Napisano 24 Luty 20187 l Całkiem sopko. Przydałoby się zapoanowac troche lepiej nad wiekszymi formami. CAlkiem spoko pomysl detal.
Napisano 24 Luty 20187 l Całkiem sopko. Przydałoby się zapoanowac troche lepiej nad wiekszymi formami. CAlkiem spoko pomysl detal.dla mnie rowniesz jest Sopko, zapoanowany detal i zapoanowany KOncept POmysł Detal.
Napisano 24 Luty 20187 l dla mnie rowniesz jest Sopko, zapoanowany detal i zapoanowany KOncept POmysł Detal. PiopioWa.. jaku już skończysz się czepiać to... Edytowane 24 Luty 20187 l przez Sebazx6r
Napisano 25 Luty 20187 l Ten pio jest faktycznie jakis niedojebany ostatnio, chyba go stara puscila kantem i mu rogi rosną zabierajac miejsce dane rozumowi...ale no co? wyraźiłem tylko sfoje zdańe, karzdy ma do tego prawo.
Napisano 25 Luty 20187 l Taki luksus anonimowości w sieci. Trzeba by było być debilem ,żeby nie zauważyć zaczepki i to nie gorszym od jej autora.
Napisano 25 Luty 20187 l pierszy potworek ma ogulnie bardzo spoko i detal iszejder,ale w drógim morzna by doparcować lapy - na styku z podłorzem. Z tym samym szejderem co pierszy mukby zyskać durzo więcej.
Napisano 27 Luty 20187 l No no, widać chorą wyobraźnię. Zwłaszcza pierwszy stworek. Drugi to za dużo detalu na ubogiej bryle. Także jak kolega wyżej - ćwicz formę, detal później.