piopiowawa Napisano 13 Listopad 2017 Napisano 13 Listopad 2017 [video=youtube_share;GjcrZvhcIL0] Cele i problematyka pracy: 1.Parafraza czasu jako kolejnego wymiaru który określa i determinuje położenie człowieka w spirali ewolucji. 2.Ograniczenie które poza ostatecznymi wyjątkami nie można wykroczyć, wideo ma za zadanie złamać deterministyczny dogmat, zaginając "płaskość" zamknięcia w paradoks otwarcia lub uwolnienia osobowości. Zapomnienie i kontenplacja sztuki -dostarcza chwilowego uwolnienia, poprzez symbolikę wulgarnej-banalności lub wręcz infantylności twórczej form krzeseł i zegarów. Komentarze mile widziane
agdybybyl Napisano 13 Listopad 2017 Napisano 13 Listopad 2017 Gratuluję...!!!... no to teraz na festiwale... jeszcze zdążysz na festiwal filmów amatorskich w Łapach... zgłoszenia do 20.11... ja wysłałem..:)... już 2 razy tam wygrałem....:)
piopiowawa Napisano 13 Listopad 2017 Autor Napisano 13 Listopad 2017 Gratuluję...!!!... no to teraz na festiwale... jeszcze zdążysz na festiwal filmów amatorskich w Łapach... zgłoszenia do 20.11... ja wysłałem..:)... już 2 razy tam wygrałem....:) nie jestem łasy na te dewocjonalne upominki, zresztą po chuj by mi to dało ? dobra spełniony twórczo po 20minutowym akcie twórczym idę na basen, enjoy a day ;)
agdybybyl Napisano 13 Listopad 2017 Napisano 13 Listopad 2017 ... szkoda....!!!... bo zmotywowany.... zrobiłeś, ale już nie potrafisz się skonfrontować z rzeczywistością filmową "równą" Tobie.... wystarczyły Ci moje gratulacje... a mnie oceniasz na totalne dno.... no gratuluję kolejny raz....:))))... zasięgu świadomości...!!!
piopiowawa Napisano 13 Listopad 2017 Autor Napisano 13 Listopad 2017 (edytowane) mozliwe że gdybym wystękał kolejne wideo nie w 20 a 45 minut, to bym bardziej zasłużył na uczestnictwo na tych zlotach o których mówisz. Ale podejrzewam że na tym forum jest połowa ludzi którzy roznieśliby twórczo a zwłaszcza warsztatowo te twoje zloty jak gnój na widłach. Jednak z jakichś względów tego nie robią. ps. o motywacji nie musisz mi prawić, bo nie wiesz czym się zajmuję na codzień, tłumaczyło ci już wielu żeby umieć odróżniać wystękanego kabanosa od czegoś wartościowego a co dopiero się tym chwalić. Edytowane 13 Listopad 2017 przez piopiowawa
keajra Napisano 16 Listopad 2017 Napisano 16 Listopad 2017 Hahaha, uh przyjacielu - ogladac to bede kazdego poranka aby pozytywnie dzien zaczac. Dzieki! Jesli chodzi o krytyke, to jedynie swiatlo za.. dobre. Nie nadaje sie na festiwale. Tam nie wiedza co to global illumanation i moga w konsternacji nie zakawlifikowac pracy do finalow.
piopiowawa Napisano 16 Listopad 2017 Autor Napisano 16 Listopad 2017 (edytowane) wrażliwym na dzieła dziękuję, niewrażliwcy...tym mniej tracą ;) , z mojej strony postaram się jeżeli jeszcze wena wróci i wniosę się na Łono Parysa oderwać się znowu ze spirali które mnie pęta i popełnić jeszcze jakąś sztukę ;) Edytowane 16 Listopad 2017 przez piopiowawa
keajra Napisano 16 Listopad 2017 Napisano 16 Listopad 2017 nie, już lepiej nic nie rób podobnego Mam mieszane uczucia co do tego komentarza. Z jednej strony sie zgadzam - po opus magnum i perfekcji doskonalej, mozna tylko uczynic dzielo nizszych lotow - ale z drugiej strony, elity intelektualne (do ktorych naleze osobiscie) chca wiecej i wiecej! Sam nie wiem co bym wolal, jednak wiem ze nastepne dzielo przyjme z radoscia! Schowam na te okazje troche parowek wieprzowych i butelke ruskiego szampana, rozsiade sie wygodnie na kanapie i rozpoczne uczte audio wizualna. Ostatecznie skromnie i niesmialo prosze autora o wzbudzienie weny, jak najszybciej!
piopiowawa Napisano 16 Listopad 2017 Autor Napisano 16 Listopad 2017 gdyby napisano -koniecznie rób i czyń więcej, nabrałbym podejrzeń ;) mogę zaproponować aby ten wątek stał się dla tych co chcą niniwą sztuki alternatywnej - kto chce niech wkleja swoją twórczość, skłoni to do dalszych rozważań, a być może nawet ktoś odważy się zgłosić na jakiś festiwal i zmierzyć z najlepszymi wteranami sztuki wideo.
keajra Napisano 16 Listopad 2017 Napisano 16 Listopad 2017 Hmm skore zachecasz, to wrzuce. Jest to filmik ktory zrobilem jakas dekade temu, zaraz po przeczytaniu pierwszych trzech rozdzialu "3ds max for dummies". Nawet opis dziela pasuje jak ulal: "Well it is just some kind of atristic animatio". Wierz lub nie wierz ale sa tez krzesla. Co do modeli uzytych, to zgodnie z artystycznym standardem, wszystkie kradzione.
piopiowawa Napisano 17 Listopad 2017 Autor Napisano 17 Listopad 2017 ahh...wiedziałem że dzięki temu forum znajdę się także w elitarnym gronie (takim jak ja sam). btw. fetysz jest ważny: krzesło, zegar, walizka, szafa, firanka, box interior-z point lightem oznacza +10 do awangardy.
Rekomendowane odpowiedzi