KLICEK Napisano 13 Listopad 2004 Napisano 13 Listopad 2004 Sorki meczyli mnie wiec musialem przeniesc ;) Efekt koncowy : (dzieki Malefatal za render) VideoTutorial : http://www.gorzow.mm.pl/~klicek/head_mod.avi Soft uzyty Wings3d 0.98.25 40 min - 107 mb xvid Endzoj
MF Napisano 13 Listopad 2004 Napisano 13 Listopad 2004 Pieknie Klicek... Swietna mordka, a i tutorial nie jest gorszy :)... Gratuluje ... ;)
jaras Napisano 13 Listopad 2004 Napisano 13 Listopad 2004 chociaż to nie mój soft , to tutek bardzo przyjemny. Kilka rozwiązań było ciekawych -BRAWO pozdrawiam p.s. technika modelowania bardzo podobna jak w innych programach tak więc jest to dobre ćwiczenie dla wszystkich p.s.2 - 40 min ! hmmmm .... jesteś , kurna niezły
kozioo Napisano 13 Listopad 2004 Napisano 13 Listopad 2004 Ładnie, Ładnie:) Będe musiał obejrzec dokladniej ten filmik, bo teraz sprawdzilem tylko sam początek i efekt końcowy.
jimmy Napisano 14 Listopad 2004 Napisano 14 Listopad 2004 widze, ze obryles videotutka Irfana Celika na pamiec ;) a glowka calkiem niczego sobie, czas tez.
KLICEK Napisano 14 Listopad 2004 Autor Napisano 14 Listopad 2004 widze, ze obryles videotutka Irfana Celika na pamiec ;) hihi kogo ? mozesz zapodac linka ? ;) ps. dzieki za przychylne comentsy ;)
rowr Napisano 14 Listopad 2004 Napisano 14 Listopad 2004 daj na szybszy serwer bo cos sie wolno sciaga :)
KLICEK Napisano 14 Listopad 2004 Autor Napisano 14 Listopad 2004 no z tym moze byc klopot ;) Jezeli ktos by chcial umiescic to na swoim serwie to byl bym dzwieczny.
asblaze Napisano 14 Listopad 2004 Napisano 14 Listopad 2004 Klicek.... przekonwertuj na wmv... z dużą kompresją... powinien się w kilku MB zmieścić... !!!
MF Napisano 14 Listopad 2004 Napisano 14 Listopad 2004 O czym wy wogole gadacie ? Klicek bardzo dobrze zrobil wybierajac codeca Xvida. Jest to najlepsze rozwiazanie jesli chodzi o jakosc/rozmiar... Jesli juz to zastanawialbym sie nad wyborem TSCC, ale i tak jest bardzo dobrze ;)... ps. Shahow i asblaze zrobcie jakies videotutki i konwertujcie je sobie do woli ... ps2. Rowr ty jak zwykle masz problemy :D ... U mnie sciagalo 80 KB/s bo wiecej moje lacze nie wycisnie :)... Pozdro
Kulki Napisano 14 Listopad 2004 Napisano 14 Listopad 2004 troche glupio, ze z watku zrobila sie dyskusja na temat kodekow, ale Klicek zmniejsz to przynajmniej do 640X480 i bedzie okej. zmniejszy to sie chyba o polowe i juz nikt nie bedzie mial problemow ze sciagnieciem. bo rozdzielczasc tego tutoriala to pernamentna inwigilacja i jeszcze prowokacja dotego.
KLICEK Napisano 14 Listopad 2004 Autor Napisano 14 Listopad 2004 Zrobilem dlatego w takiej rozdzialce bo lapalem to poczas pracy , a jakos nie moge sie przyzwyczaic do malego okienka w 640x480 ;) Osobiscie bardziej wole xvida niz tscc. 40min = 100mb przy niezlej jakosci obrazu chyba raczej krzywda nie jest :)
jaras Napisano 14 Listopad 2004 Napisano 14 Listopad 2004 Klicek, nie matrw się, zrobiłbyś w małej rozdziałce to dostałbyś zje***ke ,że nic nie widać :) pozdrawiam p.s. na poparcie moich słów przytoczę porzekadło ludowe "Jeszcze się taki nie urodził , co by wszystkim dogodził"
Kulki Napisano 14 Listopad 2004 Napisano 14 Listopad 2004 ja rozumiem, ze jeden woli jak mu skrzypce graja a drugi gdy mu buty smierdza;) wiekszosc tutoriali na sieci jest w jeszcze gorszej jakosci i nikt nie narzeka. a na poparcie moich slow masz komenty ludzi, ktorzy narzekaja na serwer, ze sciagnac nie moga w nizszej rozdzieczosci byloby im szybciej. ale "robta co chceta" jak mawia podobno glowny sekciaz w Polsce a przynajmniej ojciec dyrektor Rydzyk tak twierdzi. pozdr
bartonfink Napisano 14 Listopad 2004 Napisano 14 Listopad 2004 Klicek -> sliczny modelik + brawo za videotutka
Salvator Napisano 14 Listopad 2004 Napisano 14 Listopad 2004 no Klicuś, widzę, że wreszcie trafiło gdzie trzeba :) więc dam jeszcze jeden komentarz. ładny model, ładna siatka, wszystko nagrane, pokazałeś kilka sztuczek, kórych nie omieszkam przygarnąć ;P A wszystkow czasie 40 minut. Właśnie za to cię podziwiam, ze udało ci się uzyskać taki stosunek jakości do czasu. Masz talent, dobrą myszke i dużo czasu na trening :)
asblaze Napisano 14 Listopad 2004 Napisano 14 Listopad 2004 haaahahahah male.... to nei ja szukam serwera dla tutka :).... dla mnie to bez róznicy bo tutaj pobrałem go w 5 min :) ale szkoda mi modemiarzy :)
Marcin Y Napisano 15 Listopad 2004 Napisano 15 Listopad 2004 mniam mniam trzeba chwalić - ładna morda - czekać na kontekst trzeba "ale fizjonomia pozostała szympansa lol" marcin.
Hatred Napisano 15 Listopad 2004 Napisano 15 Listopad 2004 Klicek mardka elegancka, a tutek juz leci z predkoscia swiatla na moj dysk :) dzieks lubie rodzime produkcje ale malo ich tak :(
KLICEK Napisano 15 Listopad 2004 Autor Napisano 15 Listopad 2004 Hatred juz za niedlugo rodzimych produkcji powinno pojawic sie wiecej ;) Dziekuje wszystkim za komentsy :)
Mareki Napisano 29 Listopad 2004 Napisano 29 Listopad 2004 Ej ile ładuje sie ten tutorial??Dopiero mi sie laduje.Tak wogule fajny gosciu
KLICEK Napisano 29 Listopad 2004 Autor Napisano 29 Listopad 2004 moze sprobuj prawy przycisk myszki i zapisz element docelowy jako i wrzuc to na hdd pierw ;)
Cruzh3r Napisano 3 Sierpień 2006 Napisano 3 Sierpień 2006 szkoda żę już niema go na serwerze:P Mógłbyś wrzucić gdzieś bo przydatny tutorial pewnie... 1
KLICEK Napisano 3 Sierpień 2006 Autor Napisano 3 Sierpień 2006 niestety nie mam go :( jezeli ktos go jeszcze posiada to moze bedzie na tyle dobry ze wrzuci go dzies na ftp ;] e/w moge udostepnic 1 swoje 100 mb ;]
Rekomendowane odpowiedzi