego to jak zwykle troszkę zbyt symetryczne i centryczne. kolorystyka lepiej, ładny kontraścik następczy. rób rób, tylko chciałbym zobaczyć jakąś pracę dla chodziarzy...
mCh Napisano 8 Listopad 2004 Autor Napisano 8 Listopad 2004 www.alphasymphony.com - domena już funkcjonuje, niedługo będzie cała stronka. ps. 15 aliasow do rozdania... kto chce, palec do budki? info at alphasymphony dot org zglaszac sie.
streaker Napisano 8 Listopad 2004 Napisano 8 Listopad 2004 tylko wykreśl z symboliki obrone praw gejów...
buczer Napisano 9 Listopad 2004 Napisano 9 Listopad 2004 druga praca b. ladna fajne majtkowe kolory ;)
Rekomendowane odpowiedzi