Kris_R Napisano 10 Maj 2010 Napisano 10 Maj 2010 vrocker ..................................................... klicek ........................................................ morte ....................................................... tazio ....................................................... marqson .............................................................. cyanide ................................................ Pipboy Uploaded with ImageShack.us ................................................. krzys!3k ........................................ Vega ....................................................... kris_r ..................................... bany1991 ...................... xaoc .......................................... creator
XaoC Napisano 10 Maj 2010 Napisano 10 Maj 2010 Głos na Pipboy'a za klimat :) aż ciarki po plecach przechodzą xD
mara Napisano 10 Maj 2010 Napisano 10 Maj 2010 2 dobre prace - pipboya i klicka, trochę bardziej siadła mi pipboya
Vega Napisano 10 Maj 2010 Napisano 10 Maj 2010 Głos na Klicka :) Kasztany są straszne, ale zielonka Klicka jest większa więc da im rade :D Zmienię chyba lekko regulamin. Duża część osób nie wrzuca przynajmniej rzutu z 2sdiv'ów. Zamienię chyba to na pokazanie sculptu min. z 2 stron (np. bok i przód).
Jedaith Napisano 10 Maj 2010 Napisano 10 Maj 2010 Mój głos na Pipboy'a. Prace klicka i morte też mi się podobają.
Creator Napisano 10 Maj 2010 Napisano 10 Maj 2010 Zmienię chyba lekko regulamin. Duża część osób nie wrzuca przynajmniej rzutu z 2sdiv'ów. Zamienię chyba to na pokazanie sculptu min. z 2 stron (np. bok i przód).Można by robić 360 w gifach.
Cyanide Napisano 10 Maj 2010 Napisano 10 Maj 2010 Jak zapowiadałem zagłosowałem na kasztaniaki :] Moim zdaniem praca naprawdę ze świetnym pomysłem, i wykonanie jak najbardziej dobre.
KoMic Napisano 11 Maj 2010 Napisano 11 Maj 2010 kasztany RULEZ, imo najbardziej wyrozniajaca sie praca, najwiecej w niej charakteru
Kris_R Napisano 14 Maj 2010 Autor Napisano 14 Maj 2010 GRATULACJE Pipboy! Dla mnie spoko :) Temat rzeka.. mogą powstać fajne szkice
Vega Napisano 14 Maj 2010 Napisano 14 Maj 2010 Temat jak najbardziej mi odpowiada :) Jako zwycięzca chcesz poprowadzić nowego speeda czy ja będę miał się tym zająć?
Rekomendowane odpowiedzi