Conq Napisano 4 Kwiecień 2003 Share Napisano 4 Kwiecień 2003 Witam wszystkich :) Pierwszy raz biorę udział w konkursie 3D. Jestem amatorem i traktuję to raczej jako możliwość poddania ocenie swojej pracy, bo najbardziej zalezy mi na waszych opiniach. Wiem, temat mojej postaci jest już zużyty i to mocno, ale postaram się dodać do niego trochę świeżości. Otóż będzie to martwy wojownik, taki na którym trzyma się jeszcze całe mięcho :) Kontrolę nad nim będzie miał pewien pasożyt. Ludzkie ciało będzie dla niego swego rodzaju środkiem transporu, walki itp. Dodam jeszcze parę elementów kostnych z innych stworzeń w ramach zbroi. Narazie umieszczam wstępny render. [Edited on 9-4-2003 by Gotham] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gab3d Napisano 4 Kwiecień 2003 Share Napisano 4 Kwiecień 2003 Daj zooma na buzke. Model wyglada bardzo fajnie i starannie. Ladna klata i dobre mesnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nezz Napisano 5 Kwiecień 2003 Share Napisano 5 Kwiecień 2003 Zapowiada sie smakowicie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 5 Kwiecień 2003 Share Napisano 5 Kwiecień 2003 no jak na amatora to niezle CI to wychodzi :):)....dalbym wiecej miescni na nogach i bardziej uwidocznil kolana... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkelf Napisano 5 Kwiecień 2003 Share Napisano 5 Kwiecień 2003 Czesc! Jak na amatora :). Wszyscy tutaj to chyba amatorzy (poza nielicznymi wyjatkami). Ale super postac, zrobisz rownie fajna zbroje, bedzie zajawa. Powodzenia w dalszej pracy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MJ Napisano 5 Kwiecień 2003 Share Napisano 5 Kwiecień 2003 moim zdaniem ułożenie mięśni na klatce piersiowej jest bardzo dobre ... nie dałeś jeszcze uwypuklenia mięśni a\'la Stallone :D ale widzę że super je ułożyłeś ... ciekawią mnie już kolejne updaty :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blooddragon Napisano 5 Kwiecień 2003 Share Napisano 5 Kwiecień 2003 boska klata i facjata, tak trzymaj! Nogi faktycznie mało atletyczne, ale to chyba nie problem żeby poprawić:) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SiD Napisano 5 Kwiecień 2003 Share Napisano 5 Kwiecień 2003 Mi sie wydaje ze on jest zbudowany az za dobrze hehe ciekawe jakie dipingi kolo bierze heheh :P Pozatym to bardzo mi si epodoba twój modeling popraw kolanka , i uda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 5 Kwiecień 2003 Share Napisano 5 Kwiecień 2003 i jescze jedno...uwidocznil troche bardziej miesnie brzucha...chyba ze chcesz aby tak zostalo :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Conq Napisano 5 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 5 Kwiecień 2003 Thanks za słowa uznania :) Nogi muszę jeszcze dopracować, no i ten brzuch. Faktycznie jest trochę za mało muskularny. Trochę Stallone\'a nie zaszkodzi :D A do tego czesu pierwsze partie zbroi. pozdrawiam Conq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr. eA Napisano 5 Kwiecień 2003 Share Napisano 5 Kwiecień 2003 Swietna robota. Popraw jeszcze pachy bo sa jakies plaskie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nimrod Napisano 5 Kwiecień 2003 Share Napisano 5 Kwiecień 2003 Jak to jest, że niby wszyscy to amatorzy, a tu z takimi prackami wyskakują. Ładne mi amatorstwo. A co do pracki to bardzo mi się podoba :) Coś czuję, że to będzie ciężka bitwa :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 5 Kwiecień 2003 Share Napisano 5 Kwiecień 2003 poprawil bym takze te \"zeby\"przy czascze/masce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blooddragon Napisano 6 Kwiecień 2003 Share Napisano 6 Kwiecień 2003 maska jest fajna, ale musiałbyc zrobić fragmentr twarzy, rzuchwę, policzki, bo po prostu widać że pod maską zamiast twarzy kryje sie jajo[lol2] no i rączki tez ala stalone zrób:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sharp Napisano 6 Kwiecień 2003 Share Napisano 6 Kwiecień 2003 Extra! Piękny model :D ,z niecierpliwością czekam na następne renderingi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Conq Napisano 6 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 6 Kwiecień 2003 Tak szczerze to maska mnie też nie bardzo satysfakcjonyje :/ Myślę, że zrobię jej małą operację plastyczną i dodam uzębienie, trochę ścięgien (żeby rzuchwa trzymała z jajem :D) no i gwóźć twarzy, czyli poprawię jej zarysy. W planach mam też włosy (będą siwe), ale z tym będzie najciężej. A łapki to na pewno będą \"mięsiście\" wyglądać bo w końcu to rycerz [spox]. W sumie mało znam Maxa i jeszcze wieeeelu rzeczy nie wiem. Jedynie to w miarę mi wychodzi modelowanie :) p.s. Postaram się dziś zamieścić kolejną \"fotkę\" [mruga] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Conq Napisano 6 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 6 Kwiecień 2003 Uff, wyrobiłem się :) Zaznaczam, że to \"coś\" na klacie jest jeszcze w fazie roboczej. Jeśli chodzi o żuchwy to chyba je tak zostawię. Centrum klaty jest ustalone, a w przyszłości od owej czaszki będą odchodzić coś na kształt żeber elegancko oplatających muskularne piersi :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 6 Kwiecień 2003 Share Napisano 6 Kwiecień 2003 witam, to co zaznaczylem to to tak zostanie czy dopiero nad tym pracujesz? bo wedlug mnie troche nie bardzo one sie dobrze trzymaja te kosci i zle ze wystaja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Conq Napisano 7 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 7 Kwiecień 2003 Myślałem żeby żuchwę i czaszkę połączyć dwoma ogniwami łańcucha, które przekłuwałyby kości. No faktycznie nienaturalnie wygląda ten wystający fant :). Będe musiał go wsunąć pod spód czachy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dżujon Napisano 7 Kwiecień 2003 Share Napisano 7 Kwiecień 2003 niekoniecznie to niejest zwierze tylko ozdobka z kosci nie widze przeshkod zeby byly nieanatomicznie ulozone bo teraz to wyglada jakby po prostu mial wybita szczeke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ftorek Napisano 7 Kwiecień 2003 Share Napisano 7 Kwiecień 2003 hej! no kurcze no ostry wypas zaprawde to jest tak mysle :)) cisnij tak dalej - bedzie superbo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SiD Napisano 7 Kwiecień 2003 Share Napisano 7 Kwiecień 2003 No ładnie sobie poczynasz heh byle tak dalej, dobry dobry nie tracisz czasu :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Conq Napisano 7 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 7 Kwiecień 2003 Niewiele zmian. Raptem dwa łańcuchy, które będą się łączyć z kościstym pancerzem i poprawiona twarzo-maska. W trakcie tworzenia są jeszcze te dwie małe skulleczki :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eden-3d Napisano 7 Kwiecień 2003 Share Napisano 7 Kwiecień 2003 no jak na amatora to gratuloje..:cool: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pindarr Napisano 7 Kwiecień 2003 Share Napisano 7 Kwiecień 2003 Jak narazie idzie ci swietnie.Oby tak dalej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dżujon Napisano 7 Kwiecień 2003 Share Napisano 7 Kwiecień 2003 no coz ja rozkoshuje sie lapaniem ludzi za slowka i wytykaniem im bledow zadko kogos chwale ale zrobiles na mnie wrazenie i to spore... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Kosiorek Napisano 7 Kwiecień 2003 Share Napisano 7 Kwiecień 2003 [piwo][piwo][piwo]amator taaaak??? hehe[piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saygon Napisano 7 Kwiecień 2003 Share Napisano 7 Kwiecień 2003 Originally posted by Tomek Kosiorek [piwo][piwo][piwo]amator taaaak??? hehe[piwo] no a co myśalelś? katerda to tez była pierwsza pracka Bagińskiego. a co do samochodu to ladnie prauj, ale nie planuj zadnych tam lat tylko rób wszystko dokaldnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 7 Kwiecień 2003 Share Napisano 7 Kwiecień 2003 czemu mam wrazenie ze te lancuchy mialby zaraz spasc? przy tych co sie trzyma przy kosci zuchyw? wyprowadz mnie z bledu :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nimrod Napisano 7 Kwiecień 2003 Share Napisano 7 Kwiecień 2003 Dawno tu nie byłem i widze, że zrobiłeś postępy. Na razie jest bardzo dobrze, oby tak dalej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Conq Napisano 7 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 7 Kwiecień 2003 hmm, trochę za długie i nie pod tym kątem. Kolejny zonk :P Ale to narazie próbne rendery, mające mi pomóc w dalszym projektowaniu \"uniformu śmierci\". O ile starczy mi czasu to doszlifuję wszystkie nieprawidłowości :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Conq Napisano 7 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 7 Kwiecień 2003 uups, chciałem powiedzieć, pousuwam :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Conq Napisano 7 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 7 Kwiecień 2003 [Edited on 7-4-2003 by Conq] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barył Napisano 7 Kwiecień 2003 Share Napisano 7 Kwiecień 2003 Wypasik :) przypomina troche szkieletora z Himena :P:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SiD Napisano 8 Kwiecień 2003 Share Napisano 8 Kwiecień 2003 Kurde ta wasza dokłądnosc mnie dobija hehe super modelika kurdee powarznie ma wielkie szanse :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Conq Napisano 8 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 8 Kwiecień 2003 heh, jakoś mi to idzie, choć nie powiem, że nieraz miałem chwile zwątpienia, że czegoś się nie da zrobić. Jednak najwięcej problemów będę miał z teksturami. Bo czasu nagli, a przygotowanie odpowiedniej tkanki, metalu, kości \"trochę\" zajmuje :( Ale postaram się jak mogę żeby jak najrealniej to wyglądało. Jakbym nie zdążył na czas to mimo wszystko dokończę prackę i opublikuję w galerii :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 8 Kwiecień 2003 Share Napisano 8 Kwiecień 2003 tak jak wszyscy na pewno zrobia gdy nie skoncza w terminie ..prwada?:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Conq Napisano 9 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 9 Kwiecień 2003 Mały updacik. Tym razem \"ochraniacze\". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkelf Napisano 10 Kwiecień 2003 Share Napisano 10 Kwiecień 2003 czesc! Moim zdaniem powinienes wyobrazic sobie jak ten gosciu by sie w czyms takim poruszal :). Bo moim zdaniem tyle kolcow, i ostrych zakonczen dobrze nie sluzy :). Ale to moja opinia, mozesz sie z nia nie liczyc, zycze powodzenia w pracy![cfaniak] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SiD Napisano 10 Kwiecień 2003 Share Napisano 10 Kwiecień 2003 Ja wee sie uspokuj daj nam szanse hehehe NIe powarznie podoba mis ie twoja dokładnośc w szczegóły , i pomysłowosc wykonywania :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 10 Kwiecień 2003 Share Napisano 10 Kwiecień 2003 hmm co do wypowiedzi Darkelfa...to chyba jest dobrze zrobione bo gdzie ma sie o te kolce obijac? z przodu na pewno nie bo przecierz kolano nie porafi sie wygiad do przodu:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polg Napisano 10 Kwiecień 2003 Share Napisano 10 Kwiecień 2003 Witam Ladny model ale pierwza maska bardziej mi sie podobala tylko jakby jej zrobic szczeliny pomiedzy zębami i cos za tymi szczelinami wymodelowac kawalek przerazającej mordy :) Nogi jakoś mało umięśnione wyglądaja na damskie. Musisz je bardziej umięśnić zeby podniosły ciężar tych kości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Conq Napisano 10 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 10 Kwiecień 2003 A ja myślałem że jak kobiece to idealne :D Ale tak na serio to faktycznie to nie są nogi wojownika. Trochę je pogrubię i bardziej uwidocznię muskle. Inspiracją będzie dla mnie bohater ostatniej akcji :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phantom Napisano 12 Kwiecień 2003 Share Napisano 12 Kwiecień 2003 Bardzo to wszystko fajnie wyglada...ale ta symetryczność i bliźniaczość obiektów lewej strony i prawej...jakoś mi nie przypadła do gustu...mógłbyć pozmieniać stroshke którąś ze stron...np te naramienniki...lewy mógłbyś jakoś w innym stylu zachować...przebajerować go...tak samo z tymi...yyy...no tymi na nogach :D urozmaicić...troshke...a tak to everything is spox :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robczan Napisano 12 Kwiecień 2003 Share Napisano 12 Kwiecień 2003 ten gosc ze zdjecia jest totalnie zdegenerowany, ma nieproporcjonalnie grube giry i wogule... nie powinienies sie na nim wzorowac w swojej pracy, wedlug mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Conq Napisano 12 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 12 Kwiecień 2003 Mnie tez się ta bliźniaczość stron nie podoba. Ale czasu jest naprawdę niewiele i narazie skupiam się na ogónych zarysach. Jak skończę całą zbroję, i starczy czasu to zajme się modyfikowaniem strony lewej i prawej. Robczan, dzięki temu Arni nie jest idealny. Przecież każdy kulturysta jest jak to okresliłeś \"zdegenerowany\". A wojownik w pewnym sensie ma budowę kulturysty. Bo jakby wyglądał idealnie to by nie mógł sprawnie władać mieczem, nosić ciężkiej zbroi, tarczy czy innego oręża. Przecież do tego potrzeba mu silnych mięśni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Esbi Napisano 12 Kwiecień 2003 Share Napisano 12 Kwiecień 2003 To zdjęcie to totalny fotomontaż! Widać to na bicepsie oraz na nogach. Poprostu wklejone jakieś inne mięśnie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Conq Napisano 12 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 12 Kwiecień 2003 Dziś na kolację podaję \"coś\" na ręce :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blooddragon Napisano 12 Kwiecień 2003 Share Napisano 12 Kwiecień 2003 Conq naprawde podziwiam twoją wyobraźnię!! świetny styl modelu. Nowoczesne ujęcie starych dziejów:) Najbardziej kojarzy mi sie takie ujęcie tematu z filmem \"Romeo i Julia\" z Dicapriem ( nie lubieDicapria...żeby nie było, a film ma niewiele wspólnego z rycerzami, chodzi o samo podejście), bardzo dobre to jest :D faktycznie symetrycznośc jest tutaj wręcz niewskazana, heśli am to byc rycerz, w zależności jakim mieczem włądał, p[owinien mnieć jeden z naramienniuków większy, uzupełniejący tarczę ale rozmumiem twój brak czasu...:/ Arni jest najlepszy!!! I jeśli sobie myślicie że to zdjęcie to przeróba komputerowa, to sie grubo mylicie. Kulturyści są troche odmienni, czasami odrażający, ale mają w sobie jakieś piękno:) heh tyule narazie, trzymaj ten styl!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sharp Napisano 12 Kwiecień 2003 Share Napisano 12 Kwiecień 2003 Ale go przypakowujesz tą zbroją! Świetnie to wygląda, takie...takie....no świetne poprostu!:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi