Napisano 13 Listopad 200420 l Sorki meczyli mnie wiec musialem przeniesc ;) Efekt koncowy : (dzieki Malefatal za render) VideoTutorial : http://www.gorzow.mm.pl/~klicek/head_mod.avi Soft uzyty Wings3d 0.98.25 40 min - 107 mb xvid Endzoj
Napisano 13 Listopad 200420 l Pieknie Klicek... Swietna mordka, a i tutorial nie jest gorszy :)... Gratuluje ... ;)
Napisano 13 Listopad 200420 l chociaż to nie mój soft , to tutek bardzo przyjemny. Kilka rozwiązań było ciekawych -BRAWO pozdrawiam p.s. technika modelowania bardzo podobna jak w innych programach tak więc jest to dobre ćwiczenie dla wszystkich p.s.2 - 40 min ! hmmmm .... jesteś , kurna niezły
Napisano 13 Listopad 200420 l Ładnie, Ładnie:) Będe musiał obejrzec dokladniej ten filmik, bo teraz sprawdzilem tylko sam początek i efekt końcowy.
Napisano 14 Listopad 200420 l widze, ze obryles videotutka Irfana Celika na pamiec ;) a glowka calkiem niczego sobie, czas tez.
Napisano 14 Listopad 200420 l Autor widze, ze obryles videotutka Irfana Celika na pamiec ;) hihi kogo ? mozesz zapodac linka ? ;) ps. dzieki za przychylne comentsy ;)
Napisano 14 Listopad 200420 l Autor no z tym moze byc klopot ;) Jezeli ktos by chcial umiescic to na swoim serwie to byl bym dzwieczny.
Napisano 14 Listopad 200420 l Klicek.... przekonwertuj na wmv... z dużą kompresją... powinien się w kilku MB zmieścić... !!!
Napisano 14 Listopad 200420 l O czym wy wogole gadacie ? Klicek bardzo dobrze zrobil wybierajac codeca Xvida. Jest to najlepsze rozwiazanie jesli chodzi o jakosc/rozmiar... Jesli juz to zastanawialbym sie nad wyborem TSCC, ale i tak jest bardzo dobrze ;)... ps. Shahow i asblaze zrobcie jakies videotutki i konwertujcie je sobie do woli ... ps2. Rowr ty jak zwykle masz problemy :D ... U mnie sciagalo 80 KB/s bo wiecej moje lacze nie wycisnie :)... Pozdro
Napisano 14 Listopad 200420 l troche glupio, ze z watku zrobila sie dyskusja na temat kodekow, ale Klicek zmniejsz to przynajmniej do 640X480 i bedzie okej. zmniejszy to sie chyba o polowe i juz nikt nie bedzie mial problemow ze sciagnieciem. bo rozdzielczasc tego tutoriala to pernamentna inwigilacja i jeszcze prowokacja dotego.
Napisano 14 Listopad 200420 l Autor Zrobilem dlatego w takiej rozdzialce bo lapalem to poczas pracy , a jakos nie moge sie przyzwyczaic do malego okienka w 640x480 ;) Osobiscie bardziej wole xvida niz tscc. 40min = 100mb przy niezlej jakosci obrazu chyba raczej krzywda nie jest :)
Napisano 14 Listopad 200420 l Klicek, nie matrw się, zrobiłbyś w małej rozdziałce to dostałbyś zje***ke ,że nic nie widać :) pozdrawiam p.s. na poparcie moich słów przytoczę porzekadło ludowe "Jeszcze się taki nie urodził , co by wszystkim dogodził"
Napisano 14 Listopad 200420 l ja rozumiem, ze jeden woli jak mu skrzypce graja a drugi gdy mu buty smierdza;) wiekszosc tutoriali na sieci jest w jeszcze gorszej jakosci i nikt nie narzeka. a na poparcie moich slow masz komenty ludzi, ktorzy narzekaja na serwer, ze sciagnac nie moga w nizszej rozdzieczosci byloby im szybciej. ale "robta co chceta" jak mawia podobno glowny sekciaz w Polsce a przynajmniej ojciec dyrektor Rydzyk tak twierdzi. pozdr
Napisano 14 Listopad 200420 l no Klicuś, widzę, że wreszcie trafiło gdzie trzeba :) więc dam jeszcze jeden komentarz. ładny model, ładna siatka, wszystko nagrane, pokazałeś kilka sztuczek, kórych nie omieszkam przygarnąć ;P A wszystkow czasie 40 minut. Właśnie za to cię podziwiam, ze udało ci się uzyskać taki stosunek jakości do czasu. Masz talent, dobrą myszke i dużo czasu na trening :)
Napisano 14 Listopad 200420 l haaahahahah male.... to nei ja szukam serwera dla tutka :).... dla mnie to bez róznicy bo tutaj pobrałem go w 5 min :) ale szkoda mi modemiarzy :)
Napisano 15 Listopad 200420 l mniam mniam trzeba chwalić - ładna morda - czekać na kontekst trzeba "ale fizjonomia pozostała szympansa lol" marcin.
Napisano 15 Listopad 200420 l Klicek mardka elegancka, a tutek juz leci z predkoscia swiatla na moj dysk :) dzieks lubie rodzime produkcje ale malo ich tak :(
Napisano 15 Listopad 200420 l Autor Hatred juz za niedlugo rodzimych produkcji powinno pojawic sie wiecej ;) Dziekuje wszystkim za komentsy :)
Napisano 29 Listopad 200420 l Ej ile ładuje sie ten tutorial??Dopiero mi sie laduje.Tak wogule fajny gosciu
Napisano 29 Listopad 200420 l Autor moze sprobuj prawy przycisk myszki i zapisz element docelowy jako i wrzuc to na hdd pierw ;)
Napisano 3 Sierpień 200618 l szkoda żę już niema go na serwerze:P Mógłbyś wrzucić gdzieś bo przydatny tutorial pewnie...
Napisano 3 Sierpień 200618 l Autor niestety nie mam go :( jezeli ktos go jeszcze posiada to moze bedzie na tyle dobry ze wrzuci go dzies na ftp ;] e/w moge udostepnic 1 swoje 100 mb ;]