Napisano 13 Listopad 20177 l [video=youtube_share;GjcrZvhcIL0] Cele i problematyka pracy: 1.Parafraza czasu jako kolejnego wymiaru który określa i determinuje położenie człowieka w spirali ewolucji. 2.Ograniczenie które poza ostatecznymi wyjątkami nie można wykroczyć, wideo ma za zadanie złamać deterministyczny dogmat, zaginając "płaskość" zamknięcia w paradoks otwarcia lub uwolnienia osobowości. Zapomnienie i kontenplacja sztuki -dostarcza chwilowego uwolnienia, poprzez symbolikę wulgarnej-banalności lub wręcz infantylności twórczej form krzeseł i zegarów. Komentarze mile widziane
Napisano 13 Listopad 20177 l Gratuluję...!!!... no to teraz na festiwale... jeszcze zdążysz na festiwal filmów amatorskich w Łapach... zgłoszenia do 20.11... ja wysłałem..:)... już 2 razy tam wygrałem....:)
Napisano 13 Listopad 20177 l Autor Gratuluję...!!!... no to teraz na festiwale... jeszcze zdążysz na festiwal filmów amatorskich w Łapach... zgłoszenia do 20.11... ja wysłałem..:)... już 2 razy tam wygrałem....:) nie jestem łasy na te dewocjonalne upominki, zresztą po chuj by mi to dało ? dobra spełniony twórczo po 20minutowym akcie twórczym idę na basen, enjoy a day ;)
Napisano 13 Listopad 20177 l ... szkoda....!!!... bo zmotywowany.... zrobiłeś, ale już nie potrafisz się skonfrontować z rzeczywistością filmową "równą" Tobie.... wystarczyły Ci moje gratulacje... a mnie oceniasz na totalne dno.... no gratuluję kolejny raz....:))))... zasięgu świadomości...!!!
Napisano 13 Listopad 20177 l Autor mozliwe że gdybym wystękał kolejne wideo nie w 20 a 45 minut, to bym bardziej zasłużył na uczestnictwo na tych zlotach o których mówisz. Ale podejrzewam że na tym forum jest połowa ludzi którzy roznieśliby twórczo a zwłaszcza warsztatowo te twoje zloty jak gnój na widłach. Jednak z jakichś względów tego nie robią. ps. o motywacji nie musisz mi prawić, bo nie wiesz czym się zajmuję na codzień, tłumaczyło ci już wielu żeby umieć odróżniać wystękanego kabanosa od czegoś wartościowego a co dopiero się tym chwalić. Edytowane 13 Listopad 20177 l przez piopiowawa
Napisano 16 Listopad 20177 l Hahaha, uh przyjacielu - ogladac to bede kazdego poranka aby pozytywnie dzien zaczac. Dzieki! Jesli chodzi o krytyke, to jedynie swiatlo za.. dobre. Nie nadaje sie na festiwale. Tam nie wiedza co to global illumanation i moga w konsternacji nie zakawlifikowac pracy do finalow.
Napisano 16 Listopad 20177 l Autor wrażliwym na dzieła dziękuję, niewrażliwcy...tym mniej tracą ;) , z mojej strony postaram się jeżeli jeszcze wena wróci i wniosę się na Łono Parysa oderwać się znowu ze spirali które mnie pęta i popełnić jeszcze jakąś sztukę ;) Edytowane 16 Listopad 20177 l przez piopiowawa
Napisano 16 Listopad 20177 l nie, już lepiej nic nie rób podobnego Mam mieszane uczucia co do tego komentarza. Z jednej strony sie zgadzam - po opus magnum i perfekcji doskonalej, mozna tylko uczynic dzielo nizszych lotow - ale z drugiej strony, elity intelektualne (do ktorych naleze osobiscie) chca wiecej i wiecej! Sam nie wiem co bym wolal, jednak wiem ze nastepne dzielo przyjme z radoscia! Schowam na te okazje troche parowek wieprzowych i butelke ruskiego szampana, rozsiade sie wygodnie na kanapie i rozpoczne uczte audio wizualna. Ostatecznie skromnie i niesmialo prosze autora o wzbudzienie weny, jak najszybciej!
Napisano 16 Listopad 20177 l Autor gdyby napisano -koniecznie rób i czyń więcej, nabrałbym podejrzeń ;) mogę zaproponować aby ten wątek stał się dla tych co chcą niniwą sztuki alternatywnej - kto chce niech wkleja swoją twórczość, skłoni to do dalszych rozważań, a być może nawet ktoś odważy się zgłosić na jakiś festiwal i zmierzyć z najlepszymi wteranami sztuki wideo.
Napisano 16 Listopad 20177 l Hmm skore zachecasz, to wrzuce. Jest to filmik ktory zrobilem jakas dekade temu, zaraz po przeczytaniu pierwszych trzech rozdzialu "3ds max for dummies". Nawet opis dziela pasuje jak ulal: "Well it is just some kind of atristic animatio". Wierz lub nie wierz ale sa tez krzesla. Co do modeli uzytych, to zgodnie z artystycznym standardem, wszystkie kradzione.
Napisano 17 Listopad 20177 l Autor ahh...wiedziałem że dzięki temu forum znajdę się także w elitarnym gronie (takim jak ja sam). btw. fetysz jest ważny: krzesło, zegar, walizka, szafa, firanka, box interior-z point lightem oznacza +10 do awangardy.