adek Napisano 20 Listopad 2017 Share Napisano 20 Listopad 2017 Malowany zwiastun do gry gry strategicznej Total War Saga: Thrones of Britannia od Creative Assembly i SEGA od Platige Image Pełna treść: Total War Saga: Thrones of Bratannia - zwiastun od Platige Image Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalo Napisano 20 Listopad 2017 Share Napisano 20 Listopad 2017 Ja pie** ale za*** ;) Świetne! Pod każdym względem. Mój klimat i bardzo mi się podobało. Fajna dynamika, ujęcia, lektor nawet spoko. Brawo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 20 Listopad 2017 Share Napisano 20 Listopad 2017 bardzo fajna technologia. Dobrze, ze malarze wciaz maja co robic i niezle to wyglada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ItalianCopper Napisano 20 Listopad 2017 Share Napisano 20 Listopad 2017 Tylko czekałem na to aż coś takiego się wydarzy. Nie zawiodłem się i osobiście już zacieram ręce :) Zwiastun piękny, pozostawia niedosyt i to jest raczej na plus! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imperator Napisano 20 Listopad 2017 Share Napisano 20 Listopad 2017 Świetne! brawo, nie ma się do czego przyczepić :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
agdybybyl Napisano 20 Listopad 2017 Share Napisano 20 Listopad 2017 ... a Wiedźmin... na zmywaku.....:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalo Napisano 21 Listopad 2017 Share Napisano 21 Listopad 2017 Wiedźmina to chyba kto inny robi ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
agdybybyl Napisano 21 Listopad 2017 Share Napisano 21 Listopad 2017 ... przepraszam....!!... jeden odcinek miał robić mój Mistrz Baggins... może do tego czasu youtuberzy nie powyciągają wszystkich stołków....:))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi