Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 20
  • Wyświetleń 2,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Hej! Tęsknie za czasami gdy miałem 16 lat i siedziałem tutaj codziennie xD Niestety mało czasu na wszystko 😕 Mały art dump mam nadzieje, że się wam spodoba 🙂  

• yo! Zrobiłem coś i chce poznać wasze odczucia i opinie 🙂 Fan art inspirowany Void Elfami z WoWa

• Ano wszyscy... i w sumie dziwię się, że tak nie jest... a przynajmniej, że się do tego nie zbliżają... maszyny teraz są takie, że by to uciągnęły, a WOW w gameplay-u wygląda jak rysunki kolegi Blaza (

Posted Images

Napisano

Powitac! Teraz forum mozna uznac za otwarte oficjalnie 😄 Te do Starfindera to oficjalna sprawa czy fanarty?

Napisano
  • Autor

@KLICEK siema! 😄

@Nezumi
Kope lat 😄

Oficjalna, pionki do dodatku "Dawn of Flame". Zrobiłem też coś dla Pathfindera, ale jeszcze nie mogę publikować.

Napisano

Moze nawet dwie kopy 🙂

46 minutes ago, n-pigeon said:

Oficjalna, pionki do dodatku "Dawn of Flame". Zrobiłem też coś dla Pathfindera, ale jeszcze nie mogę publikować.

Gratulacje! Te dwa systemy (moze wszystko z Paizo?) maja najladniejsze opracowanie graficzne wedlug mnie, jesli chodzi o tradycyjne rpg. Na pewno postaci maja na wysokim poziomie.

Napisano
  • Autor

yo!

Zrobiłem coś i chce poznać wasze odczucia i opinie 🙂 Fan art inspirowany Void Elfami z WoWa

Void_Shaper_small_fix1_smaller.jpg

CA_blacksmith.jpg

CA_blacksmith_hammer.jpg

thumbs_set_01.jpg

Thumbs1b.jpg

Napisano

W moim odczuciu świetne i jak najbardziej wpasowuje się w stylistykę gry 🙂 Choć z Wowem mam ten problem, że wolałbym by wyglądał jak na cinematicach niż gameplayach 😄

Napisano
  • Autor

Haha, dzięki! 😄
A co do gry, chyba wszyscy byśmy woleli, aby wyglądała jak na cinematicach jak np. Overwatch.

Napisano

Ano wszyscy... i w sumie dziwię się, że tak nie jest... a przynajmniej, że się do tego nie zbliżają... maszyny teraz są takie, że by to uciągnęły, a WOW w gameplay-u wygląda jak rysunki kolegi Blaza (bez urazy)... najwyraźniej chcą utrzymać ten styl... widać w słupkach wychodzi, że to się opłaca... a co do pracy jakby to powiedział Spongebob - "Bardzo dobrze"... 

Napisano

Bardzo bardzo! Praca znaczy sie. Osobiscie mnie wkurzaly zawsze pol metrowe uszy u elfow ale co tam. Fajny klimat i swiatlo, szkice tez spoko.

Napisano
16 godzin temu, Papa Pio napisał:

Ano wszyscy... i w sumie dziwię się, że tak nie jest... a przynajmniej, że się do tego nie zbliżają...

Raczej nigdy nie zmienią silnika i znacząco nie poprawią grafiki bo to za duże koszty :(

Napisano
  • Autor

Dzięki! 🙂

No coś tam updateują jeśli chodzi o grafikę, ale to raczej stopniowe odświeżanie modeli i tekstur. Mam wrażenie, że oszczędzają na grafice, puki mają graczy i nie muszą walczyć z konkurencją...

Napisano
  • Autor

Hej! Tęsknie za czasami gdy miałem 16 lat i siedziałem tutaj codziennie xD Niestety mało czasu na wszystko 😕

Mały art dump mam nadzieje, że się wam spodoba 🙂

ruined_king_sir_pigeonz_small_sharper.thumb.jpg.82235382ca2807c9fa9d1fb34b6323e5.jpg

ruined_king_close_sir_pigeonz.thumb.jpg.2dbd6cb014e410abc49c1dadf0d3e452.jpg

process.gif.8e8d8704210b9423cebbb6040123d557.gif

Edytowane przez n-pigeon

Napisano

Wow, super ilustracja. Jedyne do czego można się przyczepić to poza głównej postaci, wygląda jak jakaś domyślna poza z DAZa.

Napisano
  • Autor

Dzięki 🙂
Fakt, muszę popracować nad dynamiką i przy okazji ekspresjami. Trochę padałem na ryłko jak to robiłem, więc zabrakło mi powera, by popchnąć to dalej xD
Trzeba będzie wziąć na warsztat prostsze ilustracje i skupić się na pozach i twarzach :B

Edytowane przez n-pigeon