Jump to content

SirPigeonz

n-pigeon

Recommended Posts

Moze nawet dwie kopy 🙂

46 minutes ago, n-pigeon said:

Oficjalna, pionki do dodatku "Dawn of Flame". Zrobiłem też coś dla Pathfindera, ale jeszcze nie mogę publikować.

Gratulacje! Te dwa systemy (moze wszystko z Paizo?) maja najladniejsze opracowanie graficzne wedlug mnie, jesli chodzi o tradycyjne rpg. Na pewno postaci maja na wysokim poziomie.

• Like 1

Ano wszyscy... i w sumie dziwię się, że tak nie jest... a przynajmniej, że się do tego nie zbliżają... maszyny teraz są takie, że by to uciągnęły, a WOW w gameplay-u wygląda jak rysunki kolegi Blaza (bez urazy)... najwyraźniej chcą utrzymać ten styl... widać w słupkach wychodzi, że to się opłaca... a co do pracy jakby to powiedział Spongebob - "Bardzo dobrze"... 

• Like 2

16 godzin temu, Papa Pio napisał:

Ano wszyscy... i w sumie dziwię się, że tak nie jest... a przynajmniej, że się do tego nie zbliżają...

Raczej nigdy nie zmienią silnika i znacząco nie poprawią grafiki bo to za duże koszty :(

Dzięki 🙂
Fakt, muszę popracować nad dynamiką i przy okazji ekspresjami. Trochę padałem na ryłko jak to robiłem, więc zabrakło mi powera, by popchnąć to dalej xD
Trzeba będzie wziąć na warsztat prostsze ilustracje i skupić się na pozach i twarzach :B

Edited by n-pigeon